Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim mahallede bi kiz vardi carsafli falan kocasini baska evli biriyle 4 yil aldatmis arabada ormanda avm de falan yani dis gorunus onemli degil cok baski var insanlarda istedigini yapamiyor

Bu arada konu baglaminda yorum yapayim. Bu kadar kaygili ve evhamli biri olarak korunmasiz iliski yasarsan sonrasinda kafayi yersin endiseden. Yabma.
Evet takıntılarım fazla, ilk cinsellikte prezervatif kullanmasına rağmen hamile miyim prezervatif kaydiginda ya bir şey olduysa diye düşünmüş regl olana kadar acaba bir ihtimal var mı diye düşündüm doktora gidicem zaten bakalım

Simdi bunun ustune prezervatifsiz yapmak istemen bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu dedirtiyor. Yapma iste. Zaten korunurken bile kafanda kuruyorsun, bir de korunmazsan dokuz ay doğum yapmayi beklersin.

E ama hani suçlu o bulunmuştu falan. Şikayeti ne oldu haber var mı? Ben takip etmiyordum zaten.
Takibi bıraktım dedim ya baktım herkes kendi aleminde iyi gerisi beni ilgilendirme ne oldu bitti bilmiyorum evlenmiştir heralde artik

Benim ig kapalı fake kullanıyorum gecen haleye baktım falan derken algoritma nasıl isliyo bilmiyorum önüme bi resim düstü “lan bunu nerden gördüm kim bu yüzü gördüm” diyordum accessmis skskskssksk
Olm hepi tepi tek bi tane fotom atıldı, hepiniz mi gördünüz? Hiç mi unutmadınız, sabah aynada kendimi tanımıyorum karşim ben ncnfj

Simdi bunun ustune prezervatifsiz yapmak istemen bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu dedirtiyor. Yapma iste. Zaten korunurken bile kafanda kuruyorsun, bir de korunmazsan dokuz ay doğum yapmayi beklersin.
Evet ama işte bütün bunlar o plastik parçası beni rahatsız ettiği için oluyor. İnsanın başına ne geliyorsa ya meraktan ya ..... Benimki meraktan bacım

En sonki flört çocuk istiyormuş o yüzden bırakmışsın ya erkeklerin fix göz boyamasıdır o zaten ilk başlarda. Güven vereyim ki amacıma ulaşayım çabasıdır o.
Gerçekten güven verici erkek öyle daha reelde yüzünü görmediği kadına evleniriz çocuklarımız olur demez. Hele çocuklarla sizi koyup baakkk yapması adhshsh.
İnşallah aşkım, erim, çocuklarımın babası desen adam zaten topuklayacaktı ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…