Pasaklı nişanlı

Kendimi çok şanslı hiss ediyorummm. Ama duzelir

İnşallah. Seviyorum onu ama soğumaktan korkuyorum
Soğumazsın canım biraz temizliğine değilde kafanı başka şeylere yöneltsen mesela yanındayken gülüyor musun kendini şımarmış gibi değerli his ediyor musun eğleniyor musun temizlik çok önemli ama ben en çok kafa olarak bunlarda bakarım allahtan eşim çok temiz düzenli bunlara dikkat etmedim

Eğer değiştirme çabası içine girerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. Kulağının öyle olduğunu gördünüz diyelim bı kulak çöpü verip canım enfeksiyon kapmissin sanırım kulağın akıntı yapmış diye söyleyip veririm gerisine o dikkat eder.

evlenince düzeltirim nedir yahu? 35ten sonra elin adamına temizlik mi öğreteceksiniz?
Diş ipi ağız bakım suları kulak burun kıl kesme aleti var belki hevese gelir diye düşünüyorum. Ter falan kokmuyor aksine parfüm kokar ama ne bileyim.

Ben istemiyorum sen yap demez umarım.

Siz de nisanliniza gore cok fazla titizsiniz ondan sizi cok korkutmuş olmali bu durum.Evlenince zaten esler birbirine cok yakin oluyor.Herseyi kolayca soyleyeblirsn diye düşünüyorum en azindan kirmadan yani soylenir.Oda zaten kendinden rahatsz olursa dkkat etmeye baslar.Ha tabi bu bir ihtimal.Benim esimin yuznde siyah nkta vardi .Acikcasi rahatsz ediyordu beni ama o pek farketmemis tabi erkeklerin tabiati geregi.Farketse de onemsememistir.Bir gun getirdim malzemeleri kendmden yola cktm kendini kotu hissetmesin diye snra ya sunlari bir alalim.Bakim yapalim dedim baya mutlu oldu oda temzlendi diye Yano sözün kisasi bazen byle yontemlet ise yariyor

Biraz önce duş aldım burun deliğimi sabunlamadım tüh bidaha gireyim bari degişmez evlenmek için evlenmeyin
Hayır ti ye alınca vayyy ne cevaba bakmı diyiliyor.hanım efendi ben öyle alışmışım çocukluktan beri. Ağda ile kılları temizler sabunla yıkar peçete ile kurularım. Böyle rahat nefes alıyorum. Belkide psikolojik hastalık.komik olduğunuzu sanıyorsunız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…