- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.569
- 548
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
O nişanlıkocan da sen ne saçmalıyorsun kafan mı iyi demedi ama Pempe, sus pus sonucu bekledi. Aile içinde sana yapılan muamele ile eşinin kuzeninin nişanlısına yapılan muamele arasında dağlar var, sen evet kıskanmışsın bunu, derdin o aslında, tabi böyle diyemezsin karşılarına çıkıp, bizde beyle şeyler yoh, nomahrem ayıp falan diyorsun. Çok üzüldüm sana.Kim dedi teste götürdü diye olay şöyle oldu benim adetimin son günüydü yada karıştırdim elime kan gelince ürktüm ne olduğunu bilemedim doktora kendim gittim doktor adettir o dedi
Partneriniz kuzenleriyle çok geziyor siz ondan uzak mesafedesiniz.3 bayan 3 erkek birisi de kuzeninin nişanlısı.Biz bu bayram gorusemeyecegiz.Bayramdan bir hafta sonra görüşeceğiz.Kiskandim benim eşimin ailesiyle bile iç içe bir kız.Kuzeninin nişanlısı.
Birde kuzenlerden birinin önünde viski şişesi vardı.Votka ile viskiyi tam bilmiyorum.Erkeklerden.Esimin içtiğini biliyorum.Yinede bugün bayram içmeleri hoş değil.Onlerinde bardak yoktu.Kuzenleri aktif içiyor.Ozellikle o 2 erkek kuzeni ile kuzeninin nişanlısı gece hayatı var.Ben alkole karşıyım.Bunu biliyor.Arada içmesine de sesimi cikarmiyorum.Kendisi öyle dedi içerim dedi.Yinede rahatsız oldum özellikle bayram günü iyi eğlenceler yazdım polemiğe girmedim.
Kıskanmakta haksız mıyım 8
Yaa süperŞöyle noktayı her yere serpiştireyim de doğru yerlere de denk gelsin.
Doğrudur. Sonuçta adet kanı değilse bekaret kanıdırKim dedi teste götürdü diye olay şöyle oldu benim adetimin son günüydü yada karıştırdim elime kan gelince ürktüm ne olduğunu bilemedim doktora kendim gittim doktor adettir o dedi
Nurancığımın zihniyeti öyle değil işte. Konune olursa olsun kadın suçludur onun gözünde. Kocası bir kadına baksa kadın da öyle giyinmeseydi diyecek zihniyette biriKendinizle sorunlarinizi millete yansıtmayın. Bu kiskanclik değil hastalık kuzen, kuzen eşi kardeştir net... Nokta
Koca sözü diye bir şey var , her şeyin üstünde.Kız sen burada o kader dini yorum yap konulara, yargi dağıt sonra alkol kullanan biriyle evlen. Bir şeyinde tutarlı olsun yav, olmaz mı?
Nuran dini kadınlar yaşar tayfasından bence,kocası erkek olduğundan mütevellit onun yaptıkları ya da yapmadıkları sorun değil. Sonuçta her şeye dikkat etmesi, yargılanmasi gereken sadece kadınlar.Koca sözü diye bir şey var , her şeyin üstünde.
Kendi de bira denemiş nişanlısıyla mesajlarında yazmış.Kız sen burada o kader dini yorum yap konulara, yargi dağıt sonra alkol kullanan biriyle evlen. Bir şeyinde tutarlı olsun yav, olmaz mı?
Kendi de bira denemiş nişanlısıyla mesajlarında yazmış.
Camdan sarkan mahalle muhtarları türündenKendisi tutarsızlıklar kraliçesi olduğundan için çok az şeyine şaşırırım sanırım. Oturduğu yerden, kendine hayatına,tercihlerine bakmadan, milletin özellikle kadinlarin hayatına cık cık yapan bir tip. Sıfır samimiyet.
normal bence ben seversem sadece kız değil çevresindeki erkekleri bile kıskanıyorum .dPartneriniz kuzenleriyle çok geziyor siz ondan uzak mesafedesiniz.3 bayan 3 erkek birisi de kuzeninin nişanlısı.Biz bu bayram gorusemeyecegiz.Bayramdan bir hafta sonra görüşeceğiz.Kiskandim benim eşimin ailesiyle bile iç içe bir kız.Kuzeninin nişanlısı.
Birde kuzenlerden birinin önünde viski şişesi vardı.Votka ile viskiyi tam bilmiyorum.Erkeklerden.Esimin içtiğini biliyorum.Yinede bugün bayram içmeleri hoş değil.Onlerinde bardak yoktu.Kuzenleri aktif içiyor.Ozellikle o 2 erkek kuzeni ile kuzeninin nişanlısı gece hayatı var.Ben alkole karşıyım.Bunu biliyor.Arada içmesine de sesimi cikarmiyorum.Kendisi öyle dedi içerim dedi.Yinede rahatsız oldum özellikle bayram günü iyi eğlenceler yazdım polemiğe girmedim.
Kıskanmakta haksız mıyım ?
Mevzuda buydu. Sen takmışsın kafayı o kıza merak etme zar zor bulduğun kocanı kimse elinden almak için yarışa girmiş değil kafaları uyuyor beraber takılıyorlar sizde tam ortam bozucu gibisiniz zor yer edinirsiniz aralarında.Yalniz gittigi de oluyor.Nisanlisi olmuyor kaynanası ile geziyor.Beni ilgilendirmez.Bende Ankara'dayim.Geliyor yatılı nişanlımın evinde kalıyor.Yada gece 1 e kadar sohbet muhabbet oturuyorlar.Ee eşime hadi sen evine birak.Yahu kizin nişanlısı var kayınpederi.Olmadi bir sokak ötede kendi nişanlısına göre babası erkek kardeşi var onlar alsın.Neden eşim bırakıyor.Cildirdim birde annesi anlatıyor bunu eşimin.Madem saat geç oldu erkenden kalksın gitsin.Yada o kadar erkek varken niye nişanlım evine birakiyor
Nişanlısı mıymış? Ben de karı koca neden ayrılar diyordum. Partnerler eşler kuzenler karıştı. Kuzeninizin partneri sizin partneriniz onların partnerleri diye anlatacağına doğru düzgün olanı anlatsa daha iyi olurdu. Partner i ayrıca neden kıskansın ki partneri olanlar. Eşini sevgilisini nişanlısını kıskanır partner partnerdir .Sevgili nurancim artik nişanlım degil, esim dedigin icin seni tebrik ederim oncelikle.
Bu tip durumlarda kizin abisi/babasina "abi sen zahmet etme ben Ayşe'yi evine birakirim" denilir. Eşin kendini bu konuda öne atiyor olabilir.
Çok karışık… esiniz mi sevgiliniz mi nişanlınız mı?Partneriniz kuzenleriyle çok geziyor siz ondan uzak mesafedesiniz.3 bayan 3 erkek birisi de kuzeninin nişanlısı.Biz bu bayram gorusemeyecegiz.Bayramdan bir hafta sonra görüşeceğiz.Kiskandim benim eşimin ailesiyle bile iç içe bir kız.Kuzeninin nişanlısı.
Kıskanmakta haksız mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?