• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasaklı eş

Peçete ile sildikten sonra lavabodan cikiyo su ile orasini temas ettirmiyo igreniyo beyefendi

Aslinda hepsi ailesinin sucu kuvuk yaşta abilerinin uzerine atmışlar çocuklarını abilerde bisey öğretmemiş

Mesela cenabet abdestini bile almayi bilmiyodu evlendigimde ben soyleye soyleye ogretmeye calisiyorum tam usulune gore yapamasada birkac bisey söylüyor duş alirken en azindan
Önce peçete ile silsin ondan sonra yıkasın, bilmiyorsa sen öğret. Allah sabır versin canım

Kizlar birsey soracam belki kimilerine iğrenc gelecek ki banada iğrenc geliyo ama ne yapacagimi şasirdim açıkçası.

Neyse şöyle anlatayim 2 yillik evliyim eşim her aksam gelir duş alir ama birkac iğrenç pasakli huylari var ve midem kaldırmıyor

Mesela zoraki adama diş fırçalatirim adam dişlerini sadece birlikte olduğumuz zaman fircalar tabi ilk zamanlar onuda yapmazdı kavga gürültü ile dişlerini fircalamazsan birlikte olmam die baski uygulayınca fırçalar

Sonra tuvalette gider afedersiniz ama peceteyle silip cikar yikamaz kendini iç camasiri terinde etkisiyle batar igrenc 3 yasinda altını temizlemeyen cocuk gibi ic çamaşırı batar kac defa kavga ettim sen cocukmusun die tamam tamam der hala devam eder pis ic camasirlarini cope atarim

Kulak temizlemesiyle kulaklarini temizlemez sagolsun banyodaki el havlusuyla siler icini

Allah askina ben bu adami ne yapayim ya bu pasakli huylari yüzünden soğuyorum onada söylüyorum yine ayni yine ayni önerileriniz neler olur

Yanlış anlamayın ama bu konu eşinizle konuşarak, zorlayarak çözebileceğiniz bir konu. Eşinizin bu kadar detay vererek burada paylaşmak biraz fazla olmamış mı? Yani eşiniz sisin hakkınızda bu tip konuları konuşsa hoş karşılar mısınız? Tabii sizin bileceğiniz bir şey elbette ama bana bu kadar detaylı (tuvaletteki taharetine kadar) internette dert yanmak biraz fazla geldi.

Benimde hatam varsa soylemeli ben sonucta ona defalarca uyardım artik yapacak birsey bulamayinca belki çözüm yolu bulunur die paylastim ki islak mendil isi en azindan belirli bir süreicin iyi bir cozum gibi caresiz olmasam burada esimden tiksinmeleri ve bunlari duyup esime karsi dahada sogumayi göze alamaazdim degilmi

Yanlış anlamayın ama bu konu eşinizle konuşarak, zorlayarak çözebileceğiniz bir konu. Eşinizin bu kadar detay vererek burada paylaşmak biraz fazla olmamış mı? Yani eşiniz sisin hakkınızda bu tip konuları konuşsa hoş karşılar mısınız? Tabii sizin bileceğiniz bir şey elbette ama bana bu kadar detaylı (tuvaletteki taharetine kadar) internette dert yanmak biraz fazla geldi.
bende istemem ama cozum yolu bulmaya çalışıyorum acaba her erkek boyle mi die de merak etmiyo degildim ama degimmis arada bir tek benim esimde varmis bu iğrenç huylar üzgünüm ne yazikki :(

Vallahi okuduguma okuyacagima pişman oldum. B.klu donla gezmek hoşuna mı gidiyormuş bi sorsanız?

Ayrıca eli değecek diye pis diye midesi kaldırmıyor. Bu adam temizlenmeyi de bilmiyor. Zaten ilk önce peceteyle silecek iyice sonra da suyla eliyle temizleyecek eline bisey gelmez sonra da kurulayacak bu kadar basit. Bu yazdigimi kendisine anlativerin. Direkt eliyle dalmasin pislik falan bulasmaz.

Tovbeler olsun konustugumuz konuya bak:kızgın:

Ah ah bir bilsem ne kafayla bu kadar rahat benim esim bana ic camasirim icin neden pis diyecek ben kocamin yuzune bakmayi birak canli canli gomsun daha iyi derdim anlamıyorum nedenbu kadar rahat bu kadar yapamayan adan kıl tüye de midesi bulanır gormeye tahammul edemez aklim almiyor
Vallahi okuduguma okuyacagima pişman oldum. B.klu donla gezmek hoşuna mı gidiyormuş bi sorsanız?

Ayrıca eli değecek diye pis diye midesi kaldırmıyor. Bu adam temizlenmeyi de bilmiyor. Zaten ilk önce peceteyle silecek iyice sonra da suyla eliyle temizleyecek eline bisey gelmez sonra da kurulayacak bu kadar basit. Bu yazdigimi kendisine anlativerin. Direkt eliyle dalmasin pislik falan bulasmaz.

Tovbeler olsun konustugumuz konuya bak:kızgın:

Gun icinde çalıştığı icin disarda gidio lavaboya evde cok nadir girer islak mendille dolasmasini soyleyebilirim belki

Bu aksam yine kizdim hatta ic çamaşırını gosteriyo bak bu ter senin bahsettigin sekikde degil dio bende iç çamaşırın batygi zaman sana gosterecegim ne demek istedigimi dedim bir daha olursa islak mendil yaninda tasimasini soyleyecegim bakalim işe yarar mi
BM'yle böyle muhabbetler yapmanız bile nekadar çirkin çocuk gibi.Allah sabır versin Canm.

Ah ah bir bilsem ne kafayla bu kadar rahat benim esim bana ic camasirim icin neden pis diyecek ben kocamin yuzune bakmayi birak canli canli gomsun daha iyi derdim anlamıyorum nedenbu kadar rahat bu kadar yapamayan adan kıl tüye de midesi bulanır gormeye tahammul edemez aklim almiyor
Değişik bi stilmis kocaniz:işsiz:

Pis adamla ömür mu geçer. Ne yapın edin öğretin herkese anlatcam falan deyin ne pissin diyin. Belki ise yarar

Kizlar birsey soracam belki kimilerine iğrenc gelecek ki banada iğrenc geliyo ama ne yapacagimi şasirdim açıkçası.

Neyse şöyle anlatayim 2 yillik evliyim eşim her aksam gelir duş alir ama birkac iğrenç pasakli huylari var ve midem kaldırmıyor

Mesela zoraki adama diş fırçalatirim adam dişlerini sadece birlikte olduğumuz zaman fircalar tabi ilk zamanlar onuda yapmazdı kavga gürültü ile dişlerini fircalamazsan birlikte olmam die baski uygulayınca fırçalar

Sonra tuvalette gider afedersiniz ama peceteyle silip cikar yikamaz kendini iç camasiri terinde etkisiyle batar igrenc 3 yasinda altını temizlemeyen cocuk gibi ic çamaşırı batar kac defa kavga ettim sen cocukmusun die tamam tamam der hala devam eder pis ic camasirlarini cope atarim

Kulak temizlemesiyle kulaklarini temizlemez sagolsun banyodaki el havlusuyla siler icini

Allah askina ben bu adami ne yapayim ya bu pasakli huylari yüzünden soğuyorum onada söylüyorum yine ayni yine ayni önerileriniz neler olur
Merhaba canim.. esiniz daha once bekar evinde kalmismi...? Genelde bekar evinde kalan erkekler daha pasakli olurlar.. benb9 yillil evliyim ilk 5yil esime temizlik aliskanligini kazandırmaya calistim günlük copraplarini degistirmesi.. camasirlarini temiz tutmasi icin baski yaptim.. dislerini halen daha surekli fircalamiyor ama eski halini dusununce cok yol katettiğimi görüyorum... sabirli ol ama baskida yap zamanla sana uyacaktir

İnsanın pisi cekılmıyor ki kocanın ki çekilsin yaa tiksindimmm suan... Sen bence bosanmayla tehtıt et cekılecek gibi değilsin de kazık kadar adam bu saatten sonra öğretecek değilsin herhalde adabı...:KK12:

ama kusmaya gidiyorum ben ya boyle hamis hamis.Allah sabir versin ama bunlari esinle konus ve tavrini koy cok igrenc cunku.yatma adamla en basiti

Tuvalet temizliğini bu yaşta nasıl düzgün yapamaz. Yeterince yapılmayan temizlik, pislikten öte bir de çok pis kokar. Çevreyi de aşırı rahatsız eder. Çevresinden, iş arkadaşlarından vs onlardanda mı utanmıyor ki? Düzgün bir şekilde tekrar konuşun. Umarım düzelir..

Merhaba canim.. esiniz daha once bekar evinde kalmismi...? Genelde bekar evinde kalan erkekler daha pasakli olurlar.. benb9 yillil evliyim ilk 5yil esime temizlik aliskanligini kazandırmaya calistim günlük copraplarini degistirmesi.. camasirlarini temiz tutmasi icin baski yaptim.. dislerini halen daha surekli fircalamiyor ama eski halini dusununce cok yol katettiğimi görüyorum... sabirli ol ama baskida yap zamanla sana uyacaktir

Canım bence adap meselesi ogrencı evlerın de pis değil dagınık olurlar ıkısı farklı durum pis olanda vardır illaki de adapla ılgılı bırsey kendılerını salmak ile ılgılı değil diye dusunuyorum benim erkek arkadasım cok temizdi günlük bir kaç saatini mutlaka kısısel bakımına ayırırdı ama dagınıktı bıraz sadece ev cok temız olmuyor yada bulasık yıkamıyorlar birikiyor falan tıpık ogrencı evleri işte. :KK70: Basarılarının devamını dılerım darısı konu sahibinin başına.

Eşin ne kadar saygısız bir insan. Kendisine saygısı yok anladık ama insan eşine saygısından dikkat eder ne kadar utanç verici onun pis donu hakkında konuşuyor olmanız. Daha ilk söylediğinde yüzü kızarıp dikkat etmeliydi. Adam havluyla kulak temizliyormus ya kulak!! :( böyle şeyler okuyunca iyi ki evli değilim diyorum, bekarlık gerçekten sultanlık ya. Peygamber sabrı varmış sizde ben olsam bi cinnet halinde mum gibi yapardım onu ya da arkama bakmadan kaçardım, tahammül edilebilir gibi değil çünkü.

barı wc. de ıslak mendıl kullansın en azından daha temız olur ne o oyle kuru peceteyle sılme
havlu kenarıyla kulak temızlemede ya anne ogretmıstır yada evdekılerden gormustur

Back
X