- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Butun gun ne yapyorsunuz ki skilmiyor musunuz merak ettigim icin soruyorum yanls anlamayn
Gercekten kizla ugrasiyorum aslinda yemek yediryorum oynatiyorum iste yemek yapiyorum disari cikiyorum kizimi alip sonra aksam geliyorum .. evde duramiyorum pek dursamda bise yapasim gelmiyor
ben de çok uğraşmayı sevmiyorum.
o yüzden evimde çok çok az eşya var.
alamam daha fazlasıyla uğraşamam.
bi de eşim oyuncak gibi oyalanayım diye buharlı mop aldı, kapıları camları mutfak dolaplarını bile onunla temizliyorum hem eğlenceli hem hızlı :)
bence temizliğe bir başla devamı içinden gelir zaten. ve hergün bazı işleri düzenli yapmak lazım. valla ben çalışıyorum ama haftada iki gün dip köşe girerim temizlerim. diğer günlerde toparlama süpürme toz alma yaparım. zaten düzenli temizlik yapınca temizlik çok zamanını almıyor insanın. bide düzenli temizlik yapınca pos tutmuyor temizlik daha kolay oluyor. insanın daha çok içinden geliyor temizlik yapmak
Bence evi toplu tutmaya bakin ev ici dolap ici duzenlerinizi yapin haftada bir ama bulasiklari makineye yerlestirmeyede uaenmeyin bi zhmet.adam eve arkadas cagiramaz miaafir cagiramazki yani hata esiyorsunuz.stv bi program vardi evim temiz evim diye kalktimi yayindan bilmiyorum onu izleyin netten size sevk verebilir en cok 2saatinizi alir evinizi temizlemek bebeginizi yatirinca toz alirsiniz yemek bulasik.cocuk uyanikkende yatagina koyun guvenli bi sekilde supurup tuvalet banyo lavabolari vs yikayin sonrada bi dus alip esinizi bekleyin calismiyormussunuzda esinizde memnun olur inanin.:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabahları kalktığım da güneşlikleri açarsam o gün çok rahat iş yapıyorum evde ama yok açmaz kapalı bırakırsam o gün elim hiç bir işe gitmiyor.
Ben de çok çok sonraları bu durumu farkettim kendim de , annemim karşı apartmanın da oturan bir bayan var evinin içinin her noktası gözüküyor ,mutfağı oturma odası salonu bildiğin açık dışardan bakan herkes evini için çok rahat görebiliyor ama kadın titizlik hastası anladığım kadarıyla , evi derli toplu diye rahat rahat camı bacası açık. Nasıl ki misafir geleceği zaman evi temizleriz bir müddet bu şekilde perdeleri açın , alışana kadar en azından .
Çok şükür biz eşimle çok benziyoruz...
İkimiz de pasaklılığın doktorasını yaptık resmen.
bende senın başka bı versiyonunum..
esımın kullanım alanlarını duzenlıyorum sadece laf duymamak ıcın..
onun gardrobu jıet gıbıdır..benımkınınse yumak halınde gıysıler..hatta rafım 2 ay once çökmüştü hala yerıne takmadım..
alttakı gıysılerı yok sayıyorum..
utu yaparken sadece esımınkılerı utuluyorum,onemsız seylerse aylarca utu selesınde bekliyor..
çekmeceler deprem bolgesı gıbı..Allahtan kocam oraları eselemez..
ben sadece evde toz bırakmıyorum..hergun süpürüyorum,cunku kızım sureklı yere bıse dokuyor..
dağınıklığı topluyorum tmm..
Oncelikle samimi anlatisina bayildimGulerek okudum valahi bende kv yasiyorum gorumcem var bide oda calisio yapmiyo hicbise bende dogum iznindeym 2 gun sonra ise baslicam yemek temizlik bende bide bebegim var Temizlik konusunda insan nekdadr kizsa haktir canim pis yasanmiyor Sabahtan daginikligini topla sonra otur sonra ustten tekrar topla ama hergun illaki bi supurge tutman gerekiyor kacisin yok yani
Temizlik düzen konusunda çok hassasımdır.Dolabım iç çamaşırı çekmeceme kadar nizami resmenBazen iş bulamazsam toplu dolabı döker tozunu alır giysilerimi sil başta ayıklar hatta olmadı renklerine göre dizerim.Odam da öyle.Ailemin yanına gittiğimde anneme yapacak iş bırakmam.Temizlik yapmayı seviyorum evi toplamayı da.Tek sevmediğim kısım benimde mutfak.Öyle mıy mıy yemek yapamam.Bulaşıktan ölesiye kaçarım. Ama evi dip köşe temizle dolap içlerini dök yeniden diz dersen bayılırım.
Ve tüm bunları yaparken keyif almamın tek nedeni müzik dinlemek ,iş bittiğinde o düzenin temizliğin tadını kahvemi çayımı yapıp seyreylemek.Müzik dinle iş yaparken.İnan daha fazla müzik dinlemek için daha çok iş çıkarıp kendime iş yaptığımı bilirim.enerjik neşeli şarkılar tabi.Hüzünlü slow şarkı dinlersem yatağa yüz üstü yapışır malak gibi tüm gün yatarım herhalde.
İşte iş yaparken ben aynı bu
http://media.giphy.com/media/HIrYP4RI9DpLy/giphy.gif
Herkes herseyi mukemmel yapmak zorunda degil. Olmuyorsa salla gitsin senden degerli mi
Bu sorunu ben soyle cozdum.
Giysi katlamaktan nefret ederim. Heeeeer seyi askilara asiyorum.
İc camasirlari katlamiyorum.
4 tane falan adini 'her sey cekmeceleri' koydugum cekmece sistemim var. Mesela gordugum sacma daginikliklari oraya atiyorum. Kalem, cimbiz, toka vs vs...
Bulasik yikamaktan nefret ediyorum. Tencereleri diger insanlara birakiyorum. Gerisi bnm gorevim.
Ozetle mantik su: cekmeceler daginik olsun ama ev asla.
Toz alma ve supurge ise... Toz almayi muzikle dans ederek yapiyorum. Onu astim da... Supurgeden nefffffret ediyorum((
Bence bir yerden başlamaya çalışın kendinizi zorlayın devamı gelir. Böyle pek bir yere gitmez eşiniz sizden soğur mu bilmiyorum ama elbette düşünüyordur daha temiz olmanızı istiyordur bence
Sana malesef bir onerim yok (kel ve ilac mevzusu) ama ozelestiri tarzina bittim yaw. Ben de simdi eve soyle bir baktim da yuh burada insan mi yasiyor dedim. Coluk cocuk is guc bahane o ev toplanacak azizim. Ben basliyorum hatta su an hadi selametle.
çok şekersin:) eşin soğur mu biliyorum canım ama en dağınık erkek bile temiz eş istiyor bence.. bkz:benim eşim...
Eşiniz çok sabırlı bence ..kendinize şuan itibari ile çeki düzen vermelisiniz ,şunu yap bunu şoyle yap demeye luzum yok zaten ,çünkü bnce sizin probleminiz yapmamak ,kalkıp hemen biryerden başlamalısınız ...yoksa sadece eşinizi değil bu durumla sevdiklerınızıde kaybedersiniz ,hiçbir erkek boyle bırduruma omur boyu katlanmaz ...kwndinize şart koyun ,evde ogun yapılması gereken işlerı yapmadığınızda ceza verın kendinize ,sevdiğiniz bişiyden mahrum kalın ,yemek o gün yemeyin misalçok rahatsınız ,gerçekten bir sure boyle devam edin eşinizdeki gelişmelerı gozunuzle goreceksiniz ,yahu kim pis dağınık bir eve gelmek isterki (sert olduysa kusura bakmayın ama acilen toplamalısınız kendinizi )budurum bir bayana yakışmıyor
Hepiniz dogru diyonuz gidip su dunden kalanbulasiklari atim bari makinaya :))b
Hepiniz dogru diyonuz gidip su dunden kalanbulasiklari atim bari makinaya :))b
Haşöyleaynen devam ,bak evin işi kalmassa hem senin için rahat eder (eşim benden soğumu endişen olmas )hemde sen le bebişin rahat eder..hatta evde ütün falan varsa hemen utule en acillerini ,yarın devam edersin ...çalışkanlıktan temizlikten düzenden kim ölmüş
Bide aklinizda bulunsun bulasik biriktirirseniz isiniz daha uzun surer.Cikan tek bardagi bile makineye atin mutfaginiz toplu olur
kızınız uyurken ne yapıyorsunuz ?temiz olmayan ortamda hiç rahat edemem ben, huzursuz olurumGercekten kizla ugrasiyorum aslinda yemek yediryorum oynatiyorum iste yemek yapiyorum disari cikiyorum kizimi alip sonra aksam geliyorum .. evde duramiyorum pek dursamda bise yapasim gelmiyor
kızınız uyurken ne yapıyorsunuz ?temiz olmayan ortamda hiç rahat edemem ben, huzursuz olurum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bunu alirsam elimden dusurmem artik yag lekelerini falan akitiyor mu fayans aralarini guZEL temizliyor mu
bide ne kadara almistiniz acaba
bende senın başka bı versiyonunum..
esımın kullanım alanlarını duzenlıyorum sadece laf duymamak ıcın..
onun gardrobu jıet gıbıdır..benımkınınse yumak halınde gıysıler..hatta rafım 2 ay once çökmüştü hala yerıne takmadım..
alttakı gıysılerı yok sayıyorum..
utu yaparken sadece esımınkılerı utuluyorum,onemsız seylerse aylarca utu selesınde bekliyor..
çekmeceler deprem bolgesı gıbı..Allahtan kocam oraları eselemez..
ben sadece evde toz bırakmıyorum..hergun süpürüyorum,cunku kızım sureklı yere bıse dokuyor..
dağınıklığı topluyorum tmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?