- 16 Temmuz 2023
- 7.719
- 20.192
- 278
- 30
Sadece doğum kontrol hapı mı kullanıyordunuz?Doğum kontrol hapımı düzenli kullanırken hamile kaldım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece doğum kontrol hapı mı kullanıyordunuz?Doğum kontrol hapımı düzenli kullanırken hamile kaldım..
Evet yasmin kullanıyordum alarm ile saati saatine alıyordum hiç aksattığımda olmamıştır ama hamile kaldım hatta o kadar kalmam gözüyle bakıyordum ki öğrendiğimde neredeyse 3 aylık olacaktıSadece doğum kontrol hapı mı kullanıyordunuz?
Risk alma davranışı ve güvenli olmayan ilişki bunu değerlendirmek bana düşmez ancak bazı pskiyatrik rahatsızlıklarda görülebildiğini biliyorum. Depresyonla bağdaştıramadım, antidepresan içmene de şaşırdım.Herhangi bir hastalığım yok çok şükür. Psikiyatriye ilaç dozu hakkında konuşmak için gidicem zaten. Başka hastalık belirtisi derken neyi kastettin , aklına gelen bir şey var mı?
Almak istediğiniz bir riskse alın o zaman siz bilirsinizDoğru ve düzenli kullanıldığında doğum kontrol hapları %99'un üzerinde koruma sağlar, prezervatifin koruyuculuğu ise yaklaşık %85-98 arasındadır yazıyor nette. %1 düşük bir ihtimal görünüyor.
Bu bana enteresan bir yaklaşım geldi ve konu sahibinin diğer yorumuyla birleştirince ben de psikolojik bir şey olabilir mi diye düşündüm. Yani oldukça muhafazakar evden çıkmayan kapalı bir yaşantıdan cinsellik duskunu fuckbuddy kavramını yaşayan bir insana dönüşmek veya öyle davranmak.Risk alma davranışı ve güvenli olmayan ilişki bunu değerlendirmek bana düşmez ancak bazı pskiyatrik rahatsızlıklarda görülebildiğini biliyorum. Depresyonla bağdaştıramadım, antidepresan içmene de şaşırdım.
hpv ağız yoluylada bulaşır arkadaş diyor tek korunma yöntemi kondom değil yani çareler aramak birnevi yersiz ve bir merakNeden sordun bunu?
Sen benim yalan söylediğimi mi iddia ediyorsun? Bundan ne gibi çıkarım olacak. İnsanlar bana sitede ne gözle bakıyorsa baksın. Görüştüğüm birisi var ve bunu kimseye ispat etmek zorunda değilim. Senden böyle bir yorum beklemezdim.Daha ne kadar bu şekilde insanları ve kendini kandırmaya devam edeceksin çok merak ediyorum iflah olmuyorsun asla ya asla
Hoş şaşırmıyorum artık da
Ne biriyle sevişiyorsun nede gideceksin boş yere kendini tatmin etmek için böyle şeyler yapıyorsun
Tek bildiğin cinsellik cinsellik cinsellik onuda burda kendini bi kaç kişiye kanıtlamak göstermek için yapıyorsun ne gerek var yani insanlar sana sadece çük düşkünü gözüyle bakıyor ve sen inatla hala aynı şekilde devam ediyorsun üzülüyorum senin için gerçekten sen bu değilsin ya
Evet ailemin düşüncesi belli ama ben elimden geldiğince dikkat ediyorum. Telefonlarımızı da masaya bırakıyoruz. Fotoğraf,video çekimi gibi bir durum söz konusu değil. Kendisi daha önceden tanıdığım güvenilir birisi o yüzden onun yanındayken huzurlu hissediyorum. Bu konuda içim rahat. Hayat tarzı değişimim aniden olmadı aslında. Ortaokuldan beri cinselliğe merakım vardı. Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim. Kim ne yapmak istiyorsa yapsın partneriyle. Beni yargılamak kimseye düşmez.Korunmayı bilmem ama ailen çevren yaşam biçimin belli kendini zora sokacak birşey yapma lütfen. Herşeyden önce adam güvenilirmi? Sakın kayda almasına veya foto çekmesine falan izin verme. Veya hayat tarzı değişimin biraz tedirgin etti muhafazakâr bir anda böyle olman kötü anlamda demiyorum bunu psikolojik açıdan sana zararı dokunmasın.
Yargılamıyoruz my hope yetişkinsin istediğini yaparsın. Yorumlarımı biliyorsun cinselliğe asla karşı değilim hatta en son yargılayacak bir insan bile değilim. Hareketlerinde fevrilik seziyorum sadece. Önce sevgili istiyordun yani konuşmalarından bu anlaşılıyordu şimdi biranda gemileri yakıp biriyle fb oldun. Sana zararı olmasın yeter nasıl mutluysan öyle yaşa.Beni yargılamak kimseye düşmez.
Biliyorum evet yorumlarını az çok görüyorum sitede. Bu hafta sonu flört olarak konuştuğum kişiyle görüşecektik normalde. Ama kendisi çocuk sahibi olmak istediğinden bahsedip ikimizin fotoğrafını birleştirip ortaya da 2 çocuk koymuştuYargılamıyoruz my hope yetişkinsin istediğini yaparsın. Yorumlarımı biliyorsun cinselliğe asla karşı değilim hatta en son yargılayacak bir insan bile değilim. Hareketlerinde fevrilik seziyorum sadece. Önce sevgili istiyordun yani konuşmalarından bu anlaşılıyordu şimdi biranda gemileri yakıp biriyle fb oldun. Sana zararı olmadın yeter nasıl mutluysan öyle yaşa.
Düşünceleri aşırı hızlı şekilde değişiyor. Dört ay önce iki çocuk hayali kuruyorum derken şimdi çocuk istemiyorum diyor. Eski açtığı konusunda birini cinsellik için reddetmiş haramda huzur olmaz demiş. Son dönemlerde libidosu çok yüksek. Düşünceleri davranışları aşırı hızlı değişiyor kim bilir altı ay sonra bambaşka şeyler düşünür ve ister. İşinin ehli bir terapiste gitmeli. Ne istediğini tam olarak bilmiyor sürekli değişken kararlar alıyorCidden merak ediyorum, evlilik dışı cinsellik cidden yaşıyor musun? Muhafazakar bir insansın. Ailen aşırı tutucu. Yani seni evden bile doğrı düzgün çıkarmıyorlar. Neden böyle konular açtığını merak ettim? Acaba trollmüsün?
Daha önce evlilik dışı cinselliğe karşıyım muhafazakr bir insanım vs vs yazmıştın ve öyle devam etmiştin.
Ben seni hala hiç çözemedim.
Evet erken yaşta evlendim ve sitedeki kötü evlilik, aldatılma konuları beni kötü etkiliyor. Fakat benim ortaokuldan beri cinselliğe merakım vardı. Kimsenin etkisi altında değilim, manipüle edilmiyorum, bu tamamen benim tercihim.Yani zorla kapanmış olabilirsin küçük yaşta ama fuckbuddy olan bir insan da kapalılığı sürdürmesin bence. Ahlak bekçiliği yapmayın deyip durmayın bazen yapmak gerekiyor, hele ki karşıdaki kişinin sağlıklı düşünemediğini farkedince. Bir insan ya göründüğü gibi olur ya da olduğu gibi görünür. Tamamen buradaki konuşmalardan etkilenip cinselliği olması gerekenden fazla önemli bir yere koymak, küçücük yaşta evlenmişsin ve tekrar evlenmek isterken yorumları okuyup vazgeçmek vs biraz özgün ol gerçekten. Ailenin de neden haftada bir veya iki haftada bir saldığını buradaki yorumlarını okuyunca anladım. Benim kızım olsaydın ben de seni salmazdım. Başkalarının düşüncelerini bu seviye kopyalıyorsan yorumları okuma belli ki sana zarar veriyor.
Ya bende hissetmiyorum acaba bende mi sorun var diye düşündüm.Ben hiç öyle plastik birşey hissetmiyorum genelde bunu uyduranlarda erkekler zaten
Benim de aklıma direkt bir hastalık geliyor da neyse. Umarım doğru teşhis alır ve pişman olmayacağı şeyler yapar bu süreçteDüşünceleri aşırı hızlı şekilde değişiyor. Dört ay önce iki çocuk hayali kuruyorum derken şimdi çocuk istemiyorum diyor. Eski açtığı konusunda birini cinsellik için reddetmiş haramda huzur olmaz demiş. Son dönemlerde libidosu çok yüksek. Düşünceleri davranışları aşırı hızlı değişiyor kim bilir altı ay sonra bambaşka şeyler düşünür ve ister. İşinin ehli bir terapiste gitmeli. Ne istediğini tam olarak bilmiyor sürekli değişken kararlar alıyor
Ben sana yalan söylüyorsun demiyorum ki işte silkelen de bir daha böyle yapma kendin ol diye yorum yapıyorum anlıyo musun yoksa inan ki umrumda değil yani az çok herkes birbirini çözdü burdaSen benim yalan söylediğimi mi iddia ediyorsun? Bundan ne gibi çıkarım olacak. İnsanlar bana sitede ne gözle bakıyorsa baksın. Görüştüğüm birisi var ve bunu kimseye ispat etmek zorunda değilim. Senden böyle bir yorum beklemezdim.