Pasa annesi! Çok önemli, dün yazanlar baksın lütfen!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pasa annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
972
951
53
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir sitede yoktum, belki de yıllar geçti.Sabah eski mailime gelen bildirimle neye uğradığımı şaşırdım. Dünkü yazılar bana ait değildir!!! Ahh bu sitede ne arkadaşlarım var benim... Şoklardayım. Hesabımı kapattırıp gerekli işlemleri yapacağım. Çok çok özür diliyorum herkesten!

Ya hu bari sallıyorsun mantıklı olsun senin yerine kim yazmış olabilir ki burasi ananın yazdığımız nickimizin ve şifremizin sadece bizde olduğu bir platform.
Dün beddua loading di bugün özür dileyip kapanış mi olucak :deli:

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir sitede yoktum, belki de yıllar geçti.Sabah eski mailime gelen bildirimle neye uğradığımı şaşırdım. Dünkü yazılar bana ait değildir!!! Ahh bu sitede ne arkadaşlarım var benim... Şoklardayım. Hesabımı kapattırıp gerekli işlemleri yapacağım. Çok çok özür diliyorum herkesten!
Şifrenizi bilen var mıydı?

Ya hu bari sallıyorsun mantıklı olsun senin yerine kim yazmış olabilir ki burasi ananın yazdığımız nickimizin ve şifremizin sadece bizde olduğu bir platform.
Dün beddua loading di bugün özür dileyip kapanış mi olucak :deli:
Kimseye gerçekten kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Hesabımı da kapattıracağım. Mune Mune Konuyu da kapatırsanız bir daha bu siteyle işim olmayacak. Dün denilen hiç birşeyi ben yaşamadım.

Kimseye gerçekten kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Hesabımı da kapattıracağım. Mune Mune Konuyu da kapatırsanız bir daha bu siteyle işim olmayacak. Dün denilen hiç birşeyi ben yaşamadım.
Tamam öyledir kesin o halde milyonlarca yürek akıllarda tek bir soru var ben sorayim
Sizin yerinize hangi hain kendini bilmez konu açıp cevap yazdı acaba :KK53:

İster inanın isterseniz inanmayın. Siz bilirsiniz.
Niye açtınız bu konuyu o zaman?

Konuyu sizin hesabınızla başkasının yazdığını inanmamızı beklemeniz manasız.

Neyse ney, hesabı kapatıp gidersiniz en temizi.

Yani? Evli barkli cocuklu bir anne olarak eski sevgilinizle kanka mood takilmayacaginiza sevindik o zaman...

Peki inanmayın ben sadece dün yazılanları görünce üzülüp kendimi kötü hissederek kusura bakmayın demek istedim. Kim olduğuna dair elbet fikrim var.

Önceki adım da cananyilmaz olarak adım ce soyadımda, ifşa ve yalanlama gibi birşey söz konusu değildir. Evliyim, hamileyim, çocuğun var. Ben dünkü yazılanları ben yazmış gibi savunma yapmak istemiyorum. İyi geceler dilerim herkese. Konu ve hesap kapanacaktır zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X