Ben: 17.05.1995
Sevgilim: 01.07.1992
Güneş 90 veya 180 Satürn
Çiftlerin birbirini kısıtlaması,baskıcı davranmaları,iradelerini ortaya koyamamaları,egoları sorun yaratır.Bir tarafın diğerinin cesaretini kırması yada cesaret edememesi ilişkideki zorluklardır.İlişkilerini yük olarak görme ve eğlenememe,zevk almama de görülür. Taraflardan birinin diğerini gereksiz veya anlamsız baskı altına alması, sınırlar koyması hem kişisel hem de ilişki için zorludur. Her iki tarafın da birbirini eleştirirken kişilik haklarına saldırması ve acımasızlık derecesine ulaşabilmesi de ilişkinin problemli olmasına neden olacaktır.
Venüs sextile Jupiter
İlişki romantik duygular,arkadaşlık ve aynı değerler üzerine kuruludur.İlişkide maddi başarı ve şans avantajlarından yararlanabilirler.Birbirlerine saygıları,ortak zevkleri birbirlerinin ufkunu genişletiyor. Duygusal, cinsel cazibenin ötesinde yaşanan uyuşabilirlik ilişkinin devam etmesini sağlar.
Mars sextile Uranus
Yenilik ve ilham'ın olduğu ilişkidir.Alışılmamış davranışlar,tecrübeler yaşayabilirler,risk alabilirler.Birbirlerini desteklerler her konuda ve birbirlerinden enerji alırlar.
senin eşine olan etki yorumun..
Merkür 120 Mars
Zihinsel olarak uyumludurlar,fikirlerini birlikte eyleme geçirirler,tartışmalar yaşansa bile bu sevginin bir göstergesi olabilir bu da ilişkilerini canlı tutar,heyecan verir.
Merkür 120 Satürn
ilişkilerinde zihinsel olarak birbirlerine destek olurlar .Zaman zaman yaşanan problemlerde karşılıklı olarak anlayış sağlayabilmeleri sorunları büyütmeden pratik şekilde çözmeleri ilişki için olumlu yöndür.İlişkide genellikle gerçekçi tutum içinde olmaları boş hayalleri olmaması ilişkiyi de yıpratmaz.
satürn uranüs kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.
eşinin sana olan etki yorumu..
Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.
Mars 90 veya 180 Merkür
Düşünceleri,olaylara,duygulara ve ilişkilerine bakış açıları farklı olduğu için sorunlar yaşanabilir,eglarını görmezden gelip sakin ve akılcı şekilde ileşim kurarlarsa sorunlarını çözebilirler,
Merkür sextile Uranus
İlginç bir ilişki gibi görünebilir dışarıdan.Dostluk ilişkisi kıvılcımlarla farklı bir hal almıştır.Fikirleri özgündür,yazarak daha iyi iletişim kurarlar.İletşim,medya,reklam ve her türlü biimsel çalışmada fikirbirliği içinde olurlar.Yaşadıkları ilişkiye ve problemlere geleneksel değerlere takılmadan yaklaşabilmeleri birlikte yaşayabileckleri özgün deneyimlere açık olmaları, yenilikten çekinmemeleri ilişkilerinin vazgeçilmez olmasında önemli olabilir.
Jüpiter kavuşum Neptün
Potansiyel olarak iyi bir birliktelikdir
arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
dilber merhaba;
ben 08/04/1982
nişanlım 09/01/1984
bende mars baskısı varmış ve ancak mars baskısı olan başka biriyle uyumlu bir evlilik yapabileceğim yorumlanıyor.
aramızdaki uyumu senin güzel kaleminden okumak isterim.
merhaba
ben 14.03.1985
sevgilim 30.08.1989
Merhaba canım;
Benim doğum tarihim: 16.11.1988
Nişanlımın doğum tarihi: 13.10.1988
Mars kavuşum Mars
Aranızda büyük güç çatışmaları yaşanmaz birlikte hareket etmekten ve fiziksel paylaşımlar yaşamaktan mutluluk duyarlar.Mücadelelerinde birbirlerine destek olabilmeleri ilişkilerini güçlendiren nedenlerdendir.İkisisin de birbirine karşı zorlanmadan hoşgörülü olmaları, kızgınlık ve öfke anlarında bile toleranslarını kaybetmemeleri olumlu yanlarındandır.
Merkür kavuşum Pluto
Evrenin sırlarını keşfetmek için anlayışlarında bazı köklü değişiklikler,düşüncelerinde,ilhamlarında daha derin ve anlayışlı olmaya çalışırlar.Birbirlerinin konuşma şekillerinden özellikle de kelimelerinden ve zihinsel enerjilerinden etkilenebilirler.
Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.
Mars sextile Jupiter
İlişkilerinde bireyselliklerini korurlar, egolarının ihtiyaçlarını birbirine zarar vermeden gerçekleştirirler.Bu ilişki kendilerini tanımaları, bulmaları ve bireysel gelişimlerini tamamlamalarını sağlar. Birlikte aldıkları kararların, yaptıkları planların hem ilişkilerine hem de kendilerine faydası olur.Sahip oldukları gücü birlikte bir şeyler yapmak,vaki t geçirmek için yapıcı şekilde hazcarlar, her zaman iyimser ve verici davranırlar bu da beraberliklerinin giderek güçlenmesinde çok önemli etkisi vardır.Yeteneklerini ve sınırlarınıiyi anlarlar, birbirlerine rehberlik ederler.
Mars 90 veya 180 Satürn
Satürn kişisi ( sen oluyorsun ),Mars kişisin(partneroluyor) davranışlarını frenleyebilir,ayrıca mars kişisi kötümser bir yaklaşımla sürekli elştiride bulunabilir bu da ilişkilerinde hayal kırıklığı,öfke gibi olumsuz etkiye neden olur.
Mars 90 veya 180 Uranus
İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.
Mars kavuşum Mars
Aranızda büyük güç çatışmaları yaşanmaz birlikte hareket etmekten ve fiziksel paylaşımlar yaşamaktan mutluluk duyarlar.Mücadelelerinde birbirlerine destek olabilmeleri ilişkilerini güçlendiren nedenlerdendir.İkisisin de birbirine karşı zorlanmadan hoşgörülü olmaları, kızgınlık ve öfke anlarında bile toleranslarını kaybetmemeleri olumlu yanlarındandır.
Merkür kavuşum Pluto
Evrenin sırlarını keşfetmek için anlayışlarında bazı köklü değişiklikler,düşüncelerinde,ilhamlarında daha derin ve anlayışlı olmaya çalışırlar.Birbirlerinin konuşma şekillerinden özellikle de kelimelerinden ve zihinsel enerjilerinden etkilenebilirler.
Venüs kavuşum Güneş
Mars sextile Jupiter
İlişkilerinde bireyselliklerini korurlar, egolarının ihtiyaçlarını birbirine zarar vermeden gerçekleştirirler.Bu ilişki kendilerini tanımaları, bulmaları ve bireysel gelişimlerini tamamlamalarını sağlar. Birlikte aldıkları kararların, yaptıkları planların hem ilişkilerine hem de kendilerine faydası olur.Sahip oldukları gücü birlikte bir şeyler yapmak,vaki t geçirmek için yapıcı şekilde hazcarlar, her zaman iyimser ve verici davranırlar bu da beraberliklerinin giderek güçlenmesinde çok önemli etkisi vardır.Yeteneklerini ve sınırlarınıiyi anlarlar, birbirlerine rehberlik ederler.
Mars 90 veya 180 Satürn
Satürn kişisi ( sen oluyorsun ),Mars kişisin(partneroluyor) davranışlarını frenleyebilir,ayrıca mars kişisi kötümser bir yaklaşımla sürekli elştiride bulunabilir bu da ilişkilerinde hayal kırıklığı,öfke gibi olumsuz etkiye neden olur.
Mars 90 veya 180 Uranus
İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.
mars gezenleriniz 5 evinizde aşık olup evlenmişsiniz...bende acemi bilgilerimle yorumladım işin içinden çıkamadım yardım ederseniz sevinirim teşekkür ederim.kafamı çok karıştırdı bu ilişki
ikimizde boşandık çocuklarımız var...
ben 17.12.1971 gece 01:50 duisburg almanya doğumluyum
malum kişi 01.01.1968 02:00 istanbul doğumlu
emeğinize sağlık dilber hanım...o kişiyle henüz evlenmedim :)
ben eski eşine baktırdığını sanmıştım ,dediğim gibi aranızda satürn çarpması var ,sizinkisi karşılıklı aşk ve tutku ile başlamış ilişkiniz kaderde ne varsa onu yaşıyoruz ,astroloji bize öngörü sunuyor ...
dilber hanımmmmm bende astrolojiyle ilgileniyorummm sizinle bu konuda konuşmak siterim :))) ama sizden ricam da var benimde sinastri haritama bakabilri misinizz :) 23 12 1994 11.50 bursa onun 16 09 1984 istanbul 14.30 yada 13.15 ama büyük ihitmalle 14.30 yaz uygulaması var onun kindeee.. neler olur bu ilikşkide bakarsanız çok sevinirim beni mutlu edersinizz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?