Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim gibi yap hesabi gizliye alıp konu komşu akraba kim varsa hele koca tarafindan hepsini kendi akrabam bile yok 1 kuzenim hariç hatta sonrada direk yeni hesap actim kapatip

Oha hani marjinal bizdik ahshdh

Benim gibi yap hesabi gizliye alıp konu komşu akraba kim varsa hele koca tarafindan hepsini kendi akrabam bile yok 1 kuzenim hariç hatta sonrada direk yeni hesap actim kapatip

iste ben zaten kimseyi eklemiyordum da adim da yazmazdi nik vardi, profil fotosu da siluetti. tertemiz hesabim vardi. simdi ekledikten sonra silemiyom ayip kacar. bir de nikaha geldilar para taktilar falan. sanki gelsinler diye kabul edip uc kuruslarini alip sonra silmisim gibi olmasin diye bekleticem biraz daha
Fotoğrafların çook tatlı
benziyor muyum bari kk personama?
baklavacheesecake beni görünce sasirmisti (neden bilmem) dana marjinal birsey saniyormus

Bence olduğun gibi görünenlerdensin my hope a tavsiye ettiğim gibi

Bence olduğun gibi görünenlerdensin my hope a tavsiye ettiğim gibi
Yengenc burda sevdiğim üyelerden birisi, yorumlarını da severek okuyorum. Gelinlikle fotoğrafını paylaşmıştı burda. Çok da yakışmıştı. Yüzünü görmedim ama kendisini çok sevdim. Artık yorumlarda nişanlım değil eşim diyorsun dikkatimi çekti. Evliliğin hayırlı olsun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim güzellik yenGEnC

My hope bana bir fotonu atsana özelde güzel bir tane. Bi aday var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…