- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Kendimi çok şanslı hiss ediyorummm. Ama duzelirKızlar merhaba. Ben görücü usulü nişanlandım.bir ilişkiden çıkmıştım yaş ta 35 olunca nişanlanmış olmak için nilsnlsndım. Mantık evliliği yapacağım. Nikahta keramet varmış sevmeye başladım. Ama pasaklı lığı yüzünden soğumaktan korkuyorum. Karakteri ahlakı ailesi mükemmel ama adam temizliğine önem göstermiyor. Ter kokmuyor ama dişlerini gerektiği gibi fırçalamıyor.utananarak söylüyorum dün yüzeysel birşeyler yaşadık ben fark etmedim ama abdest almış. Sabahı yanıma geldi kulaklar kirli. Nasıl duş almış anlamadım. Ben burun deliklerine kadar sabunla yıkarım. Evlendiğimizde düzeltirim diye umuyorum. Ama ya düzelmezse diye de korkuyorum. Sizce napmalı adam pür pak olsun istiyorum
Yanlış olan neYanlış bilineni düzeltmek ne zamandan beri atar yada kapak yapmak olmuş anlıyamadım
İnşallah. Seviyorum onu ama soğumaktan korkuyorumKendimi çok şanslı hiss ediyorummm. Ama duzelir
Soğumazsın canım biraz temizliğine değilde kafanı başka şeylere yöneltsen mesela yanındayken gülüyor musun kendini şımarmış gibi değerli his ediyor musun eğleniyor musun temizlik çok önemli ama ben en çok kafa olarak bunlarda bakarım allahtan eşim çok temiz düzenli bunlara dikkat etmedimİnşallah. Seviyorum onu ama soğumaktan korkuyorum
Eğer değiştirme çabası içine girerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. Kulağının öyle olduğunu gördünüz diyelim bı kulak çöpü verip canım enfeksiyon kapmissin sanırım kulağın akıntı yapmış diye söyleyip veririm gerisine o dikkat eder.Kızlar merhaba. Ben görücü usulü nişanlandım.bir ilişkiden çıkmıştım yaş ta 35 olunca nişanlanmış olmak için nilsnlsndım. Mantık evliliği yapacağım. Nikahta keramet varmış sevmeye başladım. Ama pasaklı lığı yüzünden soğumaktan korkuyorum. Karakteri ahlakı ailesi mükemmel ama adam temizliğine önem göstermiyor. Ter kokmuyor ama dişlerini gerektiği gibi fırçalamıyor.utananarak söylüyorum dün yüzeysel birşeyler yaşadık ben fark etmedim ama abdest almış. Sabahı yanıma geldi kulaklar kirli. Nasıl duş almış anlamadım. Ben burun deliklerine kadar sabunla yıkarım. Evlendiğimizde düzeltirim diye umuyorum. Ama ya düzelmezse diye de korkuyorum. Sizce napmalı adam pür pak olsun istiyorum
Ahahayyy:)))İç organları bir gün çamaşır suyuna yatırmayana temiz demem. Neymiş o öyle burun deliğini sabunla yıkamak. Peh..
Diş ipi ağız bakım suları kulak burun kıl kesme aleti var belki hevese gelir diye düşünüyorum. Ter falan kokmuyor aksine parfüm kokar ama ne bileyim.evlenince düzeltirim nedir yahu? 35ten sonra elin adamına temizlik mi öğreteceksiniz?
Ben istemiyorum sen yap demez umarım.Geçen sirke ile alakalı yazı denk geldi. Çok faydalı gerçekten ben iki 3 günde bir diş ipi kullanıp fırçaladıktan sonra sirke ile gargara yapıyorum sende yap çok rahatlatıyor dedim. Tamam dedi de sanmıyom. Evlendikten sonra birlikte yaparız herhalde
Hayır ti ye alınca vayyy ne cevaba bakmı diyiliyor.hanım efendi ben öyle alışmışım çocukluktan beri. Ağda ile kılları temizler sabunla yıkar peçete ile kurularım. Böyle rahat nefes alıyorum. Belkide psikolojik hastalık.komik olduğunuzu sanıyorsunızBiraz önce duş aldım burun deliğimi sabunlamadım tühbidaha gireyim bari degişmez evlenmek için evlenmeyin
İç organları bir gün çamaşır suyuna yatırmayana temiz demem. Neymiş o öyle burun deliğini sabunla yıkamak. Peh..
Kalbinizden başlayınBende göz kapaklarımı ters çevirip sabunlayacam ama beceremedim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?