Kılları çok alıp aşırı temizlemeyin burnunuz mantar olur ayrıca orayı ne kadar temizlersen içinize giden mikrop çoğalıyor bilin istedimHayır ti ye alınca vayyy ne cevaba bakmı diyiliyor.hanım efendi ben öyle alışmışım çocukluktan beri. Ağda ile kılları temizler sabunla yıkar peçete ile kurularım. Böyle rahat nefes alıyorum. Belkide psikolojik hastalık.komik olduğunuzu sanıyorsunız
Evlendiğimizde düzeltirim diye umuyorum.
Teşşekkür ederim. Dikkat ederimKılları çok alıp aşırı temizlemeyin burnunuz mantar olur ayrıca orayı ne kadar temizlersen içinize giden mikrop çoğalıyor bilin istedim
Kalbinizden başlayın
Tek korkum o zaten. Görücülü usulü oldu. İlk başlarda çok yakın değildik yada salmamıştı kendini. Bir ay içinde nişan oldu. İnsanliği ahlakı değer vermesi kendine bağladı. Yeni yeni yakınlaşmalar başladı. Başlayınca fark ettim. Nişanda atmak istemiyorumİmkansız. Atasözlerimiz bu anlamda çok iyiler. Mesela "İnsan 7sinde neyse 70inde de odur" gibi. Cicim aylarında belki birkaç kez banyoya sokmayı başarırsın da, sonra eski haline geri döner; hatta daha da kötü olabilir. İşin zor, içimin almadığı, tenimin uyuşmadığı birisiyle mantık evliliği de yapamazdım. Hoş bana göre evlilikte mantık falan olmaz, bir derece kimya da lazım. İçinin almadığı adamla nasıl birlikte olacaksın, öpüşeceksin, sarılacaksın? Eziyet gelir insana, bir yerden sonra katlanamazsın.
Tek korkum o zaten. Görücülü usulü oldu. İlk başlarda çok yakın değildik yada salmamıştı kendini. Bir ay içinde nişan oldu. İnsanliği ahlakı değer vermesi kendine bağladı. Yeni yeni yakınlaşmalar başladı. Başlayınca fark ettim. Nişanda atmak istemiyorum
Tek korkum o zaten. Görücülü usulü oldu. İlk başlarda çok yakın değildik yada salmamıştı kendini. Bir ay içinde nişan oldu. İnsanliği ahlakı değer vermesi kendine bağladı. Yeni yeni yakınlaşmalar başladı. Başlayınca fark ettim. Nişanda atmak istemiyorum
Aslında hasta değilim ama hep öyle yapıyorum çocukluktan beri. Belkide abartıBurun deligini sabunla yikamak da abarti degil mi hani boyle biri karsi tarafin hijyenini kendine gore degerlendirdigi icin pasakli gelebilir
Enim demek istediğimde aslında tam olarak bu. Yanında durunca kulakların yıkanmadığını görüyorum. Aletle bakmaya gerek yok. Bu nasıl abdest almış diyorum. Abdest ede gerek yok. Saçlarımı yıkarken bile boyun kulak hep yıkarım benEğer abdestine önem veren biriyse eksik bilgisi var gibi gözüküyor. Kulakları güzel yıkaması lazım. Dişler de önemli tam bir temizlik için. Bunları anlatsanız, belki dikkat eder. Huy değişmez diyorlar ama bu huy değil bence, insanın değiştirebileceği bir şey...
İşte bu tarz öneriler aslında istiyorum. Millet dalgaya aldıBenim eşimde dişlerini pek fırçalamazdı. Nişanlıyken yanında küçük yeğenime; herkesin en az günde bir defa dişlerini fırçalaması lazım dedim. Sonra baktım fırçalıyor
Maalesef böyle bi çevre , aile baskısı var.. mesela ben otuzumdayım inanılmaz bi baskıya maruz kalıyorum.. kendi öz kardeşlerim, öz abim bile geçip karşıma diyor ki kırkına geldiğinde hala bekar gezersin.. o saatten sonra da seni kim napsın.. yaşın zaten 30 olmuş gibi şeyler söylüyorlar.. geçen gün çıldırdım!! Dedim ki buna bu yaşa kadar evlenmediysem öyle tercih ettiğim içindi.. kısmetlerim olmadığından değil!! Sizin bilmemeniz benim taliplerimin olmadığı anlamına gelmiyor dedimm..Nisanlanmak için Nisanlanmak evlenmek için evlenmek dogurmak için dogurmak
Nefes alsın yeter mi dediniz yani?
Tatli dille yaklas duzelir sıkıntı etme utanilacak bisi yok her insanda görülen bisi ama kırıcı olma dikkat etKızlar merhaba. Ben görücü usulü nişanlandım.bir ilişkiden çıkmıştım yaş ta 35 olunca nişanlanmış olmak için nilsnlsndım. Mantık evliliği yapacağım. Nikahta keramet varmış sevmeye başladım. Ama pasaklı lığı yüzünden soğumaktan korkuyorum. Karakteri ahlakı ailesi mükemmel ama adam temizliğine önem göstermiyor. Ter kokmuyor ama dişlerini gerektiği gibi fırçalamıyor.utananarak söylüyorum dün yüzeysel birşeyler yaşadık ben fark etmedim ama abdest almış. Sabahı yanıma geldi kulaklar kirli. Nasıl duş almış anlamadım. Ben burun deliklerine kadar sabunla yıkarım. Evlendiğimizde düzeltirim diye umuyorum. Ama ya düzelmezse diye de korkuyorum. Sizce napmalı adam pür pak olsun istiyorum
Hayır bi de kendi ailemi tanıyorum hemen yarın evlenecek olsam beş kuruş destek olmazlar.. herşeyi erkek tarafından bekleyen bi zihniyetleri var maalesef... ama ben utanırım.. mahcup olurum... şu an benim evlilik için ayırdığım bi bütçe, birikimim bile yok.. diyelim ki 1 ay içinde evlencem adama nasıl derim herşeye sen para harcayacaksın !!! Çok ayıp bence.. zaten kardeşlerim falan herbiri bencil birbirinden bencil tipler.. sizin gibi kardeş düşman başına diyorum bunlara.. çünkü öyleler.. biöinsan kardeşinin iyiliğini istemez mi.. emin olun mutsuz olsam zil takıp oynarlar..Maalesef böyle bi çevre , aile baskısı var.. mesela ben otuzumdayım inanılmaz bi baskıya maruz kalıyorum.. kendi öz kardeşlerim, öz abim bile geçip karşıma diyor ki kırkına geldiğinde hala bekar gezersin.. o saatten sonra da seni kim napsın.. yaşın zaten 30 olmuş gibi şeyler söylüyorlar.. geçen gün çıldırdım!! Dedim ki buna bu yaşa kadar evlenmediysem öyle tercih ettiğim içindi.. kısmetlerim olmadığından değil!! Sizin bilmemeniz benim taliplerimin olmadığı anlamına gelmiyor dedimm..
Napsin peki o da mi sabunla burun deligi yikasin? Beklentinizi karsilamayan adamla neden gorucu usulu nisanlandiniz ki? Gorucu usulunun amacina ters. O zaman taniyip gorerek bir koca bulsaydiniz hem istediginiz gibi olurdu hem de neresini nasil yikiyor bilirdiniz.
Bir de adamin kulaginin kirini nasil gorebildiniz? Sastim kaldim bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?