Partner ve Sizin Uyumunuz ?

bizimkinede bakarsanız sevinirim:)

ben 20.03.85
eşim 10.05.84

Mars 90 veya 180 Pluto
Bir taraf diğerine kaşı daha üstün olmaya çalışabilir,aralarında mücadele olabilir,yoğun duygular olabilir,ilişkilerine dışardan müdahale edilebilir,ilişkilerindeki engelleri aşmak için öfkeli davranabilrler,gizlilikleri ortaya çıkmaya çalışabilir pluto kişisi.( eşin oluyor )

Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.

Venüs 90 veya 180 Jupiter
İyi vaki geçirrler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jupiter kişisi diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi ( eşin oluyor )ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefyle fazla ilgilendiğini düşnebilir.

Ben: 25.04.1996
Bear : 16.06.1993
Bize de bakabilir misin ?

Tamam tamam benim dogum tarihim 25.04.1990 :26:

Teşekkürler şimdiden

Ben: 25.04.1996
Bear : 16.06.1993
Bize de bakabilir misin ?

Tamam tamam benim dogum tarihim 25.04.1990 :26:

Teşekkürler şimdiden

Merkür 90 veya 180 Mars
İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir.

Merkür 90 veya 180 Pluto
Bilinçaltlarında bastırılmış,çözülmemiş sorunları ilişkilerinde sorun olabilir ve hayal kırıklığı yaratabilir.Kişilerden biri daha kavgacı,kıskanç,bir şeyler kanıtlamaya çalışan biri olabilir,geçmişte yaşadığı ilişkileri,ortakları ile ilgili konularda yüzleşme,hayatı ve dünyayı anlamaya çalışabilir.

Mars sextile Güneş
İlişkiyle birlikte yeni girişimlere gerçekleştirilir,bir şeyler için çabalarlar.Yaşamları heyecanlı olur,birbirlerine canlılık ve güven verirler,birbirlerine ilham verirler,maddi yönden teşvik edip yardımcı olurlar,etkinlik ve bazen de rekabetin olduğu bir ilişkidir.

Jüpiter kavuşum Uranüs
Birbirlerine saygı duyarlarsa birliktelik çok iyi olur.birbirlerine rahatlıkla hareket özgürlüğü sağlarlar

Jüpiter kavuşum Neptün
Potansiyel olarak iyi bir birliktelikdir.diğer açılara bakmak gerekir.

Ben: 04.01.1996
O: 29.06.1994
teşekkürler

Merkür 90 veya 180 Jüpiter
İlişkilerinde idealizm fazlasıyla hakim olabilir, zorlayıcı bir etkileşim olmasına rağmen, problemlerin üstesinden gelmek zor değildir. Bu açının en önemli negatif özelliklerinden bir tanesi, olumsuz sayılabilecek gerçekleri görmemek, dolayısıyla yanlışları düzeltmeyee yardımcı olabilecek teşhisleri yapamamalarıdır. İlişkilerinde bazı problemlerin varlığını hissetmelerine rağmen, neyin yanlış olduğunu tam olarak kavrayamamaları çözüm bulmakta gecikmelerine ve sorunların devamlılığına neden olabilir.

Venüs 90 veya 180 Venüs
İkisinin de birbirini çekici bulmasına rağmen aşka,roantizme,evliğe bakış açıları farklıdır.Kşisel gelişm ve duygular yönünden işbirliği apmak yerine kendi düşüncelerini savunurlar.

Mars Kavuşum Uranüs
Bu ilşki ani değişimlere farklılıklara ve harekete açık bir ilişkidir. Her ikisinin de birbirini değişim, yenilik, macera konusunda teşvik ederler, özgürlük isteklerini anlayışla karşılarlar.

Mars kavuşum Neptün
İlişkide bir taraf yaratıcı iken diğer taraf saldırgan olabilir.Birbirlerinin hedefleri hakkında bilgileri vardır,güçlerini birleştirdikleri zaman birbirlerini motive ederler hayal aleminden kurtulunmuş olur.

Mars sextile Pluton
Güçlü yoğun duygular vardır,ilişkide rekabet,cesaret vardır.Davranışlarında,duygularında aşırılık olabilir ve aralarında güç mücadelesi yaşanabilir.

Hala bakıyor musun bilmiyorum ama yazıyorum bende, bakarsan çok sevinirim.
Benim: 01.05.1991
Sevgilim:13.09.1989

Ben 06.08.1991
O 09.08.1986

şimdiden tşk ederim =)

Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.

Merkür sextile Pluton
İlşikilerini daha netleştirmek,geçmişte yaşanmış olumsuz deneyimleri bu ilişkileriyle unutmak isteyebilirler.Birbirlerine yardımcı olup ruhsal ve zihinsel gelişmelerine katkıda bulunurlar.

Merkür 120 Neptün
Düşünceleri,romantik fikirleri yaratıcılıklarını artırıyor ve birbirlerini teşvik ediyorlar.Telepatik uyumları vardır,

Jüpiter 120 Uranüs
iyi bir birliktelikdir ama birbirlerine saygı duymaları ve özgürlük tanıdıkları sürece

satürn satürn sekstil (+1) Bu etki ortaklık ve değer yargıları konusunda anlaştığınızı gösteriyor. Bu etkinin karmik yapısından dolayı siz birbiriniz için yaratıldığınızı düşünebilirisiniz. İlk görüşte onu tanıyor gibi hissetmişsinizdir. Bu etki ilişkinin bütünlüğü açısından çok önemli bir etkidir.

satürn pluto square İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu açı, ilişkinizin rahatlıkla bir güç gösterisine dönüşebileceğine işaret etmektedir. Bu bağlantıda dayatmalar, zorlamalar, yaptırımlar çok belirgin şekilde görülür. Dolayısıyla ciddi anlaşmazlıkların yaşanması, birinizin diğerine galip gelmek, baskın olmak için süregelen bir mücadele içinde olması gerçekten ilişkinin katlanılabilirliğini tüketecektir.

Hala bakıyor musun bilmiyorum ama yazıyorum bende, bakarsan çok sevinirim.
Benim: 01.05.1991
Sevgilim:13.09.1989

Güneş 90 veya 180 Merkür
İlişkide iletişim kosnunda zorluklar yaşanabilir,bir taraf daha üstün olmaya çalışabilir,bakış açıları farklı olabilir. Aralarında sözlü iletişim olmasına rağmen, birbirlerini anlamaları ve konuşabilmeleri zor olabilir. Ancak bu zorluğa rağmen diğer iletişim şekilerini kullanarak duygusal alış-verişte bulunabilrler. Düşünce sistemlerinin birbirinden farklı olması,konuşma tarzlarındaki farklılıklar entelektüel anlamda zor anlaşmalarına ve birbirini anlayamamana neden olur.

Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.

Merkür 120
Uranüs
Birbirlerini yaratıcı fikirleriyle etkilerler.fikirleri,sıradışı yaklaşımları birbirlerine ilham verir ve canlandırır.

Merkür 90 veya 180 Venüs
Duygusal konularda iletişim zor olabilir.bir taraf daha eleştirel ve mantıklı olurken diğer tarafın böyle olmaması sorun yaratır.Arada sevgi olduğu için birbirlerinin duygularına karşı anlyışlı olmaya çalışırlar ve bazı konularda anlaşamadıklarını kabul ederler.Her ikisi de aklını ilk geleni söyler düşüncelerinin duygusal olarak kırgınlıklara neden olmasına, anlamsız tartışmaların, anlaşmazlıkların sık sık yaşanmasına neden olabilir.İkisininde duygularını ve düşüncelerini belirtirken diğerinin kabul etmeyeceği düşüncesinde olması kendilerini sürekli kontrol etme gereğinin ortaya çıkmasına ve ilişkide stresin oluşmasına neden olabilir.

Venüs 90 veya 180 Plüton
Bu ilişki güç elde etmek için kullanıldığına, bir araç haline gelir.Taraflardan birisinin diğerinin duygularından, sevgisinden faydalanarak, kendi çıkarları için yönlendirmesi, sömürmesi görülebilir. Bu durum ilişkinin tek tarafın ihtiyaçlarına cevap vermesine ve onun kontrolünde olmasına neden olacaktır. Duyguların ve bedensel paylaşımların yoğunluğu ve çekiciliği pek çok problemin göz ardı edilmesinde ve gerekenlerin yapılamasında etkilidir

Mars 90 veya 180 Uranus
İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.

uranüs pluto sekstil yeni fikir ve idealler pluto sahbini olumlu yönde değiştirir geliştirir pluto sahibinin tamamen kendini ilişkiye bırakması gerekir fiziksel açıdan çekim yoğundur iyi bir ilişkidir ama zaman zaman zorluklar olur

teşekkür ederim, venüs90 pek uymuyo, diğerleri uyuyo, tabi ilişkimizde güzelşeylerde var burada yazmayan:)
neyse tekrar teşekkürler, eline sağlık....

Bende rica etsem

Benimki 18.06.1972
Sevgiliminki 20.05.1975

Şimdiden teşekkürler

Güneş 120 Uranüs
Romantik ,farklı ve heyecen verici beraberliktir.Birbirlerine karşı güçlü çekim duyarlar,Alışılmadık faaliyetleri olabilir,Cinsel cazibe olmasına rağmen çok fazla romantik ilişki değildir ama.karşılıklı saygı,bağımszılık ve özgünlüğün olduğu arkadaşlığında güçlü olduğu bir ilişki olduğu için zaman geçtikçe bu özellikler romantik ilişki oluşmasına zemin hazırlar.

Güneş 90 veya 180 Mars
Anlaşmazlıklar,çatışmalar görülsede cazibe vardır.Fiziksel şiddet yanlısı bir ilişki,rekabet, ortamı vardır ayrıca bu tartışmalar ilişkiyi canlı tutabilir ve daha fazla bağlılık yaratabilir

Merkür kavuşum Venüs
İlişkilerinde romantiizm,yaratıcılık vardır,duygusal konularda iletişimleri iyidir. Edebi, müzikal, sanatsal ve kültürel konularda aynı zevk ve düşüncelere sahip olurlar.Beraber çalışmak,fikir yürütmek konular hakkında keyif verebilir.ilişkide birbirleriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımlarda bulunurlar.Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermekte, uzaklaştırmakta başarılı sayılırlar.

Merkür kavuşum Satürn
Sorumluluk,karşılıklı tutum ve amaçları aynıdır.Satürn kişisi( partner oluyor ) ilişkide oyun bozan olarak görülebilir ciddi olduğu için.Zaman zaman iletişim kurmaları zor olabilir,romantik duygulardan çok sorumluluk duygusu hakimdir ilişkide.

Merkür 90 veya 180 Jüpiter
İlişkilerinde idealizm fazlasıyla hakim olabilir, zorlayıcı bir etkileşim olmasına rağmen, problemlerin üstesinden gelmek zor değildir. Bu açının en önemli negatif özelliklerinden bir tanesi, olumsuz sayılabilecek gerçekleri görmemek, dolayısıyla yanlışları düzeltmeyee yardımcı olabilecek teşhisleri yapamamalarıdır. İlişkilerinde bazı problemlerin varlığını hissetmelerine rağmen, neyin yanlış olduğunu tam olarak kavrayamamaları çözüm bulmakta gecikmelerine ve sorunların devamlılığına neden olabilir.

satürn neptün opposite İkinizin Satürn´ü ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu açı, ilişki içersinde her ikinizin de ideallerle gerçekler arasındaki dengeyi yaratmakta hiç de zorlanmadığınıza işaret eder. Bu bağlantınızın en önemli özelliği, her ikinizin de bu ilişkide fazla talepkar olmamanız, hayalleriniz konusunda kendinizi kontrol edebilmenizdir. Bu durum bazen olumsuzluklara da yol açabilir. Kişiliğinizin gerçek ihtiyaçlarını ortaya koymamayı tercih edişiniz, beraberlik devam etmesine karşın, sizlerin tatminsiz kalmanızda etkilidir.

Çok ama çok teşekkür ederim emeğiniz için gerçekten birebir bizim ilişkinin tarifi olmuş tekrar teşekkürler bu kadar doğru tespit gerçekten çok ilginç

içim karardı ama yaa

Ben de istiyorum, lütfenn
Ben: 19/07/1994
Aşkım: 07/09/1989

Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.

Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.

Uranus 90 veya 180 Neptün
İlişkiyle birlikte daha yaratıcı düşünceleri olabilir ,ilişkileri renkli olur,yaratıcılıklarına ilham kaynağı olurlar fakat güvensizlik,yanlış anlamalardan kaynaklanan karışıklıklar ortaya çıkabilir.

satürn pluto trine İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin uzun süreli ve karşılıklı gelişime açık bir beraberlik olduğuna işaret eder. Bu ilişkinin içerisinde her iki tarafında birbirinin otoritesine saygı duyması, sahip olduğu gücü ve yapabilirlikleri desteklemesi oldukça önemlidir. Beraberliğinizde dengeleri oturtmak hiç de zor değildir. bu ilişki kişisel değişim süreçlerinizde birbirinizden destek almanızı sağlayan bir yapıya da sahiptir.

Ben de istiyorum.
Ben 16.02.1989
o 16.04.1988

satürn pluto sekstil İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin uzun süreli ve karşılıklı gelişime açık bir beraberlik olduğuna işaret eder. Bu ilişkinin içerisinde her iki tarafında birbirinin otoritesine saygı duyması, sahip olduğu gücü ve yapabilirlikleri desteklemesi oldukça önemlidir. Beraberliğinizde dengeleri oturtmak hiç de zor değildir. bu ilişki kişisel değişim süreçlerinizde birbirinizden destek almanızı sağlayan bir yapıya da sahiptir.

satürn neptün kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişki içersinde her ikinizin de ideallerle gerçekler arasındaki dengeyi yaratmakta hiç de zorlanmadığınıza işaret eder. Bu bağlantınızın en önemli özelliği, her ikinizin de bu ilişkide fazla talepkar olmamanız, hayalleriniz konusunda kendinizi kontrol edebilmenizdir. Bu durum bazen olumsuzluklara da yol açabilir. Kişiliğinizin gerçek ihtiyaçlarını ortaya koymamayı tercih edişiniz, beraberlik devam etmesine karşın, sizlerin tatminsiz kalmanızda etkilidir.

neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir

İnatçılık, kıskançlık, güvensizlik.. hepsi hepsini yaşıyorum ama aramızda mesafeler var , onları aşalım düzelecek inşallah. azimliyim, önemli olan vazgeçmemek çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…