merhaba ben 4.11.1986
o 7.8.1984
tşkrler
bizi de yorumlar mısın?
ben: 27.02.1986
o: 22.04.1983
ben 03.04.1989 O 25.09.1984 şimdiden tşk
Bizide yorumlarmısınız:)
ben 23.02.1994
o 03.03.1984
18.06.1986 ben
01.09.1983 benımki bakarsan sevınırım cok merak ettim :)
Benim doğum tarihim 20.10.1990
Aşkımın 17.10.1991
Bakarsan çok sevinirim
Benim 29/09/1993 Onun 10/10/1989
Bakarsan çok sevinirim :)
benim 27.01.1987
eşimin 24.02.1984
bizim uyumumuzada bakabilirmisiniz :))
bir de son olarak şu iki tarihe de bakabilir misin ben 15.07.1983 o ise: 7.8.1984[/QUOTE
çiftlerin hayatlarının kesişmesine bakacak kadar bilgim yok...
Güneş 120 Güneş
Karşılıklı mükemmel bir uyum vardır.Benzer değerlere sahip oldukları için iyi arkadaş olurlar ve ilişkileri anlam kazanır.İlişki ve evlilik için yararlı bir açıdır. Çaba harcamadan birbirini anlamaları ve destek vermeleri, ilişkinin hem uzun ömürlü olmasında, hem de kişisel gelişimleri açısından önemli faydalar sağlamasında çok olumlu bir etkiye sahiptir.Birbirlerine güvenirler,birbirlerinin isteklerine ve haklarına saygı gösterirler ayrıca ilişkileri sayesinde sosyal ve bireysel olarak gelişmelerini sağlar.
Merkür 90 veya 180 Pluto
Bilinçaltlarında bastırılmış,çözülmemiş sorunları ilişkilerinde sorun olabilir ve hayal kırıklığı yaratabilir.Kişilerden biri daha kavgacı,kıskanç,bir şeyler kanıtlamaya çalışan biri olabilir,geçmişte yaşadığı ilişkileri,ortakları ile ilgili konularda yüzleşme,hayatı ve dünyayı anlamaya çalışabilir.
Venüs Kavuşum Venüs
Karşılıklı olarak birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını çok rahat anlayabilirler ve duygularına karşılık verirler. İkisinin de duyguları sıcak, samimi ve şefkat doludur İlişkilerirnin temeli sevgidir. Benzer ya da aynı zevklere sahip olmaları, sosyal yaşamdan beklentileri ve toplumsal davranışlarındaki benzerlikler birlikte olmaktan büyük zevk duymalarında önemli bir etkiye sahiptir.
Mars sextile Merkür
İlişkilerinde akıl,yetenek ve güvenle iletişim kurarlar ve gerekli konulara tartışarak yeni fırsatlar hakkında düşünme olasılığı bulurlar,zihinsel tartışmalar yaparlar,yeni fikir ve planlar üzerinde konuşmaktan zevk alırlar.
satürn neptün sekstil neptün sahibi( sen oluyorsun) satürn sahibine (partner oluyor)mutluluk verir satürn sahibide neptün sahibine sağduyu gösterir İkinizin Satürn´ü ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişki içersinde her ikinizin de ideallerle gerçekler arasındaki dengeyi yaratmakta hiç de zorlanmadığınıza işaret eder. Bu bağlantınızın en önemli özelliği, her ikinizin de bu ilişkide fazla talepkar olmamanız, hayalleriniz konusunda kendinizi kontrol edebilmenizdir. Bu durum bazen olumsuzluklara da yol açabilir. Kişiliğinizin gerçek ihtiyaçlarını ortaya koymamayı tercih edişiniz, beraberlik devam etmesine karşın, sizlerin tatminsiz kalmanızda etkilidir.
satürn pluto kavuşum iyi bir birliktelik verir.İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin uzun süreli ve karşılıklı gelişime açık bir beraberlik olduğuna işaret eder. Bu ilişkinin içerisinde her iki tarafında birbirinin otoritesine saygı duyması, sahip olduğu gücü ve yapabilirlikleri desteklemesi oldukça önemlidir. Beraberliğinizde dengeleri oturtmak hiç de zor değildir. bu ilişki kişisel değişim süreçlerinizde birbirinizden destek almanızı sağlayan bir yapıya da sahiptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?