Pasaklı eş

Öğürdüm

Nasıl yetişmiş bir insanoğlu yahu !

Sonradan not: gelmeyin Mayıs 2017 konusuymuş :)
Avrupa'da mi büyümüş de tahareti öğrenememiş , çok ilginç cidden :))
Konu böyle igrencken bir gözlemimi de ben aktarayim. Belarusta girdiğim hiçbir evin tuvaletinde sifondan başka su yoktu. Yani orada yaşayan hickimse , elinde pet şişeyle girmediği taktirde kendini temizleyemeyecegi bir düzendi. Daha da iğrenç olanı içeride el yıkama yeri de yoktu, pis elinle kapıyı açıp yandaki banyo eğer Bossa oraya gidip elini yikaman lazimdi
Evler asansörlü modern evler bu arada...
Yani böyle bir kültürden birini alsanız normal de Türkiye'de yaşayıp tahareti ogrenmemesi coook garip.
Öneri olarak şey diyebilirim. Ben neredeyse bütün sevgililerimle ayna karşısında beraber dış fircalamisimdir. Böyle biraz sohbet, biraz aynadan komiklikler şakalar falan, keyifli oluyordu bence:)
Belki siz de deneyebilirsiniz birlikte fırçalamayı.
Her dis fırçasından sonra kocaman bir öpücükle onu odullendirseniz falan... Bir süre sonra o da alışır belki

anasına desen "ben dooordooom der"ama doğurmamış hacet etmiş desen alınırlar.tamam herkes yüzde yüz hijenikte altını silmeyen duşunu en azından suyla almayan kişiyi kimsenin içi almaz

Ay aynı babam aynı burnunu da eliyle sümkürüp taşa siliyor mu? Bakın babam diyorum yani annemle 35 senedir evliler ve annem inanılmaz titiz bir kadın yanı ne yaparsan yap değişmeyecek hatta ilerde bağırıp suç bastıracak kavga etmek temiz olmaktan daha kolay çünkü

Cocugunuzmus gıbı dusunup tuvalet alıskanlıgı alın bu ne ya oldu olacak eve bi kedi kumu alında kendını temızlesın orda. Valla benımde bırlıkte olasım gelmezdı kocam boyle olsaydı. Allah sabır versın

Kişilik olarak çok iyi ama titizlik temizlik konusunda da bir o kadar kötü laf söyleyincede sen bana pis diyorsun benden tiksiniyorsun diye konuşmuyor artık ne yapacağımı şaşıyorum bebeğimle mi ilgilenicem onun arkasını mı toplucam

Recep ivedikten daha beter durum

vala ne yalan söylim bende aynı fikirdeyim sonucta kocanız eşiniz yazık cocuk bilmiyo buralara nelerini yazdınızı anlattığınızı ben üzüldüm acıkcası sonuna kadar hak verıyorum size inşlahta değiştirir bu huylarını sizinde sabrınızla ama bencede bu fazla olmuş ya :))

Benim kocamın daha iğrenç huyları var yazamayacağım ama şunu söyleyeyim zamanında anasının ogretemedigini bu yaştan sonra sen mi ogreteceksin

A Asell80 çocuğunuz var mı? bilmiyorum ama yoksa bu adamdan çocuk yapmak için lütfen acele etmeyin, yani bunu nasıl bir konu? nasıl bir adam? şaşkınlık içerisindeyim, Allah size kolaylık ve sabır versin.
eşinizi seviyorsanız ve uğraşmaya değer buluyorsanız biraz çabayla bir nebze ilerleme kaydedebilirsiniz.
temizlik alışkanlığı erken çocuklukta,ailede kazanılan bir alışkanlıktır sonradan edinmek ya da olan yanlış alışkanlıkları değiştirmek göründüğü kadar kolay değildir.
eşinizle çok ciddi bir konuşma yapıp rest çekin. Pis bir koca istemediğinizi ve bu çirkin alışkanlıklarından vazgeçmesi gerektiğini söyleyin aksi taktirde evli kalmaya devam edip etmeyeceğinizi düşüneceğinizi belirtin.
Başka türlü yola gelmez bu adam.
Sizin için bir şey söyleyemem ama ben böyle bir adamı çekmezdim, adam restimi kabul ederse ne ala, etmezse de kurtulduğuna şükrederdim, böyle bir insanla yaşanır mı?
Evlerden ırak.

Ayrı bi sepet al, kendi çamaşırlqrını ve havlusunu oraya atsın, kendi yıkasın. Sonra dikkat eder yıkamamak için belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…