• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bikaç gün önce bu flörtüşkomla gerçek aşkı buldum kızlar kuzum inan hiç beklemediğin anda oluyor diye durumlar yapan birinin bugün fuckbodyimle haldır şaldır ilişkiye girmek istiyorum nasıl yapayım diye konu açtığını görsem ben de yargılarımabsmsj
Ben gerçek aşkımı buldum diye bir şey söylemedim , bir süre konuştuk ve kendisiyle fikir ayrılığı olduğu için görüşmekten vazgeçtim. Hem fbyi hem de onu idare edeyim diye bir düşüncem de yoktu. Bu muhabbet çok baydı

32 sayfa yaklaşık 700 yorum. Hepinizi tebrik ediyorum sanırım konu sahibi sevişmek istiyor bence sevişsin ayyorlamam bu kadar

32 sayfa yaklaşık 700 yorum. Hepinizi tebrik ediyorum sanırım konu sahibi sevişmek istiyor bence sevişsin ayyorlamam bu kadar
Anahtar kelimeler
#prezervatif #dogumkontrolhapı #flört #muhafazaraile #myhopekisilik #fb (fuckbuddy olan fenerbahçe degil) #hopekaraktertesti #tutarsızkisilik #tesettürlü #instagram #senbenigördünmügız #hanibulamadım #senieklememgerek #ifsaaaaaa #yasanmısfbhikayeleri #saskınlık #yenideninstadönüs #kapanıs

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyudun mu Mune Mune abla böyle de sevgilisine mesaj atan biri gibi oldu 😅

konumu kapatabilir misin , önlerde görünmesini istemiyorum , tanıdık, akraba kuzen çıkması ihtimaline karşın.

Kızlar siz de yorum yazmayın lütfen rica ediyorum. Herkese iyi geceler dilerim.

Anahtar kelimeler
#prezervatif #dogumkontrolhapı #flört #muhafazaraile #myhopekisilik #fb (fuckbuddy olan fenerbahçe degil) #hopekaraktertesti #tutarsızkisilik #tesettürlü #instagram #senbenigördünmügız #hanibulamadım #senieklememgerek #ifsaaaaaa #yasanmısfbhikayeleri #saskınlık #yenideninstadönüs #kapanıs
Ayyy buna koptum bacımmm :KK70: :KK70:

Uyudun mu Mune Mune abla böyle de sevgilisine mesaj atan biri gibi oldu 😅

konumu kapatabilir misin , önlerde görünmesini istemiyorum , tanıdık, akraba kuzen çıkması ihtimaline karşın.

Kızlar siz de yorum yazmayın lütfen rica ediyorum. Herkese iyi geceler dilerim.
Bunu yeni gördüm kusura bakma 🙏

Anahtar kelimeler
İşedim fenalık geçirdim 🤣🤣🤣🤣🤣ndndhdh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X