Pasaklı nişanlı

İnşallah. Seviyorum onu ama soğumaktan korkuyorum

Birini sevmenin kolay olmadığı bir yaştasınız.
Hani kör alıcı dönemlerini geçtik..

Madem seviyorsunuz, bir takım eksikler üzerinde çalışacaksınız mecbur.
Kolay olmayacağı bir gerçek.
Ama uğraşmaya değer biri gibi duruyor.

Neler neler okuduk burada valla.
Tuvalete gidip çiş damlalarını bırakan, şifon çekmeyen adamlar.
Kadınlar arkalarından temizlemeye gidiyor ve çok seviyorum kocamı diyor..
Canlı bir örnek de tanıyorum.

Temizlik öğrenilebilecek bir şey.
Kırmadan tatlı tatlı yol gösterin.

Birlikte alışverişe çıkın.
Şu diş macununu denedin mi çok iyidir.
Sen de dene alıyorum senin için canım.

Kulak temizliği için harika bir ürün bak.
Benim evimde yedek yedek bulunur.

Böyle böyle yapacaksın yolu.
Kolay gelsin :)

Siz gorebilirken, başkaları da görüyordur. Soguyun, ayrılın diye demiyorum ama kulağını temizlemekten aciz bir adamı nasıl alacak içiniz? Velev ki hem kendisi hem de ailesi iyi olsun, temiz olmadıktan sonra ne yapayım ben o iyiliği?

Ben temizliği öğretecek kadar pis bulduğum bir insanla evleneceğime, evlenmem, derdini de çekmek daha iyi.

Ah benimde en dikkat ettiğim şey kulaklar,dişler, burun ve tırnaklar tertemiz olmalı ve mis gibi kokmalı. .Çok çok haklısın. Söylemekten çekinmeyin söyleyin rahatsızlığınızı öyle öyle düzelir.

Başlarına manyagin birini koca diye sarmani bekliyolar heralde onlara ne yani

Benim eşim de bana göre pasaklıdır,bi türlü alıştıramıyorum bazı şeylere ve bu yüzden ona çok karışıyorum.O da benim kızacağım şeyleri yine benden gizli yapmaya devam ediyor malesef.Sonra ben görüp söylenmeye başlayınca da kavga ediyoruz çoğu zaman

kulak kiri dediğiniz sarı olanlarmı yoksa kuruluktan olan pullanma mı? pullanma ise o kirden değil emin olun kuruluktan ... diş fırçalamıyorsa da hiç ümitlenmeyin değiştiremezsiniz. diş fırcalama sonradan edinilemiyor nedense ... burun sabunlamakta abartı gelmedi bana,heralde sabunla çitiliyorsun falan sanmışlar :) ama burun kıllarını sir yada ağdayla alma çok zararlı makasla kısaltmak yeterli

Belki bir kerelik olmuştur. Yani kulak kiri olayı. Acelesi falan vardır tam dikkat edememiştir ya da gördüğünüz kir değildir. Biraz daha gözlemlemeye devam edebilirsiniz.

Diş fırçalama olayı biraz sorun. Bazı insanlarda bu alışkanlık yok maalesef. Ama bu alışamayacakları anlamına gelmez. Konusunu açabilirsiniz. Yani kullandığınız fırçanın yumuşaklığından, diş macunundan falan konu açarak havadan sudan sohbetmiş gibi.

Burun kıllarını ağdayla almak pek sağlıklı değil. Çünkü onlar bize lazım Ağda yerine kesmek daha sağlıklı.

Yaşı 35'e gelmiş bir adamı eğitip,
değiştirebileceğinizi düşünmeniz,
çok iyimser hatta ütopik geldi bana.
Özbakım alışkanlıkları erken çocukluk döneminde kazanılır,devam eden süreçte pekiştirilir.
Yaş 35,yolun yarısı demiş şair.

Valla değişedebilir yani bana öyle aşırı imkansız gelmedi ben eşime beğenmediğim bişey oldugunda söylerim o da bana söyleyebilir ne var bunda sende nişanlına söyle ben çok titiz biriyim diyerek gir konuya gayette açıkca söyle ben pasaklı adamla yapamam ince çizgimdir de mutlaka anlayacaktır ay bi zahmet dikkkat etsin temizlik şart yani zaten düzeltirse amenna mutlaka anlarsın diğer zamanlarda nişanı biraz uzat gözlemlersin baktın olmuyo için almayacak evlenmessin kimse evlenmek zorunda değil canım yaşında aşırı geç kalmış değil zorunlu değilsin kendini öyle hissetme

Şimdiye kadar öğrenmemiş adama 35 inden sonra temizliği öğretmek zor
Evnene kadar öğrettin öğrendi evlendikten sonra kendini iyice salar imkansız yani

Bu yastan sonra adamin annesinin yapmadigi gorevi ustleneceksen evlen. Evlenince her sey gozune batar asiri titizsen. bir de gorucu usulu. ı ıh olmaz bu is

Bu yaşa kadar eğilmemiş. Bu yaştan sonra zor gibi geldi. Ama imkansız değil..
Belki kırmadan uyarırsanız dikkat etmeye çalışır en azından.

Korkma ama evlendikten sonra daha çok salıyorlar.

Mantik demissiniz de mantik bunun neresinde? Nefes alsin yeter demisler o da degil demissiniz eee nedir?
Nisanliniz yeterince mantikli degilmis ama nisanlanir nisanlanmaz kiz adamin kulak kirini, ivirini zivirini anlatiyor..
Begenmiyorsaniz ayrilirsiniz olur biter.

Evlenince duzekdirim diye girme bu ise kimse kimseyi duzeltemiyor. Biten cigu evlilikler de ben bunu duzeltiririm diye dusunmekten. Simdi ayrilamazsan bosanmak bundan daha zor inan. Simdi bitti deyip bitirirsin oysa digerinde avukatlar, mahkeme, sahitler... aylarca yillarca suren dava...
Ona gore kararini ver. Insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…