• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasaklı eş

Asell80

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
1.210
1.541
53
125
Kizlar birsey soracam belki kimilerine iğrenc gelecek ki banada iğrenc geliyo ama ne yapacagimi şasirdim açıkçası.

Neyse şöyle anlatayim 2 yillik evliyim eşim her aksam gelir duş alir ama birkac iğrenç pasakli huylari var ve midem kaldırmıyor

Mesela zoraki adama diş fırçalatirim adam dişlerini sadece birlikte olduğumuz zaman fircalar tabi ilk zamanlar onuda yapmazdı kavga gürültü ile dişlerini fircalamazsan birlikte olmam die baski uygulayınca fırçalar

Sonra tuvalette gider afedersiniz ama peceteyle silip cikar yikamaz kendini iç camasiri terinde etkisiyle batar igrenc 3 yasinda altını temizlemeyen cocuk gibi ic çamaşırı batar kac defa kavga ettim sen cocukmusun die tamam tamam der hala devam eder pis ic camasirlarini cope atarim

Kulak temizlemesiyle kulaklarini temizlemez sagolsun banyodaki el havlusuyla siler icini

Allah askina ben bu adami ne yapayim ya bu pasakli huylari yüzünden soğuyorum onada söylüyorum yine ayni yine ayni önerileriniz neler olur

Midem bulandı Allah sabır versin..

Senden midem bulanıyor deseniz azıcık utanma duygusu gelişir belki? Çünkü gerçekten böyle bir insanla aynı yatağa girmek işkenceden başka bir şey değil..

Merak ettiğim sevgiliyken de mi böyleydi yoksa evlenince mi değişti saldı kendini?

Kizlar birsey soracam belki kimilerine iğrenc gelecek ki banada iğrenc geliyo ama ne yapacagimi şasirdim açıkçası.

Neyse şöyle anlatayim 2 yillik evliyim eşim her aksam gelir duş alir ama birkac iğrenç pasakli huylari var ve midem kaldırmıyor

Mesela zoraki adama diş fırçalatirim adam dişlerini sadece birlikte olduğumuz zaman fircalar tabi ilk zamanlar onuda yapmazdı kavga gürültü ile dişlerini fircalamazsan birlikte olmam die baski uygulayınca fırçalar

Sonra tuvalette gider afedersiniz ama peceteyle silip cikar yikamaz kendini iç camasiri terinde etkisiyle batar igrenc 3 yasinda altını temizlemeyen cocuk gibi ic çamaşırı batar kac defa kavga ettim sen cocukmusun die tamam tamam der hala devam eder pis ic camasirlarini cope atarim

Kulak temizlemesiyle kulaklarini temizlemez sagolsun banyodaki el havlusuyla siler icini

Allah askina ben bu adami ne yapayim ya bu pasakli huylari yüzünden soğuyorum onada söylüyorum yine ayni yine ayni önerileriniz neler olur
Harbiden midem kalkti. Diyecek soz bulamiyorum. Huylu huyundan vazgecmez ki..

Açıkçası bilemiyorum düzeltmek zorunda yani o iç çamaşırı meselesii... Hastalık kapıcak yani zorla ZORLA alıştırmak zorundasınız ayrılmayı düşünmüyosanız

Sürekli sürekli sürekli söyleyin ama sürekli. Her defasında söylerseniz alışır bence kırmadan kavga etmeden ısrarla söyleyin

Bu yaşına kadar anası babası temiz olmayı öğretememiş siz hiç uğraşmayın midem bulandı :kusmuk:

Ona gore de guya lavaboya gidince yikamasina midesi bulaniyo güya su ile yikayinca eli degince midesu kaldırmıyor ama ic çamaşırı batmasi umurunda değil kac defa söylüyorum yok ter dio pislik degilmis guya ne bileyim ya

Yikama ic camasirlarini dislere care bulmussun zaten yanlis anlamayin da trasda olmuyordur esiniz(ozel tras) :kusmuk: pis herzaman pistir degismez sogumamak da elde degil Allah sabir versin umutsuz vaka

Yok o konularda oyle degil diyorim ya her aksam dus alir trasini yapar ama birkac bu pis huylari var
Yikama ic camasirlarini dislere care bulmussun zaten yanlis anlamayin da trasda olmuyordur esiniz(ozel tras) :kusmuk: pis herzaman pistir degismez sogumamak da elde degil Allah sabir versin umutsuz vaka

Gun icinde çalıştığı icin disarda gidio lavaboya evde cok nadir girer islak mendille dolasmasini soyleyebilirim belki
Tuvalet icin olan islak mendillerden alin onunla silinsin bari.
Banyoya da onun icin normal havlu yerine kagit havlu koyun ona silsin kulagini falan.
Bu aksam yine kizdim hatta ic çamaşırını gosteriyo bak bu ter senin bahsettigin sekikde degil dio bende iç çamaşırın batygi zaman sana gosterecegim ne demek istedigimi dedim bir daha olursa islak mendil yaninda tasimasini soyleyecegim bakalim işe yarar mi

Ona gore de guya lavaboya gidince yikamasina midesi bulaniyo güya su ile yikayinca eli degince midesu kaldırmıyor ama ic çamaşırı batmasi umurunda değil kac defa söylüyorum yok ter dio pislik degilmis guya ne bileyim ya
Önce peçete ile silsin ondan sonra yıkasın, bilmiyorsa sen öğret. Allah sabır versin canım

Back
X