Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah sabah iyi olmadı ama Aileden gelen bi durum sanirim hiç karşınıza alıp güzelce konuşmayı denediniz mi Belki o zaman biraz daha dikkatli olurdu herhalde.Çocuk var mı bu arada?Kizlar birsey soracam belki kimilerine iğrenc gelecek ki banada iğrenc geliyo ama ne yapacagimi şasirdim açıkçası.
Neyse şöyle anlatayim 2 yillik evliyim eşim her aksam gelir duş alir ama birkac iğrenç pasakli huylari var ve midem kaldırmıyor
Mesela zoraki adama diş fırçalatirim adam dişlerini sadece birlikte olduğumuz zaman fircalar tabi ilk zamanlar onuda yapmazdı kavga gürültü ile dişlerini fircalamazsan birlikte olmam die baski uygulayınca fırçalar
Sonra tuvalette gider afedersiniz ama peceteyle silip cikar yikamaz kendini iç camasiri terinde etkisiyle batar igrenc 3 yasinda altını temizlemeyen cocuk gibi ic çamaşırı batar kac defa kavga ettim sen cocukmusun die tamam tamam der hala devam eder pis ic camasirlarini cope atarim
Kulak temizlemesiyle kulaklarini temizlemez sagolsun banyodaki el havlusuyla siler icini
Allah askina ben bu adami ne yapayim ya bu pasakli huylari yüzünden soğuyorum onada söylüyorum yine ayni yine ayni önerileriniz neler olur
Off şaka olsun sabah sabahKizlar birsey soracam belki kimilerine iğrenc gelecek ki banada iğrenc geliyo ama ne yapacagimi şasirdim açıkçası.
Neyse şöyle anlatayim 2 yillik evliyim eşim her aksam gelir duş alir ama birkac iğrenç pasakli huylari var ve midem kaldırmıyor
Mesela zoraki adama diş fırçalatirim adam dişlerini sadece birlikte olduğumuz zaman fircalar tabi ilk zamanlar onuda yapmazdı kavga gürültü ile dişlerini fircalamazsan birlikte olmam die baski uygulayınca fırçalar
Sonra tuvalette gider afedersiniz ama peceteyle silip cikar yikamaz kendini iç camasiri terinde etkisiyle batar igrenc 3 yasinda altını temizlemeyen cocuk gibi ic çamaşırı batar kac defa kavga ettim sen cocukmusun die tamam tamam der hala devam eder pis ic camasirlarini cope atarim
Kulak temizlemesiyle kulaklarini temizlemez sagolsun banyodaki el havlusuyla siler icini
Allah askina ben bu adami ne yapayim ya bu pasakli huylari yüzünden soğuyorum onada söylüyorum yine ayni yine ayni önerileriniz neler olur
Iyide once kagotla siliosun popoyu sonra yikiyosun zaten. Ayy tam kirli kibar desene esinOna gore de guya lavaboya gidince yikamasina midesi bulaniyo güya su ile yikayinca eli degince midesu kaldırmıyor ama ic çamaşırı batmasi umurunda değil kac defa söylüyorum yok ter dio pislik degilmis guya ne bileyim ya
Siz de tuylerinizi almayin tiksiniyorsaAh ah bir bilsem ne kafayla bu kadar rahat benim esim bana ic camasirim icin neden pis diyecek ben kocamin yuzune bakmayi birak canli canli gomsun daha iyi derdim anlamıyorum nedenbu kadar rahat bu kadar yapamayan adan kıl tüye de midesi bulanır gormeye tahammul edemez aklim almiyor
Bu ne simdi her konuya geliyor sizin gibilerAyyy kocam su içtiği bardağı masaya koyuyor diye pis diyordum adam meğersem titizmiş ben kıymet bilemiyorum allah sabır versin
Bizim gibiler derken tatlım mesajın yanlış olan tarafını söyle bende bileyim anlamaya kapasitem yetmedi demek kiBu ne simdi her konuya geliyor sizin gibiler
Siz de " sen kendi kıçını yıkarken tiksiniyorsun ben neden senin pisliğini temizleyeyim" deyin.Ona gore de guya lavaboya gidince yikamasina midesi bulaniyo güya su ile yikayinca eli degince midesu kaldırmıyor ama ic çamaşırı batmasi umurunda değil kac defa söylüyorum yok ter dio pislik degilmis guya ne bileyim ya
Konu sahibinin yakindigi konuya nispet yapar gibi cok sukur esime tarzi yorumlar yapanlarBizim gibiler derken tatlım mesajın yanlış olan tarafını söyle bende bileyim anlamaya kapasitem yetmedi demek ki![]()