• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasaklı eş

bunlarda evlendıkden sonra ortaya cıkıyor malesef oncesınde bılınse kımse evlenmez bu adamlarla
bu aslında cocukken hıc egıtım temızlık terbıyesı gormemesınden oluyor
annesının kabahatı yani
eşimde boyleydı tırnakları uzar dişiini fırcalamaz dus almaya usenırdi

konustum olmadı tartıstım yıne aksattı bahanede unuttum yarın yaparım seklındeydı
ben bu saygısızlıgı kabul edemem dıye bıgun eve almadım kendısını
acmadım kapıyı
aradı telefonda da kendısıne bunun once kendısıne yaptıgı saygısızlık oldugunu soyledım
ben kıl tuy yumagı leş kokan bırı olarak dişimdekı maydonozla sana sarılsam naparsın dedım
herseyı gectım cocugunun yanına baba olarak yakısıyormu sence dedım
kıyafetını camasırını hergun degısıp dısarıdan karızma yerınde durunca olmuyor bu iş insanın içi dışına benzer senın karakterın mı bu ? annenden gormedın tamam benden de mı gormuyorsun dedım kapadım

o oldu....
sımdı misler gıbı
komple tum vucut tras gunde 2 diş fırcalama 3 gunde bı tırnak kesme ve hergun banyoyu aksatmadan yapıyor sımdı...
çekilecek dert degıl valla...
Aileler nasil goz yumuyor buna ya insan cocuguna nasil ogretmez dis fircalamayi.Bazi aileleri gorunce hayret ediyorum ve genelde erkeklerde olan bi durum.Kadinlar ailede gormese bile biliyor bunlari mesela.

Bir de bir erkegi degistirmeye calismak ve biseyleri ogretmek cok güc ve sinir bozucu.Insan soguyabilir bu durumda.Nelerine güveniyorlarsa öyle gezerken.Burda cok guzel bakimli kadinlar bile esim benden sogur diye endiseleniyor

Katlanilmaz. Ne kadar sevsen de boyle igrenclik gormedim ya kendini duzeltsin ya da gitsin dogal yasam alanina.

Aileler nasil goz yumuyor buna ya insan cocuguna nasil ogretmez dis fircalamayi.Bazi aileleri gorunce hayret ediyorum ve genelde erkeklerde olan bi durum.Kadinlar ailede gormese bile biliyor bunlari mesela.

Bir de bir erkegi degistirmeye calismak ve biseyleri ogretmek cok güc ve sinir bozucu.Insan soguyabilir bu durumda.Nelerine güveniyorlarsa öyle gezerken.Burda cok guzel bakimli kadinlar bile esim benden sogur diye endiseleniyor
kesınlıkle... aynen oyle
ya cocuk egıtır gıbı bastan ogretmek ustelık bu kısı eşin olunca gercekden cok sinir yıpratıcı oluyor
ben soylerken cekınıyorum karsımdakı bılmedıgınden cekınıyor
kulak nasıl temızlenırı ogrettım annen hıc mı ogretmedı hıc mı gormedın dedım hayır ıcgudusel kedılerın temızlenmesı gıbı kendı kendıme ogrendım dedı :D
sımdı bu adama ne diyesin :D

gercekden aıleler cok ılgınc benım anne babamın hıc mı canı yoktu anlamıyorum kı bana nasıl ogretıldıyse nasıl gordumse tum ınsanların hakkı
eşime ya kaza gecırsen bırsey olsa aklına gelmeyen basına gelse mahcup olursun bak cocugun buyuyecek oda anne olacak cocuk yetıstırecek ıyı ornek ol deyınce anladı esım işin cıddıyetını

kesınlıkle... aynen oyle
ya cocuk egıtır gıbı bastan ogretmek ustelık bu kısı eşin olunca gercekden cok sinir yıpratıcı oluyor
ben soylerken cekınıyorum karsımdakı bılmedıgınden cekınıyor
kulak nasıl temızlenırı ogrettım annen hıc mı ogretmedı hıc mı gormedın dedım hayır ıcgudusel kedılerın temızlenmesı gıbı kendı kendıme ogrendım dedı :KK70:
sımdı bu adama ne diyesin :KK70:

gercekden aıleler cok ılgınc benım anne babamın hıc mı canı yoktu anlamıyorum kı bana nasıl ogretıldıyse nasıl gordumse tum ınsanların hakkı
eşime ya kaza gecırsen bırsey olsa aklına gelmeyen basına gelse mahcup olursun bak cocugun buyuyecek oda anne olacak cocuk yetıstırecek ıyı ornek ol deyınce anladı esım işin cıddıyetını
Aynen oyle ailemizde kucukken baslarlardi dislerini fircalayin demeye mesela.Bazi aileler hakkaten pasakli oluyor bir de agizlari acilsa cok titizmis gibi ev temizliginden bahsederler.Kisisel temizliklerine bakmazlar

N

Şükür eşimle karşı tarafa nispet yapacak kadar düşmedim sizin gibiler de bi tükenmedi gitti

Hııı hıııı evet :KK51:
Niye buraya yazma geregi duydun o zaman kendi kendine şukretseydin.Ayrica evet kirli bardagi masaya koymak pasaklilik seninki de pasakli

Bu yazılanlardan sonra aklıma tek bir şey geliyor. O da zorla diş fırçalattığınız gibi o her tuvalete girdiğinde peşinden gidip zorla kendini temizletmeniz :KK48: Belki sonradan o da sıkılır bu durumdan alışır. :işsiz:

Dün aksam biraz kizdim yeter artik ben bu duruma katlanamam dedim artik ic çamaşırlarını oyle girmek istemiyorum birdaha gorursem ailene ablanlara söyleyeceğim dedim oda uyku sersemi tamam sus yeter falan dedi neyse gece sarilmaya calisti ittim sarilma sinirliyim falan dedim

bugünde mesaj attim bütün icliklerini cöpe attim aksam gelirken kendine al birdaha asla oyle görmekistemiyorum bi zahmet lavaboda pecete ile sildikten sonra yikayiver dedim tamam yazmis ve sinirli olduğumu biliyo ve 2 kere aramis canimli cicimli konusuyo pas vermedim bu konunun üzerinde cok pis duracağım artik

Bu yazdıklarınızı okuyunca umutluyum tek ben değilmişim bu kadar temiz olmayan bir eş acisindan sagolun
bunlarda evlendıkden sonra ortaya cıkıyor malesef oncesınde bılınse kımse evlenmez bu adamlarla
bu aslında cocukken hıc egıtım temızlık terbıyesı gormemesınden oluyor
annesının kabahatı yani
eşimde boyleydı tırnakları uzar dişiini fırcalamaz dus almaya usenırdi

konustum olmadı tartıstım yıne aksattı bahanede unuttum yarın yaparım seklındeydı
ben bu saygısızlıgı kabul edemem dıye bıgun eve almadım kendısını
acmadım kapıyı
aradı telefonda da kendısıne bunun once kendısıne yaptıgı saygısızlık oldugunu soyledım
ben kıl tuy yumagı leş kokan bırı olarak dişimdekı maydonozla sana sarılsam naparsın dedım
herseyı gectım cocugunun yanına baba olarak yakısıyormu sence dedım
kıyafetını camasırını hergun degısıp dısarıdan karızma yerınde durunca olmuyor bu iş insanın içi dışına benzer senın karakterın mı bu ? annenden gormedın tamam benden de mı gormuyorsun dedım kapadım

o oldu....
sımdı misler gıbı
komple tum vucut tras gunde 2 diş fırcalama 3 gunde bı tırnak kesme ve hergun banyoyu aksatmadan yapıyor sımdı...
çekilecek dert degıl valla...

Kizlar esim ve kardeşleri aile yaninda yasamamis daha 9 yaslarinda uzak sehre abilerinin yanina yollamışlar abileride ilgilenememis ve aile terbiyesi cenabet guslu falan bilmiyor

Bazi arkadaslar şoyle yap boyle de demis ama ben oyle soylemeye cekiniyorim eşimin bunlari bana yapmasi üzüyo aslinda beni

Ay inanın ecnebi gibi yaptığı davranış..hic mı taharet dersi almamış ailesinden..Hadi ailenden almadın okulda bile öğretmenler ilkokula giderken söylerdi.bizim bayan bakimli kokoş ogretmenimiz p.tesi o tırnak takibinde,sadece tirnaklariniza değil çocuklar için camasirlarinizi temiz tutun mutlaka taharet yapın,büyük abdestinizden sonra poponuzu yıkayın derdi öğretmenimiz..Çok utanır kikir kikir gulerdik:)

Kizlar esim ve kardeşleri aile yaninda yasamamis daha 9 yaslarinda uzak sehre abilerinin yanina yollamışlar abileride ilgilenememis ve aile terbiyesi cenabet guslu falan bilmiyor

Bazi arkadaslar şoyle yap boyle de demis ama ben oyle soylemeye cekiniyorim eşimin bunlari bana yapmasi üzüyo aslinda beni
Canım benim eşini çocuk gibi gor öyleyse..Bilmemek ayıp değil öğrenmek ayip..Ozaman eşinin öğretmenliğini bı süreliğine sen ustlen oldumu.utanma.ne yapalım kötü şartlarda bı çocukluk geçirmiş demekki.o yaşta abinin yanında kalmak bu sorunun cevabı aslında.Sen eşine bu konuda yardımcı ol.ins ogrenicektir.

Vallaha yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum ama cnm eşini rezil etmekle korkut ama etme:) deki mesela annenleri aricam dicem oğlunuza bunları neden öğretmenimiz. Filanca ablaya seninle ilgili akıl danisacam. Gelen misafir havluyu pis gördü senin kulağını sildiğini söyledim çay bile icmedi de bakım napcak:kusmuk::KK53:

Dün aksam biraz kizdim yeter artik ben bu duruma katlanamam dedim artik ic çamaşırlarını oyle girmek istemiyorum birdaha gorursem ailene ablanlara söyleyeceğim dedim oda uyku sersemi tamam sus yeter falan dedi neyse gece sarilmaya calisti ittim sarilma sinirliyim falan dedim

bugünde mesaj attim bütün icliklerini cöpe attim aksam gelirken kendine al birdaha asla oyle görmekistemiyorum bi zahmet lavaboda pecete ile sildikten sonra yikayiver dedim tamam yazmis ve sinirli olduğumu biliyo ve 2 kere aramis canimli cicimli konusuyo pas vermedim bu konunun üzerinde cok pis duracağım artik
Böyle muhabbet olmamali eşler arasinda ya.Evlilikte bu kadar yuz goz olmak aslinda bu sorunu bu kadar buyutmus.Bazi seyleri hic konusmamali insanlar,mesafe olmali bence eş de olsa.Samimiyetinizden dolayi esiniz sizden cekinmiyor.Disardan birisi soylese bunu utanir ama sizden utanmiyor.

Kızlar bir şeyy soracam belki kimilerine iğrenç gelecek ki bana da iğrencçgeliyo ama ne yapacagimi şasirdim açıkçası.

Neyse şöyle anlatayim 2 yillik evliyim eşim her aksam gelir duş alır ama birkaç iğrenç pasaklı huyları var ve midem kaldırmıyor

Mesela zoraki adama diş fırçala tirim adam dişlerini sadece birlikte olduğumuz zaman fırçalar tabi ilk zamanlar onuda yapmazdı kavga gürültü ile dişlerini fircalamazsan birlikte olmam die baski uygulayınca fırçalar

Sonra tuvalette gider affedersiniz ama peçeteyle silip çıkar yıkamaz kendini iç camasiri terinde etkisiyle batar igrenc 3 yasinda altını temizlemeyen çocuk gibi ic çamaşırı batar kac defa kavga ettim sen cocukmusun die tamam tamam der hala devam eder pis ic camasirlarini cope atarim

Kulak temizlemesiyle kulaklar ini temizlemez sağ olsun banyodaki el havlusuyla siler içini

Allah aşkına ben bu adamı ne yapayım ya bu pasaklı huyları yüzünden soğuyorum ona da söylüyorum yine ayni yine ayni önerileriniz neler olur.

Allah başka dert vermesin kuzum :) çok zor bir durum gerçekten bende yeni evliyim. Durumların düzelmiştir umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar birsey soracam belki kimilerine iğrenc gelecek ki banada iğrenc geliyo ama ne yapacagimi şasirdim açıkçası.

Neyse şöyle anlatayim 2 yillik evliyim eşim her aksam gelir duş alir ama birkac iğrenç pasakli huylari var ve midem kaldırmıyor

Mesela zoraki adama diş fırçalatirim adam dişlerini sadece birlikte olduğumuz zaman fircalar tabi ilk zamanlar onuda yapmazdı kavga gürültü ile dişlerini fircalamazsan birlikte olmam die baski uygulayınca fırçalar

Sonra tuvalette gider afedersiniz ama peceteyle silip cikar yikamaz kendini iç camasiri terinde etkisiyle batar igrenc 3 yasinda altını temizlemeyen cocuk gibi ic çamaşırı batar kac defa kavga ettim sen cocukmusun die tamam tamam der hala devam eder pis ic camasirlarini cope atarim

Kulak temizlemesiyle kulaklarini temizlemez sagolsun banyodaki el havlusuyla siler icini

Allah askina ben bu adami ne yapayim ya bu pasakli huylari yüzünden soğuyorum onada söylüyorum yine ayni yine ayni önerileriniz neler olur
Merhaba eşiniz değişti mi ne yaptınız bende 3 yıllık evliyim bir kızım var 10 aylık ben çok titizim kişisel bakım ev temizliği çok dikkat eden biriyim eşimse tam tersi hiç dikkat etmiyor afedersiniz gece uyku sersemi küçük abdestini tuvaletteyim sanıp başka yerlere yapıyor yada klozetin dışına yapıyor vucüt temizliğine dikkat etmiyor dişlerini fırçalamıyor tuvaletlerimiz ayrı çünkü tuvaleti çok kötü kullanıyor temizlemiyor içtiği sigaranın jelatinini külünü banyoda yere atıyor geçen dolaptan bişiler yiyor boş tabağı dolapta bırakıyor peynir zeytin ekmek poşetini yırtarak açıyor dışarda giydiği kıyafetleri ile yatıp kalkıyor sabah üstünü değiştiriyor düzeltemşyorım ne laf söylesem tamam diyip aynı şeyleri yapıyor boşanmayı düşünüyorum sırf bebeğim için sabretmeye çalıyorum ama dayanamıyorum bıktım

Hepsini geçtim (ki hepsi kötü ) ama k*çını yıkamama konusunda kaldım. Tuvalette eriyen ıslak mendiller var , bari onlardan alın:kusmuk:

Bu Arada geçen senenin konusuymuş :/ F Feslegen20 canım senin durumun da çok zormuş , pis insan ile yaşam gerçekten kabus .

Back
X