Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortaokuldan beri seviyomuş işteOlm niye sabah akşam segz konuşuyo o zaman bu kadın bdndb
Aktifler mi bayaAyyy benim eltim kuzenim falan da kullanıyor bu siteyi ben onları buldum ama onlar beni bilmiyor bak şimdi beni strese soktunuz hee![]()
O da isin celiskisi işte ahshdhOlm niye sabah akşam segz konuşuyo o zaman bu kadın bdndb
Yoo söylerler çünkü sallamicami bilirlerBelki de her gün akışta fotoğraf paylaştığın ve anonim takılma ihtiyacı hissetmediğin için gören bir tanıdık varsa da sana söyleme gereği duymuyordur.
Çenem durmuyor işte , kkyi de seviyorum bağımlılık yaptı meret, diğer bağımlılıklar yetmezmiş gibiOlm niye sabah akşam segz konuşuyo o zaman bu kadın bdndb
Çenesine vurmuş bi miktar sankiOrtaokuldan beri seviyomuş işte
Ben de onu diyodum kalp kalbe karşıÇenem durmuyor işte , kkyi de seviyorum bağımlılık yaptı meret, diğer bağımlılıklar yetmezmiş gibi![]()
Nasıl buldun?Ayyy benim eltim kuzenim falan da kullanıyor bu siteyi ben onları buldum ama onlar beni bilmiyor bak şimdi beni strese soktunuz hee![]()
Öff ortaokulda aşık oldugum cocuk yakin arkadasima aşıktı.Ortaokuldan beri seviyomuş işte
Ay adında bile meymenet yokmuş zatenÖff ortaokulda aşık oldugum cocuk yakin arkadasima aşıktı.
Erkeklere bir gunde kusmedik Sarper. Okuyorsan sen kaybettin oğlum.
Ikimizin Ingilizcesi sinifin bayagi ustunde oldugu icin Ingilizce dersinde kahve bulusmasi mizanseni yaptırmıştı hocamiz.Ay adında bile meymenet yokmuş zaten
Bende özellikle gocamdan
Fırsattan istifade bassaydın tokadıIkimizin Ingilizcesi sinifin bayagi ustunde oldugu icin Ingilizce dersinde kahve bulusmasi mizanseni yaptırmıştı hocamiz.
Ortaokullu anlaminda ilk date denemesi ahshdh