Benim gibi yap hesabi gizliye alıp konu komşu akraba kim varsa hele koca tarafindan hepsini kendi akrabam bile yok 1 kuzenim hariçhee, olabilir :) benim hesabim gizliydi aslinda cok uzun yillardir. nişandan bjr gun sonra eşim storyler paylasmis istatistikler falan yaziyordu. "aa bana da yapsana" dedim, aldi hesabimi herkese acik yapmis. kapatamiyorum da. bir de hesap açilinca beklettigim konu komsu akraba yedi duvelin istegini de kabul etmis oldum
öyle kaldi, instadan sogudum.
elalem nişanlanir profilini gizle der benimki kendi acti
aynı şeyi yazmışızBeni beni bihterini peki
Tamam tombikBırak cinselliği sen cinsellikle bulaşan hastalıklara dikkat et
Oha hani marjinal bizdik ahshdhBir arkadas daha vardı bu bi tık fazla muhafazakar görünüyordu siyah peçeli sadece gözler açık. Kız bir belaya bulastı babası bunu okuldan döve döve aldı şahit oldum. Olayı günler sonra baska bir arkadas anlattı sınıfından. Kız 2 kisiyle grup seks yapmış bunu ailesine yetiştirmişler videolarıyla vs.
iste ben zaten kimseyi eklemiyordum da adim da yazmazdi nik vardi, profil fotosu da siluetti. tertemiz hesabim vardi. simdi ekledikten sonra silemiyom ayip kacar. bir de nikaha geldilar para taktilar falan. sanki gelsinler diye kabul edip uc kuruslarini alip sonra silmisim gibi olmasin diye bekleticem biraz dahaBenim gibi yap hesabi gizliye alıp konu komşu akraba kim varsa hele koca tarafindan hepsini kendi akrabam bile yok 1 kuzenim hariçhatta sonrada direk yeni hesap actim kapatip
benziyor muyum bari kk personama?Fotoğrafların çook tatlı
Yaptıkları yetmemiş bide videolamışlarOha hani marjinal bizdik ahshdh
Seni nasıl bulayım kız sarı gömleğinle oje attın bu kadar infoyla mümkün değilBeni beni bihterini peki
Bence olduğun gibi görünenlerdensiniste ben zaten kimseyi eklemiyordum da adim da yazmazdi nik vardi, profil fotosu da siluetti. tertemiz hesabim vardi. simdi ekledikten sonra silemiyom ayip kacar. bir de nikaha geldilar para taktilar falan. sanki gelsinler diye kabul edip uc kuruslarini alip sonra silmisim gibi olmasin diye bekleticem biraz daha
benziyor muyum bari kk personama?
baklavacheesecake beni görünce sasirmisti (neden bilmem) dana marjinal birsey saniyormus
Insan insana bunu yapmazYaptıkları yetmemiş bide videolamışlar
Herkeşleri bulup beni bulamaman bi tık üzdüSeni nasıl bulayım kız sarı gömleğinle oje attın bu kadar infoyla mümkün değil
Özele gel aşkım paylaş ben de paylaşayım bitsin bu hasretHerkeşleri bulup beni bulamaman bi tık üzdü
Cereser göz ardı et enter
Yengenc burda sevdiğim üyelerden birisi, yorumlarını da severek okuyorum. Gelinlikle fotoğrafını paylaşmıştı burda. Çok da yakışmıştı. Yüzünü görmedim ama kendisini çok sevdim.
Özele gelemem artıkın bu saatten sonraÖzele gel aşkım paylaş ben de paylaşayım bitsin bu hasret
My hope bana bir fotonu atsana özelde güzel bir tane. Bi aday varYengenc burda sevdiğim üyelerden birisi, yorumlarını da severek okuyorum. Gelinlikle fotoğrafını paylaşmıştı burda. Çok da yakışmıştı. Yüzünü görmedim ama kendisini çok sevdim.Artık yorumlarda nişanlım değil eşim diyorsun dikkatimi çekti. Evliliğin hayırlı olsun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim güzellik yenGEnC
Kıaaz asla atmam kimi atmışım ayıp ediyorsunÖzele gelemem artıkın bu saatten sonra
Ya birine atarsan yeni goygoy malzemesi olmak istemiyorum
E ama hani suçlu o bulunmuştu falan. Şikayeti ne oldu haber var mı? Ben takip etmiyordum zaten.Yok yeni biriyle isteme kahvesi falan paylaşmıştı takibi bıraktım bilmiyorum
Sen görmedin mi beni hiçMy hope bana bir fotonu atsana özelde güzel bir tane. Bi aday var
Gördüm zaten de çocuğa gösterilmez onlar güzel atSen görmedin mi beni hiçbu saatten sonra siteden kimseye güvenebileceğimi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?