Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bana kızdı yaa orayı kacırdın mı naptınnn çekirdek çitlerkenYok kizzz onu beklemiyordum valla ama nasıl desem bazı mesajlara daha sert çıkışirsn diye bekledim hep ama sen çok ılımlı cevaplar verdinhaklı veya haksız bakmıyorum konuya kesinlikle.
Bende buna katılıyorum. Şuanda Türkiyede başörtüsü bir aksesuar gibi görülüyor. Ben de kapalıyim ama ben zaten çoğu insanın kendi istediği için kapanmadıgini biliyorum. Kapalı olan onu bunu yapmaz demiyorum, cok kutsal yerlere koymuyorum. Ama şimdi onu da takıyorsan bazi hassasiyetleri olmali. Ben fb kimseye yakıştıramiyorum duygusuz olan bişey sevmediğim biriyle olamam. Ama şimdi bas örtülü olup fb düşünmesi o da ters. Hassasiyetim yok diyor o zaman bağı tamamen koparmali. Bu aileleri anlayamıyorum çocuklarının zorla kapatınca onlara ne faydası oluyor.Ben stemia’nın ne demek istediğini anladım. Kendisinin düsünme sekli olması gerekmiyor bu. Ben acık biriyim hatta cok iddialı giyim tarzlarım vardır özellikle belirtiyorum ki olayı bağlayabileyim. Hatta utanmadan dıs görünüsüm hakkında sıradısı teklifler bile alıyorum. Ama toplum tesettürlülere daha bi farklı yaklasıyor acı ama gercek yaklasım.
Fakat gercek su; genel olarak tesettürlüler daha bi felaket. Bana bir erkek arkadasım dedi ki “sana bakıyorum elini tutmak kolay zannediyorum ama öteki kapalı kıza bakıyorum ilk günden soyundu” demişti.ama yıllardır benden sinyal bulamadı.
Tamamen ön yargılar.
Ya ben tesettürün bir ağırlığı olduğunu düşünüyorum, tesettürle gelen kurallar var gibi. Sosyal medyada abuk subuk dans edenleri garipsiyordum birde bu çıktı şimdi.Geçenlerde bir arkadaşım tesettürlü bir kızı pub tarzı alkollü bir mekanda içerken görmüş. Ailelerinin dövme riski yoksa açılmaları en doğrusu olur.
Çünkü erkekler böyle kişileri görünce dini hassasiyetlerine dikkat ederek tesettürü o şekilde taşıyan kadınlara da rahat davranır diyerek cinsellik teklif ediyorlar. Böyle kişiler yüzünden genelde kadın tesettürlü, ona göre yaklaşayım demiyorlar
Bende cok küçük yasta evlendim deyince 16 sandim. 22 benim icin cok erken ama yine cok küçük yas denilecek bişey değil, zorla evlendirildiniz sandım19 yaşımda tanıştık ,22 yaşında evlendim 9 ay evli kaldım.
Valla dönüp 8500 mesajın içinden tek tek arayamam ama bütün eski sevgililerin, yeni adaylar bi şekilde seninle evlenmek istiyor yani kusura bakma da uydurmuyorumHerkes benle evlenmek istiyor demedim ki ben. Öyle bir iddiam yok. Önce görüşür tanışırız 1-2 sene sevgili olunur. Ama sitede gördüğüm evlilik konularında çok fazla olumsuz örnek var. Evlilikten soğudum. Çevremde mutlu olan evli bir çift var desem 10 üzerinden 2 belki.Stemina gayet güzel ifade etmiş durumu aslında. Ben evcimen yapıda biriyim, doğa yağmur yürüyüşü, denizi izlemek, yüzmek bunlar beni mutlu eden şeyler. Balkonda oturup çay kahve içerim, kalabalık ortamlara girmeyi pek sevmiyorum. Geçenlerde kız arkadaşlarımla kitap fuarına ve kafeye gittik sohbet ettik, gezindik. Mizofoni ses takıntım var, bazı seslere karşı çok hassasım.
Yok yok hiç bir mesajı kaçırmadım senin yazdığını da onun cevabını da gayet iyi okudum en sert mesajı oydu zaten başka yok ki sana da senden beklemezdim dedi yani çokkk şey yapmadı bence başka üye olsaydı o hoo gör sen o zaman ekşınıKız bana kızdı yaa orayı kacırdın mı naptınnn çekirdek çitlerken![]()
Daha önce de belirttiğim gibi gerçek hayatımda da sakin biriyim, birisi beni sinirlendirse bile sakince cevap verir geçerim. Kardeşlerimle bazen atışırız sonra unutulur gider. Ben öyle cazgır, ağzı bozuk birisi olmadığım için kimseye sert çikismamayi tercih ediyorum.Yok kizzz onu beklemiyordum valla ama nasıl desem bazı mesajlara daha sert çıkışirsn diye bekledim hep ama sen çok ılımlı cevaplar verdinhaklı veya haksız bakmıyorum konuya kesinlikle.
Lisans zamanlarımda tesettürlü bir kız arkadasım vardı. Uzaktan uzun iliskisi ve eksta flörtü ve fb’si vardı. 3’ünü aynı anda yürütüyordu ve alkol alıyordu. Oturdugunda dibine kadar aldıgı zevki anlatır dururdu. Kendi istegi ile kapandı cok zaman sonra kendi istegi ile acıldı. Kapanırkende aynıydı acılırken de. Tamamen aksesuardan ibaret artık.Bende buna katılıyorum. Şuanda Türkiyede başörtüsü bir aksesuar gibi görülüyor. Ben de kapalıyim ama ben zaten çoğu insanın kendi istediği için kapanmadıgini bilmiyorum. Kapalı olan onu bunu yapmaz demiyorum, cok kutsal yerlere koymuyorum. Ama şimdi onu da takıyorsan bazi hassasiyetleri olmali. Ben fb kimseye yakıştıramiyorum duygusuz olan bişey sevmediğim biriyle olamam. Ama şimdi bas örtülü olup fb düşünmesi o da ters. Hassasiyetim yok diyor o zaman bağı tamamen koparmali. Bu aileleri anlayamıyorum çocuklarının zorla kapatınca onlara ne faydası oluyor.
banada attın ben söyleyeyimde bende atmadım vallaDaha önce de belirttiğim gibi gerçek hayatımda da sakin biriyim, birisi beni sinirlendirse bile sakince cevap verir geçerim. Kardeşlerimle bazen atışırız sonra unutulur gider. Ben öyle cazgır, ağzı bozuk birisi olmadığım için kimseye sert çikismamayi tercih ediyorum.
Şimdi istesem şunu yazabilirdim: o fotoğrafımı zuzusha paylaşan, gülen dalga geçen her kim varsa g.tu yansınn ,ishal olsun,yataklara düşsün falan diye sacmalayabilirdim. Bu sitede arkadaşlık dostluk olmazmış onu öğrendim sadece. Fotoğrafımı attığım belirli birkaç kişi var ,onlar kendilerini biliyor zaten.
Bilmiyorum her kim özelden attıysa kendi ayıbı söylediğim gibi.banada attın ben söyleyeyimde bende atmadım valla
Götü mü yansınDaha önce de belirttiğim gibi gerçek hayatımda da sakin biriyim, birisi beni sinirlendirse bile sakince cevap verir geçerim. Kardeşlerimle bazen atışırız sonra unutulur gider. Ben öyle cazgır, ağzı bozuk birisi olmadığım için kimseye sert çikismamayi tercih ediyorum.
Şimdi istesem şunu yazabilirdim: o fotoğrafımı zuzusha paylaşan, gülen dalga geçen her kim varsa g.tu yansınn ,ishal olsun,yataklara düşsün falan diye sacmalayabilirdim. Bu sitede arkadaşlık dostluk olmazmış onu öğrendim sadece. Fotoğrafımı attığım belirli birkaç kişi var ,onlar kendilerini biliyor zaten.
Ulan benim çevremde hep gerçekten muhafazakar tesettürlüler varmış demekki. Soklardan soklara giriyorumLisans zamanlarımda tesettürlü bir kız arkadasım vardı. Uzaktan uzun iliskisi ve eksta flörtü ve fb’si vardı. 3’ünü aynı anda yürütüyordu ve alkol alıyordu. Oturdugunda dibine kadar aldıgı zevki anlatır dururdu. Kendi istegi ile kapandı cok zaman sonra kendi istegi ile acıldı. Kapanırkende aynıydı acılırken de. Tamamen aksesuardan ibaret artık.
Evet bu yorumu daha önce okumuştum goygoy yapılırken eski bir üye böyle demiş herkese adını unuttumGötü mü yansınburda daha önce çok benimsenen bir arkadaşın çok kıymetli sözleriydi bunlar...
Evet sakinsin gerçekten.
BurhanEvet bu yorumu daha önce okumuştum goygoy yapılırken eski bir üye böyle demiş herkese adını unuttum![]()
Beni beni bihterini pekiBibibella Bibinin sayfasını ben aylaaar önce buldum
off benim stalk seviyesi.. ekran süremi düşürmem lazım
Bir arkadas daha vardı bu bi tık fazla muhafazakar görünüyordu siyah peçeli sadece gözler açık. Kız bir belaya bulastı babası bunu okuldan döve döve aldı şahit oldum. Olayı günler sonra baska bir arkadas anlattı sınıfından. Kız 2 kisiyle grup seks yapmış bunu ailesine yetiştirmişler videolarıyla vs.Ulan benim çevremde hep gerçekten muhafazakar tesettürlüler varmış demekki. Soklardan soklara giriyorum
Ya ben bi ara bulmuştum hesabı herkese açıktı fake hesaptan takip etmeden bakıyodum hikayelerine falan sonra dedim takip edeyim anaa bi anda çıkardı ve hesabı gizliye aldı ondan sonra bi daha bulamadımBibibella Bibinin sayfasını ben aylaaar önce buldum
off benim stalk seviyesi.. ekran süremi düşürmem lazım