• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasaklı eş

konu basligina "pasakli es" yazinca esiniz daginik fln zannettim.. bence onu degistirip "igrenc es", "pis es" fln yapin...

bu nedir canim, okurken midem bulandi, siz nasil birlikte yasamaya tahammul ediyorsunuz.. cok ciddi anlamda bosanmakla tehdit ederdim, pis insana kesinlikle katlanamiyorum, ve pis gezmenin bahanesi olamaz...

Yikama bir daha kullandığı havluyu madem çok titiz kulağını temizledigi havlu ile elini de silsin. elbet vazgececektir.

Kizlar birsey soracam belki kimilerine iğrenc gelecek ki banada iğrenc geliyo ama ne yapacagimi şasirdim açıkçası.

Neyse şöyle anlatayim 2 yillik evliyim eşim her aksam gelir duş alir ama birkac iğrenç pasakli huylari var ve midem kaldırmıyor

Mesela zoraki adama diş fırçalatirim adam dişlerini sadece birlikte olduğumuz zaman fircalar tabi ilk zamanlar onuda yapmazdı kavga gürültü ile dişlerini fircalamazsan birlikte olmam die baski uygulayınca fırçalar

Sonra tuvalette gider afedersiniz ama peceteyle silip cikar yikamaz kendini iç camasiri terinde etkisiyle batar igrenc 3 yasinda altını temizlemeyen cocuk gibi ic çamaşırı batar kac defa kavga ettim sen cocukmusun die tamam tamam der hala devam eder pis ic camasirlarini cope atarim

Kulak temizlemesiyle kulaklarini temizlemez sagolsun banyodaki el havlusuyla siler icini

Allah askina ben bu adami ne yapayim ya bu pasakli huylari yüzünden soğuyorum onada söylüyorum yine ayni yine ayni önerileriniz neler olur
Sabah sabah iyi olmadı ama Aileden gelen bi durum sanirim hiç karşınıza alıp güzelce konuşmayı denediniz mi Belki o zaman biraz daha dikkatli olurdu herhalde.Çocuk var mı bu arada?

Kizlar birsey soracam belki kimilerine iğrenc gelecek ki banada iğrenc geliyo ama ne yapacagimi şasirdim açıkçası.

Neyse şöyle anlatayim 2 yillik evliyim eşim her aksam gelir duş alir ama birkac iğrenç pasakli huylari var ve midem kaldırmıyor

Mesela zoraki adama diş fırçalatirim adam dişlerini sadece birlikte olduğumuz zaman fircalar tabi ilk zamanlar onuda yapmazdı kavga gürültü ile dişlerini fircalamazsan birlikte olmam die baski uygulayınca fırçalar

Sonra tuvalette gider afedersiniz ama peceteyle silip cikar yikamaz kendini iç camasiri terinde etkisiyle batar igrenc 3 yasinda altını temizlemeyen cocuk gibi ic çamaşırı batar kac defa kavga ettim sen cocukmusun die tamam tamam der hala devam eder pis ic camasirlarini cope atarim

Kulak temizlemesiyle kulaklarini temizlemez sagolsun banyodaki el havlusuyla siler icini

Allah askina ben bu adami ne yapayim ya bu pasakli huylari yüzünden soğuyorum onada söylüyorum yine ayni yine ayni önerileriniz neler olur
Off şaka olsun sabah sabah :kusmuk:
Valla bu saatten sonra bu adama nasıl temizlik alışkanlığı kazandıracaksınız ki :(
Çok çok afedersiniz ama bu adamın elinden de birşey yenilmez :kusmuk:
Allah yardımcınız olsun,devamlı uyarıda bulunmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor...

Ona gore de guya lavaboya gidince yikamasina midesi bulaniyo güya su ile yikayinca eli degince midesu kaldırmıyor ama ic çamaşırı batmasi umurunda değil kac defa söylüyorum yok ter dio pislik degilmis guya ne bileyim ya
Iyide once kagotla siliosun popoyu sonra yikiyosun zaten. Ayy tam kirli kibar desene esin :D

................
Eşinizin inancı yok mu?
O çamaşırla gezmenin ne kadar yanlış olduğunu bilmiyor mu?

Temizlikten bahsetmiyorum bile.

Adamın yüzüne tükürsen 'yarabbi şükür' diyenlerden olmalı.
İnsanın eşi kendisine iç çamaşırını gösterse, pislikten şikayet etse yerin dibine geçmesi gerekir. Bu nasıl pişkinlik, hiç utanması yok demekki.

Üzücü bu adamla yaşamak.
Belliki konuşmak kar etmemiş, daha ağır şeyler yapın.
Boşanmakla tehdit edin, birliktelik yaşamayı reddedin, annesine söylemekle tehdit edin, rezil ederim filan deyin.
Ayy çok zor.

Çoraplarını bazen kirli sepetine atmayı unutan kocamdan özür dileyim akşam eve gidince. Allah sabır versin kardeşim çamaşırlarını yıkama, banyoya havlu koyma, birlikte olma ve muhatap olma. O dişini fırçalamadan yanına gelince kusmak için tuvalete yönel.

Her gun dus almayi biliyo dötünü yikamayi mi bilmiyo.Wc temizligini duzgun yapmayanlar asiri pis kokuyo ya tahmin ediyorum

Bi de utanmiyomus piskinlige bak

Ah ah bir bilsem ne kafayla bu kadar rahat benim esim bana ic camasirim icin neden pis diyecek ben kocamin yuzune bakmayi birak canli canli gomsun daha iyi derdim anlamıyorum nedenbu kadar rahat bu kadar yapamayan adan kıl tüye de midesi bulanır gormeye tahammul edemez aklim almiyor
Siz de tuylerinizi almayin tiksiniyorsa

Yani söyleyecek bir şey bulamadım allah sabır versin ama bu yaştan sonra bir şey öğretemezsiniz adamın içinden gelecek
nasıl pis yaaa:kusmuk:tepkinizi koyacaksınız gerekirse yatağınızıda ayırın biraz herkesin içind eanlatmakla tehdit edin belki aklı utanırda temizlenir.

bunlarda evlendıkden sonra ortaya cıkıyor malesef oncesınde bılınse kımse evlenmez bu adamlarla
bu aslında cocukken hıc egıtım temızlık terbıyesı gormemesınden oluyor
annesının kabahatı yani
eşimde boyleydı tırnakları uzar dişiini fırcalamaz dus almaya usenırdi

konustum olmadı tartıstım yıne aksattı bahanede unuttum yarın yaparım seklındeydı
ben bu saygısızlıgı kabul edemem dıye bıgun eve almadım kendısını
acmadım kapıyı
aradı telefonda da kendısıne bunun once kendısıne yaptıgı saygısızlık oldugunu soyledım
ben kıl tuy yumagı leş kokan bırı olarak dişimdekı maydonozla sana sarılsam naparsın dedım
herseyı gectım cocugunun yanına baba olarak yakısıyormu sence dedım
kıyafetını camasırını hergun degısıp dısarıdan karızma yerınde durunca olmuyor bu iş insanın içi dışına benzer senın karakterın mı bu ? annenden gormedın tamam benden de mı gormuyorsun dedım kapadım

o oldu....
sımdı misler gıbı
komple tum vucut tras gunde 2 diş fırcalama 3 gunde bı tırnak kesme ve hergun banyoyu aksatmadan yapıyor sımdı...
çekilecek dert degıl valla...

Ona gore de guya lavaboya gidince yikamasina midesi bulaniyo güya su ile yikayinca eli degince midesu kaldırmıyor ama ic çamaşırı batmasi umurunda değil kac defa söylüyorum yok ter dio pislik degilmis guya ne bileyim ya
Siz de " sen kendi kıçını yıkarken tiksiniyorsun ben neden senin pisliğini temizleyeyim" deyin.

Back
X