Merkür 90 veya 180 Venüs
Duygusal konularda iletişim zor olabilir.bir taraf daha eleştirel ve mantıklı olurken diğer tarafın böyle olmaması sorun yaratır.Arada sevgi olduğu için birbirlerinin duygularına karşı anlyışlı olmaya çalışırlar ve bazı konularda anlaşamadıklarını kabul ederler.Her ikisi de aklını ilk geleni söyler düşüncelerinin duygusal olarak kırgınlıklara neden olmasına, anlamsız tartışmaların, anlaşmazlıkların sık sık yaşanmasına neden olabilir.İkisininde duygularını ve düşüncelerini belirtirken diğerinin kabul etmeyeceği düşüncesinde olması kendilerini sürekli kontrol etme gereğinin ortaya çıkmasına ve ilişkide stresin oluşmasına neden olabilir.
Merkür kavuşum Neptün
Yaratıcı,idealist ve birbirlerinin yeteneklerine akılsal ve duygulsal olarak ilham olan bir çifttir.İlişkide romantizm, hayaller, şefkat, uyum,yaratıcılık görülür ve telepatik yolla birbirlerini anlayabilirler.
Venüs 90 veya 180 Jupiter
İyi vaki geçirrler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jupiter kişisi( partner oluyor ) diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefyle fazla ilgilendiğini düşnebilir.
Mars sextile Uranus
Yenilik ve ilham'ın olduğu ilişkidir.Alışılmamış davranışlar,tecrübeler yaşayabilirler,risk alabilirler.Birbirlerini desteklerler her konuda ve birbirlerinden enerji alırlar.
Benimde uyumuma bakabilirmisiniz??
Benim dog.tar. :15.05.1994
Esimin dog.tar. :26.12.1989
YORUMLARINIZI BEKLYORUM ŞİMDİDEN ÇOK ÇOK ÇOK TŞEKKÜR EDERİMMM...:)
Merkür kavuşum Neptün
Yaratıcı,idealist ve birbirlerinin yeteneklerine akılsal ve duygulsal olarak ilham olan bir çifttir.İlişkide romantizm, hayaller, şefkat, uyum,yaratıcılık görülür ve telepatik yolla birbirlerini anlayabilirler.
Merkür sextile Pluton
İlşikilerini daha netleştirmek,geçmişte yaşanmış olumsuz deneyimleri bu ilişkileriyle unutmak isteyebilirler.Birbirlerine yardımcı olup ruhsal ve zihinsel gelişmelerine katkıda bulunurlar.
Merkür 90 veya 180 Mars
İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir.
Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.
benim doğum tarihim 03/02/1987
eşimin doğum tarihi 01/10/1980
ayy bende merak ettim
banada bakarmısınız bakalım ne çıkacak
ben
21.03.1992
erkek arkadaşım
17.03.1992
doğum tarihlerimiz uyumlu aramızda da bir uyum çıkar heralde
Banada bakabilir misiniz?
Ben:15.04.1980
O:21.05.1976
Benim:12.10.1988
Eşim:22.02.1985
Şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
Benimki 08.02.1988
Onunki 14.08.1981
Teşekkürler :)
Benim 19.06.1989
onun 01.08.1984 :)))
Rica etsem bizim haritamizada bakabilir misinizz :) cok ugrastim ama site ingilizceydi pek cozemedim acikcasi.
ben:10.08,1993
Erkek arkdsm:11.06.1992
Simdiden tesekkurler
Ben 01.01.1985
Esim 20.06.1983
cok tesekkur ederimmmm tıpkı bizzzz =}
rica etsem birde buna bakabilir misiniz
20.09.1993
01.01.1995
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?