- 25 Temmuz 2015
- 553
- 621
- 23
Aileler nasil goz yumuyor buna ya insan cocuguna nasil ogretmez dis fircalamayi.Bazi aileleri gorunce hayret ediyorum ve genelde erkeklerde olan bi durum.Kadinlar ailede gormese bile biliyor bunlari mesela.bunlarda evlendıkden sonra ortaya cıkıyor malesef oncesınde bılınse kımse evlenmez bu adamlarla
bu aslında cocukken hıc egıtım temızlık terbıyesı gormemesınden oluyor
annesının kabahatı yani
eşimde boyleydı tırnakları uzar dişiini fırcalamaz dus almaya usenırdi
konustum olmadı tartıstım yıne aksattı bahanede unuttum yarın yaparım seklındeydı
ben bu saygısızlıgı kabul edemem dıye bıgun eve almadım kendısını
acmadım kapıyı
aradı telefonda da kendısıne bunun once kendısıne yaptıgı saygısızlık oldugunu soyledım
ben kıl tuy yumagı leş kokan bırı olarak dişimdekı maydonozla sana sarılsam naparsın dedım
herseyı gectım cocugunun yanına baba olarak yakısıyormu sence dedım
kıyafetını camasırını hergun degısıp dısarıdan karızma yerınde durunca olmuyor bu iş insanın içi dışına benzer senın karakterın mı bu ? annenden gormedın tamam benden de mı gormuyorsun dedım kapadım
o oldu....
sımdı misler gıbı
komple tum vucut tras gunde 2 diş fırcalama 3 gunde bı tırnak kesme ve hergun banyoyu aksatmadan yapıyor sımdı...
çekilecek dert degıl valla...
Bir de bir erkegi degistirmeye calismak ve biseyleri ogretmek cok güc ve sinir bozucu.Insan soguyabilir bu durumda.Nelerine güveniyorlarsa öyle gezerken.Burda cok guzel bakimli kadinlar bile esim benden sogur diye endiseleniyor