Partneri kuzeninden kıskanmak normal mi ?

Kim dedi teste götürdü diye olay şöyle oldu benim adetimin son günüydü yada karıştırdim elime kan gelince ürktüm ne olduğunu bilemedim doktora kendim gittim doktor adettir o dedi
O nişanlıkocan da sen ne saçmalıyorsun kafan mı iyi demedi ama Pempe, sus pus sonucu bekledi. Aile içinde sana yapılan muamele ile eşinin kuzeninin nişanlısına yapılan muamele arasında dağlar var, sen evet kıskanmışsın bunu, derdin o aslında, tabi böyle diyemezsin karşılarına çıkıp, bizde beyle şeyler yoh, nomahrem ayıp falan diyorsun. Çok üzüldüm sana.

Şöyle noktayı her yere serpiştireyim de doğru yerlere de denk gelsin.
Yaa süper

Kim dedi teste götürdü diye olay şöyle oldu benim adetimin son günüydü yada karıştırdim elime kan gelince ürktüm ne olduğunu bilemedim doktora kendim gittim doktor adettir o dedi
Doğrudur. Sonuçta adet kanı değilse bekaret kanıdır

Kendinizle sorunlarinizi millete yansıtmayın. Bu kiskanclik değil hastalık kuzen, kuzen eşi kardeştir net... Nokta
Nurancığımın zihniyeti öyle değil işte. Konune olursa olsun kadın suçludur onun gözünde. Kocası bir kadına baksa kadın da öyle giyinmeseydi diyecek zihniyette biri

Bu kadar farklı aileleri olup farklı yaşam tarzı olanlar evlenmemeli.
Size ne kuzenden nişanlısından, alkolünden. Bunlar hassas noktanızda muhafazakar insanlarla evlenin.
Kimseden kuzen ilişkisini değiştirmesini alkol akışkanlığını değiştirmesini beklemeyin. Alkol hassas yerinizse alkol almayan insanlara kıran girmedi. Öyle biriyle evlenin

Kendi de bira denemiş nişanlısıyla mesajlarında yazmış.

Kendisi tutarsızlıklar kraliçesi olduğundan için çok az şeyine şaşırırım sanırım. Oturduğu yerden, kendine hayatına,tercihlerine bakmadan, milletin özellikle kadinlarin hayatına cık cık yapan bir tip. Sıfır samimiyet.

Camdan sarkan mahalle muhtarları türünden

Yahu konuyu başka biri açtı sandım ilk etapta sonra farkettim kahvepembenin konusuymuş.
Kız ne partneri. Sen hala birleşmedin mi kocanla?Veya boşanmadın mı? Oha yani.Hala ayrı şehirlerde misiniz

normal bence ben seversem sadece kız değil çevresindeki erkekleri bile kıskanıyorum .d

Eski üyeliğinde de bu kız için konu açmıştın hatta eşimin dayısının gelini diye bahsetmiştin hep
Mevzuda buydu. Sen takmışsın kafayı o kıza merak etme zar zor bulduğun kocanı kimse elinden almak için yarışa girmiş değil kafaları uyuyor beraber takılıyorlar sizde tam ortam bozucu gibisiniz zor yer edinirsiniz aralarında.

Sevgili nurancim artik nişanlım degil, esim dedigin icin seni tebrik ederim oncelikle.

Bu tip durumlarda kizin abisi/babasina "abi sen zahmet etme ben Ayşe'yi evine birakirim" denilir. Eşin kendini bu konuda öne atiyor olabilir.
Nişanlısı mıymış? Ben de karı koca neden ayrılar diyordum. Partnerler eşler kuzenler karıştı. Kuzeninizin partneri sizin partneriniz onların partnerleri diye anlatacağına doğru düzgün olanı anlatsa daha iyi olurdu. Partner i ayrıca neden kıskansın ki partneri olanlar. Eşini sevgilisini nişanlısını kıskanır partner partnerdir .

Çok karışık… esiniz mi sevgiliniz mi nişanlınız mı?

Bir de bu insanları paylaşırken isim verseydiniz takma da olsa…

Partneriiizi kuzeninden değil kuzeninin nişanlısından kıskanıyorsunuz dimi?

Kız sürekli aile içindeymiş siz neden değilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…