Pasaklı nişanlı

Kılları çok alıp aşırı temizlemeyin burnunuz mantar olur ayrıca orayı ne kadar temizlersen içinize giden mikrop çoğalıyor bilin istedim

Evlendiğimizde düzeltirim diye umuyorum.

İmkansız. Atasözlerimiz bu anlamda çok iyiler. Mesela "İnsan 7sinde neyse 70inde de odur" gibi. Cicim aylarında belki birkaç kez banyoya sokmayı başarırsın da, sonra eski haline geri döner; hatta daha da kötü olabilir. İşin zor, içimin almadığı, tenimin uyuşmadığı birisiyle mantık evliliği de yapamazdım. Hoş bana göre evlilikte mantık falan olmaz, bir derece kimya da lazım. İçinin almadığı adamla nasıl birlikte olacaksın, öpüşeceksin, sarılacaksın? Eziyet gelir insana, bir yerden sonra katlanamazsın.

Kılları çok alıp aşırı temizlemeyin burnunuz mantar olur ayrıca orayı ne kadar temizlersen içinize giden mikrop çoğalıyor bilin istedim
Teşşekkür ederim. Dikkat ederim

Tek korkum o zaten. Görücülü usulü oldu. İlk başlarda çok yakın değildik yada salmamıştı kendini. Bir ay içinde nişan oldu. İnsanliği ahlakı değer vermesi kendine bağladı. Yeni yeni yakınlaşmalar başladı. Başlayınca fark ettim. Nişanda atmak istemiyorum

Burun deligini sabunla yikamak da abarti degil mi hani boyle biri karsi tarafin hijyenini kendine gore degerlendirdigi icin pasakli gelebilir

Bilmiyorum, gerekirse nişan sürecini biraz uzat derim. Sonradan boşanmak daha zor, daha acılı bir süreç olarak gelir sana. Nişan zaten evliliğin fragmanı olsun diye var. Fragman filmin en güzel, en keyifli sahnelerini gösteren kısımdır. Filme bilet alıp girdiğinde o sahnelerin yetersiz kaldığı çok kötü bir film de çıkabilir.

Eğer abdestine önem veren biriyse eksik bilgisi var gibi gözüküyor. Kulakları güzel yıkaması lazım. Dişler de önemli tam bir temizlik için. Bunları anlatsanız, belki dikkat eder. Huy değişmez diyorlar ama bu huy değil bence, insanın değiştirebileceği bir şey...

Burun deligini sabunla yikamak da abarti degil mi hani boyle biri karsi tarafin hijyenini kendine gore degerlendirdigi icin pasakli gelebilir
Aslında hasta değilim ama hep öyle yapıyorum çocukluktan beri. Belkide abartı

Enim demek istediğimde aslında tam olarak bu. Yanında durunca kulakların yıkanmadığını görüyorum. Aletle bakmaya gerek yok. Bu nasıl abdest almış diyorum. Abdest ede gerek yok. Saçlarımı yıkarken bile boyun kulak hep yıkarım ben

Benim eşimde dişlerini pek fırçalamazdı. Nişanlıyken yanında küçük yeğenime; herkesin en az günde bir defa dişlerini fırçalaması lazım dedim. Sonra baktım fırçalıyor

Eğer adam kişisel temizliğine dikkat etmiyorsa, Tuvaletten sonra orasını doğru düzgün yıkamıyorsa evlendikten sonra sen de mikrop kaparsın canım ..!! Biz kadınlar onlar gibi kapalı kutu değiliz malum.. dişlerini fırçalamayan adam kıçını da yıkamıyodur emin ol !!

Benim eşimde dişlerini pek fırçalamazdı. Nişanlıyken yanında küçük yeğenime; herkesin en az günde bir defa dişlerini fırçalaması lazım dedim. Sonra baktım fırçalıyor
İşte bu tarz öneriler aslında istiyorum. Millet dalgaya aldı

Nisanlanmak için Nisanlanmak evlenmek için evlenmek dogurmak için dogurmak
Maalesef böyle bi çevre , aile baskısı var.. mesela ben otuzumdayım inanılmaz bi baskıya maruz kalıyorum.. kendi öz kardeşlerim, öz abim bile geçip karşıma diyor ki kırkına geldiğinde hala bekar gezersin.. o saatten sonra da seni kim napsın.. yaşın zaten 30 olmuş gibi şeyler söylüyorlar.. geçen gün çıldırdım!! Dedim ki buna bu yaşa kadar evlenmediysem öyle tercih ettiğim içindi.. kısmetlerim olmadığından değil!! Sizin bilmemeniz benim taliplerimin olmadığı anlamına gelmiyor dedimm..

Tatli dille yaklas duzelir sıkıntı etme utanilacak bisi yok her insanda görülen bisi ama kırıcı olma dikkat et sonra yanlis anlar araniz bozulur tatli dil her zaman iyi denemeni tavsiye ederim

Hayır bi de kendi ailemi tanıyorum hemen yarın evlenecek olsam beş kuruş destek olmazlar.. herşeyi erkek tarafından bekleyen bi zihniyetleri var maalesef... ama ben utanırım.. mahcup olurum... şu an benim evlilik için ayırdığım bi bütçe, birikimim bile yok.. diyelim ki 1 ay içinde evlencem adama nasıl derim herşeye sen para harcayacaksın !!! Çok ayıp bence.. zaten kardeşlerim falan herbiri bencil birbirinden bencil tipler.. sizin gibi kardeş düşman başına diyorum bunlara.. çünkü öyleler.. biöinsan kardeşinin iyiliğini istemez mi.. emin olun mutsuz olsam zil takıp oynarlar..

Evlenince birlikte yaparız diye kendinizi kandırıyorsunuz. Evlendikten sonra bir şey değişmez. Zorlamanızla yapsa bile bir yerden sonra ağır gelir, yapmaz. O yüzden kabullenemeyecekseniz, ayrılın şimdiden. Siz de kabullenemeyecek birine benziyorsunuz.

Canım kulak kiri görünüyor ki ya
Yani burundaki pislik nasıl görünüyorsa o da görünür bence incelemeye gerek yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…