- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Evi isi nankör maalesef ucunu kacirirsan bi daha toparlamasi guc oluyo inanin ben calismiyorum iki oglum var biri okulagidiyo digeri 16 aylik her sabah ayni isleri yapiyorum yapmaniz gereken daginik birakmamak fa
Off kizlar kadinlarin yuz karasi olarak derdimi anlatiyorum.
esim cok titiz biri oyleki obsesif nerdeyse bende bir okadar daginigim.. hemde nasil canim istemezse kalkio bulasik bilr atmiyorum makineye. Kendimi bildim.bileli hep calisiyorum bebekten sonra isi biraktim kizim 1 yasina gelecek nerdeyse benim ev kalkti kaciyor. Esimle bu konuda cok konustuk bikti resmen biliyorum. Bir yandanda aramizi bozarmi bu mesele benden sogurmu diye endiseleniylrum ama hic elim kalkmiyor.
Ne bicim kadinim brn yahu.
Bide subustune cikiyorum hep cocuga bakiyorum cok yaramaz diye.
Adami zorla sogutucam kendimden sanirim.
ben de çok uğraşmayı sevmiyorum.
o yüzden evimde çok çok az eşya var.
alamam daha fazlasıyla uğraşamam.
bi de eşim oyuncak gibi oyalanayım diye buharlı mop aldı, kapıları camları mutfak dolaplarını bile onunla temizliyorum hem eğlenceli hem hızlı :)
Memnun musunuz markasi ne acaba
fakir 2 in 1 professional steam mop
reklama girdi ama.
ben memnunum daha 1 ay olmadı alalı ama kullandığım kadarıyla oldukça kolay olduğunu söyleyebilirim.
mesela neredeyse taşındığımdan beri cam silmeyen ben 10 dk da bir odanın camını içten dıştan temizledim.
belki çok aşırı lekesiz olmuyor ev hanımlarının yaptığı gibi ama neredeyse 1 senedir temizlenmeyen camları düşününce bana aşırı temizlemiş gibi geldi :)))
Oncelikle samimi anlatisina bayildimOff kizlar kadinlarin yuz karasi olarak derdimi anlatiyorum.
esim cok titiz biri oyleki obsesif nerdeyse bende bir okadar daginigim.. hemde nasil canim istemezse kalkio bulasik bilr atmiyorum makineye. Kendimi bildim.bileli hep calisiyorum bebekten sonra isi biraktim kizim 1 yasina gelecek nerdeyse benim ev kalkti kaciyor. Esimle bu konuda cok konustuk bikti resmen biliyorum. Bir yandanda aramizi bozarmi bu mesele benden sogurmu diye endiseleniylrum ama hic elim kalkmiyor.
Ne bicim kadinim brn yahu.
Bide subustune cikiyorum hep cocuga bakiyorum cok yaramaz diye.
Adami zorla sogutucam kendimden sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?