• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben mesela tepki verdim çünkü bana garip geldi ben öyle değilim çevremde öyle değil ceyo tutarsızsa psikolojikte olabilir

Geçenlerde bir arkadaşım tesettürlü bir kızı pub tarzı alkollü bir mekanda içerken görmüş. Ailelerinin dövme riski yoksa açılmaları en doğrusu olur.
Çünkü erkekler böyle kişileri görünce dini hassasiyetlerine dikkat ederek tesettürü o şekilde taşıyan kadınlara da rahat davranır diyerek cinsellik teklif ediyorlar. Böyle kişiler yüzünden genelde kadın tesettürlü, ona göre yaklaşayım demiyorlar
Bu nasıl bir düşünce şeklidir?
Açık kadınlara rahatlıkla cinsellik teklif edilebilir mi?

Konunun sıkı takipçilerindenim çay çekirdek eşliğinde okudum bütün yorumları bi ara çok güzel akıyordu da duruldu konu bi anda hope biraz dişli olsaydı daha aksiyonlu keyifli olacaktı bence olmadı ne yazık ki jwjsj :KK49:

Tek şaşırdığım şey ise hopenin tesettürlu olması açık foto atmıştı akışa o sebeple açık sanıyordum gerisi hep bilindik şeyler 🤷

Ayrıca sen ne kadar memnun olduğunu söylesen de bu memnun olunacak bir hayat değil
Ev işlerini annenden çok sen üstleniyorsun. Biri büyük biri daha çok küçük yaşta olan yeğenine bakıyorsun. Kafe, avm gibi yerlere gitmiyorsun sosyal ortamlarda bulunmuyorsun. Bi cinsellik yaşayarak hayat tatmini sağlayıp kendini mutlu edemezsin. Bu geçici bir haz olur. Kötü bir gün geçirdikten sonra izlenen dizi gibi sana geçici bir haz verir ama o kadar. Sana haz verecek gerçekçi şeylerin peşine düşmelisin. Ha yok ben değişmek istemiyorum anca dövünürüm adım atmaktan korkuyorum da diyorsan o zaman söylenip durma. Bu hayat senin seçimin. Değiştirebileceğin çok nokta var ama mağdura yatıyorsun. Tavsiye veren kişilere de yapmak istemiyorsan yapmayacağım de. Bunu demen seni kötü biri yapmaz, o kişi sana küsmez.
Kendin gibi davranmıyorsun diyenlere ben de katılıyorum. Kolay gaza gelen bir yapın var. Birkaç kızla konuşsan biz düzenli olarak şu aktiviteyi yapıyoruz deseler sen de onu yapmaya heves edersin. Bunları yaparım bunları yapmam diye kesin bir çizgin yok. Kendinle vakit geçirmeyi sevmiyorsun, birileri güzel şeyler yaparsa onlara ayak uydurursun. Kendin de dediğin gibi kendinin düşmanısın. Otuz yaşında biri cıvıl cıvıl olmalı senin gibi monoton, tekdüze bir hayat yaşamamalı. Düşüncelerin aşırı şekilde değişiyor ya, ileriki yaşlarında bu yaşlarını böyle durağan geçirdiğin için ağır bunalıma girmen yüksek ihtimal.

Evet haşema kullanıyorum ama o kadar bunaltiyorki beni bu durum anlatamam. En basitinden yazın eve misafir geliyor ve tişörtle gezemiyorum. Odamda tişört tayt falan giyiyorum, egzersiz falan yapıyorum. Ama birisi geldiğinde mecburen üstüme örtü alıyorum.
Ailenle konuş önce annenle bence ikna edebilirsin

Konunun sıkı takipçilerindenim çay çekirdek eşliğinde okudum bütün yorumları bi ara çok güzel akıyordu da duruldu konu bi anda hope biraz dişli olsaydı daha aksiyonlu olacaktı daha keyifli olacaktı bence olmadı ne yazık ki jwjsj :KK49:

Tek şaşırdığım şey ise hopenin tesettürlu olması açık foto atmıştı akışa o sebeple açık sanıyordum gerisi hep bilindik şeyler 🤷
Güzel akması nerde başladı bacım 😂😂

Konunun sıkı takipçilerindenim çay çekirdek eşliğinde okudum bütün yorumları bi ara çok güzel akıyordu da duruldu konu bi anda hope biraz dişli olsaydı daha aksiyonlu keyifli olacaktı bence olmadı ne yazık ki jwjsj :KK49:

Burda konu açan bazı üyeler gibi beddua edip hakaretler savurup entrika çevirmemi bekliyordun dimi itiraf et😅 kodon kodonun dusmoniiidir

Ben stemia’nın ne demek istediğini anladım. Kendisinin düsünme sekli olması gerekmiyor bu. Ben acık biriyim hatta cok iddialı giyim tarzlarım vardır özellikle belirtiyorum ki olayı bağlayabileyim. Hatta utanmadan dıs görünüsüm hakkında sıradısı teklifler bile alıyorum. Ama toplum tesettürlülere daha bi farklı yaklasıyor acı ama gercek yaklasım.
Fakat gercek su; genel olarak tesettürlüler daha bi felaket. Bana bir erkek arkadasım dedi ki “sana bakıyorum elini tutmak kolay zannediyorum ama öteki kapalı kıza bakıyorum ilk günden soyundu” demişti.😂 ama yıllardır benden sinyal bulamadı.

Tamamen ön yargılar.

Erken yaşta evlendim diyorsunuz ya kaç yaşında evlendiniz?

neye tepki verdiklerini unuttular herhalde 🤣

Şimdiiii ben de yorum yazayım biraz. Bak şimdi ceyo. Cinsellik eyvallah git yaşa. Istediğinde istediğin şekilde istediğin kadar. Birçoğumuz evliyiz yazanlardan. Herkes zaman zaman voov dedirtçrk seksler de yaşıyodur. Aman bitse de gitsek de diyebiliyordur. Ama sıradan bir şey. Bazen her gün olur bazen 10 gün olmaz yani. Evet seni heyecanlandırıyordur. Düzenli bir şekilde hayatında yok diye. Planların amaçların düşüncelerin komple bu yöndedir ama yanlış. Çünkü bu fiziksel bi ihiyaç. Yani yemek yemek üzerine bu kadar düşünmemiz ne kadar abes ise seks için de abes.

Ruhunu ve beynini doyuracak bir şeyleri bulmak zorundasın. Ben müslümanım. Ibadetlet iyi geliyor. Mütemadiyen müzik dinlerim mesela o iyi geliyor. Muhteşem şeyler üretemesem de bi şeyler örmek dikmek iyi geliyor. Ya da dinlediğim şarkıların çevirisine bakıp ne söylediğini bilmem iyi geliyor. Arkadaşlıklar ediniyorum hoşnut kaldıklarımla ilişkilerimi ilerletmek diğerleriyle bitirmek iyi geliyor. Burda takılmak iyi geliyor. Özellikle gebelik yaşayana kadarki tecrübelerim bence kayda değerdi. Yokun başında olanlara hikayemi anlatmak iyi geliyor. Sevdiğim arkadaşlarla goygoy oyi geliyor. Böyle sıralayınca dişe dokunur şeyler değil belki ama benim için bu minicik eforsuz rutin yeterli. Eşimle çocuğumle ne kadar mutlu olursam olayım. Beni ben yapan sürdürebildiğim bozulmasını stemediğim rutinim yalnızken yaptıklarım.

Ben de açığım öyle bir şey söylemedim. Tesettürlü olup dini hassasiyetleri yüksek birçok arkadaşım, erkekler bizden açık fotoğraflar istiyor ilişki teklifi ediyorlar. Profile yüzümü bile koymaktan sakınıyorum nasıl böyleler diyor. Erkekleri bu duruma iten bazı tesettürlü kızların rahat yaşantısı

Güzel akması nerde başladı bacım 😂😂
Donya nin trol musn erkek misin mesajıyla başladı herşey sonra herkes eteğinde ki taşları döktü en son zuzush un mesajıyla zirveyi gördü daha sonra hopenin sert tepkiler vermesi gerektiği yerde gulucuklu cevaplar vermesiyle bütün aksiyon bir anda bitti 😂😂😂😂

Stemina, ben tesettürlü olduğum ve cinsellik yaşadığım için, erkekler gördüğü her tesettürlü kadını cinsellik yaşamaya açık, dini hassasiyetleri yok diye düşünür demek istiyor. Yoksa açık kadınlara cinsellik teklif edilebilir gibi düşüncesi yok canım. Ama ben zorla kapandığım için durum biraz farklı. Açılmak istiyorum

Burda konu açan bazı üyeler gibi beddua edip hakaretler savurup entrika çevirmemi bekliyordun dimi itiraf et😅 kodon kodonun dusmoniiidir
Yok kizzz onu beklemiyordum valla ama nasıl desem bazı mesajlara daha sert çıkışirsn diye bekledim hep ama sen çok ılımlı cevaplar verdin 🤷😂 haklı veya haksız bakmıyorum konuya kesinlikle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X