- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Bu konu da ben de sizinle hem fikirim , çocuklu bir insanın evi aşırı derece de düzenliyse ben o çocuğun ihmal edildiğini düşünürüm , pislikten bahsetmiyorum tabi o ayrı .Burada yazılanlardan biraz farklı kaçacak ama; kesinlikle doğru olduğunu düşündüğüm bir savım var. çocuklu bir kadının evi her dakika temiz olmamalı... Çok düzenli bir evim yok ama rahat rahat doyasıya ilgilendiğim bir yavrum var. Onun gelişimi benim evimden işimden daha önemsiz olmamalı...
Bir çok kişi çocuğunu ihmal ederek o işleri yapıyor. Kaliteli zaman zırvası sadece çocukla geçirilen bir yarım saat için vicdanını susturmaya yarayan bir söylem bence... varsın üç çeşit yemek olmasın, varsın bulaşıklar beklesin, varsın süpürge her gün değilde haftada bir açılsın, varsın çarşafları da ütülemeyivereyim...
Off kizlar kadinlarin yuz karasi olarak derdimi anlatiyorum.
esim cok titiz biri oyleki obsesif nerdeyse bende bir okadar daginigim.. hemde nasil canim istemezse kalkio bulasik bilr atmiyorum makineye. Kendimi bildim.bileli hep calisiyorum bebekten sonra isi biraktim kizim 1 yasina gelecek nerdeyse benim ev kalkti kaciyor. Esimle bu konuda cok konustuk bikti resmen biliyorum. Bir yandanda aramizi bozarmi bu mesele benden sogurmu diye endiseleniylrum ama hic elim kalkmiyor.
Ne bicim kadinim brn yahu.
Bide subustune cikiyorum hep cocuga bakiyorum cok yaramaz diye.
Adami zorla sogutucam kendimden sanirim.
Off kizlar kadinlarin yuz karasi olarak derdimi anlatiyorum.
esim cok titiz biri oyleki obsesif nerdeyse bende bir okadar daginigim.. hemde nasil canim istemezse kalkio bulasik bilr atmiyorum makineye. Kendimi bildim.bileli hep calisiyorum bebekten sonra isi biraktim kizim 1 yasina gelecek nerdeyse benim ev kalkti kaciyor. Esimle bu konuda cok konustuk bikti resmen biliyorum. Bir yandanda aramizi bozarmi bu mesele benden sogurmu diye endiseleniylrum ama hic elim kalkmiyor.
ben de çok uğraşmayı sevmiyorum.
o yüzden evimde çok çok az eşya var.
alamam daha fazlasıyla uğraşamam.
bi de eşim oyuncak gibi oyalanayım diye buharlı mop aldı, kapıları camları mutfak dolaplarını bile onunla temizliyorum hem eğlenceli hem hızlı :)
bu ev hanimligiyla ben hic yapamadim. Tembelim tembel.
off kizlar kadinlarin yuz karasi olarak derdimi anlatiyorum.
Esim cok titiz biri oyleki obsesif nerdeyse bende bir okadar daginigim.. Hemde nasil canim istemezse kalkio bulasik bilr atmiyorum makineye. Kendimi bildim.bileli hep calisiyorum bebekten sonra isi biraktim kizim 1 yasina gelecek nerdeyse benim ev kalkti kaciyor. Esimle bu konuda cok konustuk bikti resmen biliyorum. Bir yandanda aramizi bozarmi bu mesele benden sogurmu diye endiseleniylrum ama hic elim kalkmiyor.
ay aynen bende çok tembelim ya. Eşim diyor iki mutfağa girmiyorum mahfediyosun diyor. Kaşıkları makineden çıkarıp çekmeceye boşaltıyorum dizmeye üşenip. Benim evde kaçıyor şu an
geçen dedim eşime ev çok kirlendi dolaplar fln kadın tutcam yok ben yaparım dedi. Dolap duvar sildi. şimdi gene kirlendi eşime dedim kadın tutcam. Seni seni bana yaptırcan gene yemezler dedi. Bende anneme dedim dün bana birini bul diye . Eşim duydu karşı olmasına rağmen annemin yanında
ses etmedi. çalışıyorum yapamıyom valla. Ben rezil olcağıma kadın rezil olsun tutcam birini
birde kızlar temizliğe gelen kadın evide toplarmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?