bizimkinede bakarsanız sevinirim:)
ben 20.03.85
eşim 10.05.84
Ben: 25.04.1996
Bear : 16.06.1993
Bize de bakabilir misin ?
Tamam tamam benim dogum tarihim 25.04.1990 :26:
Teşekkürler şimdiden
Ben: 04.01.1996
O: 29.06.1994
teşekkürler
Ben 06.08.1991
O 09.08.1986
şimdiden tşk ederim =)
Hala bakıyor musun bilmiyorum ama yazıyorum bende, bakarsan çok sevinirim.
Benim: 01.05.1991
Sevgilim:13.09.1989
Mars 90 veya 180 Pluto
Bir taraf diğerine kaşı daha üstün olmaya çalışabilir,aralarında mücadele olabilir,yoğun duygular olabilir,ilişkilerine dışardan müdahale edilebilir,ilişkilerindeki engelleri aşmak için öfkeli davranabilrler,gizlilikleri ortaya çıkmaya çalışabilir pluto kişisi.( eşin oluyor )
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
Venüs 90 veya 180 Jupiter
İyi vaki geçirrler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jupiter kişisi diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi ( eşin oluyor )ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefyle fazla ilgilendiğini düşnebilir.
Bende rica etsem
Benimki 18.06.1972
Sevgiliminki 20.05.1975
Şimdiden teşekkürler
Güneş 120 Uranüs
Romantik ,farklı ve heyecen verici beraberliktir.Birbirlerine karşı güçlü çekim duyarlar,Alışılmadık faaliyetleri olabilir,Cinsel cazibe olmasına rağmen çok fazla romantik ilişki değildir ama.karşılıklı saygı,bağımszılık ve özgünlüğün olduğu arkadaşlığında güçlü olduğu bir ilişki olduğu için zaman geçtikçe bu özellikler romantik ilişki oluşmasına zemin hazırlar.
Güneş 90 veya 180 Mars
Anlaşmazlıklar,çatışmalar görülsede cazibe vardır.Fiziksel şiddet yanlısı bir ilişki,rekabet, ortamı vardır ayrıca bu tartışmalar ilişkiyi canlı tutabilir ve daha fazla bağlılık yaratabilir
Merkür kavuşum Venüs
İlişkilerinde romantiizm,yaratıcılık vardır,duygusal konularda iletişimleri iyidir. Edebi, müzikal, sanatsal ve kültürel konularda aynı zevk ve düşüncelere sahip olurlar.Beraber çalışmak,fikir yürütmek konular hakkında keyif verebilir.ilişkide birbirleriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımlarda bulunurlar.Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermekte, uzaklaştırmakta başarılı sayılırlar.
Merkür kavuşum Satürn
Sorumluluk,karşılıklı tutum ve amaçları aynıdır.Satürn kişisi( partner oluyor ) ilişkide oyun bozan olarak görülebilir ciddi olduğu için.Zaman zaman iletişim kurmaları zor olabilir,romantik duygulardan çok sorumluluk duygusu hakimdir ilişkide.
Merkür 90 veya 180 Jüpiter
İlişkilerinde idealizm fazlasıyla hakim olabilir, zorlayıcı bir etkileşim olmasına rağmen, problemlerin üstesinden gelmek zor değildir. Bu açının en önemli negatif özelliklerinden bir tanesi, olumsuz sayılabilecek gerçekleri görmemek, dolayısıyla yanlışları düzeltmeyee yardımcı olabilecek teşhisleri yapamamalarıdır. İlişkilerinde bazı problemlerin varlığını hissetmelerine rağmen, neyin yanlış olduğunu tam olarak kavrayamamaları çözüm bulmakta gecikmelerine ve sorunların devamlılığına neden olabilir.
satürn neptün opposite İkinizin Satürn´ü ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu açı, ilişki içersinde her ikinizin de ideallerle gerçekler arasındaki dengeyi yaratmakta hiç de zorlanmadığınıza işaret eder. Bu bağlantınızın en önemli özelliği, her ikinizin de bu ilişkide fazla talepkar olmamanız, hayalleriniz konusunda kendinizi kontrol edebilmenizdir. Bu durum bazen olumsuzluklara da yol açabilir. Kişiliğinizin gerçek ihtiyaçlarını ortaya koymamayı tercih edişiniz, beraberlik devam etmesine karşın, sizlerin tatminsiz kalmanızda etkilidir.
Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.
Merkür sextile Pluton
İlşikilerini daha netleştirmek,geçmişte yaşanmış olumsuz deneyimleri bu ilişkileriyle unutmak isteyebilirler.Birbirlerine yardımcı olup ruhsal ve zihinsel gelişmelerine katkıda bulunurlar.
Merkür 120 Neptün
Düşünceleri,romantik fikirleri yaratıcılıklarını artırıyor ve birbirlerini teşvik ediyorlar.Telepatik uyumları vardır,
Jüpiter 120 Uranüs
iyi bir birliktelikdir ama birbirlerine saygı duymaları ve özgürlük tanıdıkları sürece
satürn satürn sekstil (+1) Bu etki ortaklık ve değer yargıları konusunda anlaştığınızı gösteriyor. Bu etkinin karmik yapısından dolayı siz birbiriniz için yaratıldığınızı düşünebilirisiniz. İlk görüşte onu tanıyor gibi hissetmişsinizdir. Bu etki ilişkinin bütünlüğü açısından çok önemli bir etkidir.
satürn pluto square İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu açı, ilişkinizin rahatlıkla bir güç gösterisine dönüşebileceğine işaret etmektedir. Bu bağlantıda dayatmalar, zorlamalar, yaptırımlar çok belirgin şekilde görülür. Dolayısıyla ciddi anlaşmazlıkların yaşanması, birinizin diğerine galip gelmek, baskın olmak için süregelen bir mücadele içinde olması gerçekten ilişkinin katlanılabilirliğini tüketecektir.
Ben de istiyorum, lütfenn
Ben: 19/07/1994
Aşkım: 07/09/1989
Ben de istiyorum.
Ben 16.02.1989
o 16.04.1988
Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.
Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.
Uranus 90 veya 180 Neptün
İlişkiyle birlikte daha yaratıcı düşünceleri olabilir ,ilişkileri renkli olur,yaratıcılıklarına ilham kaynağı olurlar fakat güvensizlik,yanlış anlamalardan kaynaklanan karışıklıklar ortaya çıkabilir.
satürn pluto trine İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin uzun süreli ve karşılıklı gelişime açık bir beraberlik olduğuna işaret eder. Bu ilişkinin içerisinde her iki tarafında birbirinin otoritesine saygı duyması, sahip olduğu gücü ve yapabilirlikleri desteklemesi oldukça önemlidir. Beraberliğinizde dengeleri oturtmak hiç de zor değildir. bu ilişki kişisel değişim süreçlerinizde birbirinizden destek almanızı sağlayan bir yapıya da sahiptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?