İnşallah. Seviyorum onu ama soğumaktan korkuyorum
Yaaa ne bileyim valla hic dikkat etmedim adamin kulaginaCanım kulak kiri görünüyor ki ya
Yani burundaki pislik nasıl görünüyorsa o da görünür bence incelemeye gerek yok. :)
Yaaa ne bileyim valla hic dikkat etmedim adamin kulaginahani agzi burnu tamam da kulagi da abarti yaa
Ah benimde en dikkat ettiğim şey kulaklar,dişler, burun ve tırnaklar tertemiz olmalı ve mis gibi kokmalı. .Çok çok haklısın. Söylemekten çekinmeyin söyleyin rahatsızlığınızı öyle öyle düzelir.Kızlar merhaba. Ben görücü usulü nişanlandım.bir ilişkiden çıkmıştım yaş ta 35 olunca nişanlanmış olmak için nilsnlsndım. Mantık evliliği yapacağım. Nikahta keramet varmış sevmeye başladım. Ama pasaklı lığı yüzünden soğumaktan korkuyorum. Karakteri ahlakı ailesi mükemmel ama adam temizliğine önem göstermiyor. Ter kokmuyor ama dişlerini gerektiği gibi fırçalamıyor.utananarak söylüyorum dün yüzeysel birşeyler yaşadık ben fark etmedim ama abdest almış. Sabahı yanıma geldi kulaklar kirli. Nasıl duş almış anlamadım. Ben burun deliklerine kadar sabunla yıkarım. Evlendiğimizde düzeltirim diye umuyorum. Ama ya düzelmezse diye de korkuyorum. Sizce napmalı adam pür pak olsun istiyorum
Başlarına manyagin birini koca diye sarmani bekliyolar heralde onlara ne yaniMaalesef böyle bi çevre , aile baskısı var.. mesela ben otuzumdayım inanılmaz bi baskıya maruz kalıyorum.. kendi öz kardeşlerim, öz abim bile geçip karşıma diyor ki kırkına geldiğinde hala bekar gezersin.. o saatten sonra da seni kim napsın.. yaşın zaten 30 olmuş gibi şeyler söylüyorlar.. geçen gün çıldırdım!! Dedim ki buna bu yaşa kadar evlenmediysem öyle tercih ettiğim içindi.. kısmetlerim olmadığından değil!! Sizin bilmemeniz benim taliplerimin olmadığı anlamına gelmiyor dedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?