pasakli raziye. ye bir cozum.

Bu sorunu ben soyle cozdum.

Giysi katlamaktan nefret ederim. Heeeeer seyi askilara asiyorum.
İc camasirlari katlamiyorum.

4 tane falan adini 'her sey cekmeceleri' koydugum cekmece sistemim var. Mesela gordugum sacma daginikliklari oraya atiyorum. Kalem, cimbiz, toka vs vs...

Bulasik yikamaktan nefret ediyorum. Tencereleri diger insanlara birakiyorum. Gerisi bnm gorevim.

Ozetle mantik su: cekmeceler daginik olsun ama ev asla.

Toz alma ve supurge ise... Toz almayi muzikle dans ederek yapiyorum. Onu astim da... Supurgeden nefffffret ediyorum ((

Bence bir yerden başlamaya çalışın kendinizi zorlayın devamı gelir. Böyle pek bir yere gitmez eşiniz sizden soğur mu bilmiyorum ama elbette düşünüyordur daha temiz olmanızı istiyordur bence

Gercekten kizla ugrasiyorum aslinda yemek yediryorum oynatiyorum iste yemek yapiyorum disari cikiyorum kizimi alip sonra aksam geliyorum .. evde duramiyorum pek dursamda bise yapasim gelmiyor

Hmm anliyorum cocuk yoruyor insani.Benimde. kizim var 17 aylk ama herseye yetsmeye calisiyorum bir kere brakarsam zor toparlarm biliyorum.Evi duzenli tutarsaniz temizligi kolay oluyor.mesela ben hergun supurge tutarim zor gelmiyor artik.bazen 2 kere yaptgm olur kizimdan dolayi

evli falan değilim ama çok titizimdir hergün mutlaka evi süpürürüm, tozları alırım, viledayla yerleri silerim. kıyafetlerimde illa jilet gibi düzgün olacak iç

çamaşırlarım bile :) temizlik birazda insanın içinden gelmesi lazım ben mesela hasta olduğum zamanlar temizlik yapamam annem yapar ama o kadar

mutsuz olurum ki.. illa ben yapcam :) 4 yaşında kardeşim var bide onun yüzünden akşam saat 10'da bile süpürge çalıştırıyorm :) bende temizlik

yaparken müzik dinlemeni tavsiye ediyorum

Boyle her daim evinde misafir agirlamaya musait hanimlara hayranim arkadas. Cat kapi gidebilirsin..
bana hayatta kimse hbr vermeden gelemez :)

Çok şükür biz eşimle çok benziyoruz...
İkimiz de pasaklılığın doktorasını yaptık resmen.

Herkes herseyi mukemmel yapmak zorunda degil. Olmuyorsa salla gitsin senden degerli mi

Bence bir yerden başlamaya çalışın kendinizi zorlayın devamı gelir. Böyle pek bir yere gitmez eşiniz sizden soğur mu bilmiyorum ama elbette düşünüyordur daha temiz olmanızı istiyordur bence

Sana malesef bir onerim yok (kel ve ilac mevzusu) ama ozelestiri tarzina bittim yaw. Ben de simdi eve soyle bir baktim da yuh burada insan mi yasiyor dedim. Coluk cocuk is guc bahane o ev toplanacak azizim. Ben basliyorum hatta su an hadi selametle.

Eşiniz çok sabırlı bence ..kendinize şuan itibari ile çeki düzen vermelisiniz ,şunu yap bunu şoyle yap demeye luzum yok zaten ,çünkü bnce sizin probleminiz yapmamak ,kalkıp hemen biryerden başlamalısınız ...yoksa sadece eşinizi değil bu durumla sevdiklerınızıde kaybedersiniz ,hiçbir erkek boyle bırduruma omur boyu katlanmaz ...kwndinize şart koyun ,evde ogun yapılması gereken işlerı yapmadığınızda ceza verın kendinize ,sevdiğiniz bişiyden mahrum kalın ,yemek o gün yemeyin misal çok rahatsınız ,gerçekten bir sure boyle devam edin eşinizdeki gelişmelerı gozunuzle goreceksiniz ,yahu kim pis dağınık bir eve gelmek isterki (sert olduysa kusura bakmayın ama acilen toplamalısınız kendinizi )budurum bir bayana yakışmıyor

Çok sert olduysa tekrar ozur dilerım :44:yahu kendinize yazık etmeyın diye ,tembellik bir hastalık ve bunun çaresi sizsiniz ,burda tavsiye verenlerde bnde dahil mukemmel değiliz ama ,nette dahi olsa insan diyorki sihirli bir değnek olsada değiştirebilsem bebeğinizi bnm için opun bebeğinizvarmış galiba ,şimdi daha iyi anlıyorum ama ,yınede silkelenın şoyle

Hepiniz dogru diyonuz gidip su dunden kalanbulasiklari atim bari makinaya :))b

Sana malesef bir onerim yok (kel ve ilac mevzusu) ama ozelestiri tarzina bittim yaw. Ben de simdi eve soyle bir baktim da yuh burada insan mi yasiyor dedim. Coluk cocuk is guc bahane o ev toplanacak azizim. Ben basliyorum hatta su an hadi selametle.

çok şekersin:) eşin soğur mu biliyorum canım ama en dağınık erkek bile temiz eş istiyor bence.. bkz:benim eşim...

Hepiniz dogru diyonuz gidip su dunden kalanbulasiklari atim bari makinaya :))b

Haşöyle aynen devam ,bak evin işi kalmassa hem senin için rahat eder (eşim benden soğumu endişen olmas )hemde sen le bebişin rahat eder..hatta evde ütün falan varsa hemen utule en acillerini ,yarın devam edersin ...çalışkanlıktan temizlikten düzenden kim ölmüş

Yorumları okuyamadım ama kendine karşı nasılsın? Kendi bakımını da saldıysa eşinin soğuması yakındır.
Açıkcası bıktıran bi'şey o pis ev. Ben odam iki gün dağınık dursa sinir basıyo odaya giresim gelmiyo:26:

Valla ne bilim klasik ev hali iste..

Bide aklinizda bulunsun bulasik biriktirirseniz isiniz daha uzun surer.Cikan tek bardagi bile makineye atin mutfaginiz toplu olur

Gercekten kizla ugrasiyorum aslinda yemek yediryorum oynatiyorum iste yemek yapiyorum disari cikiyorum kizimi alip sonra aksam geliyorum .. evde duramiyorum pek dursamda bise yapasim gelmiyor
kızınız uyurken ne yapıyorsunuz ?temiz olmayan ortamda hiç rahat edemem ben, huzursuz olurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bunu alirsam elimden dusurmem artik yag lekelerini falan akitiyor mu fayans aralarini guZEL temizliyor mu
bide ne kadara almistiniz acaba

canım ben aldım depoda beklemede... işe yarıyor ama öyle çok da matah değil, ben bir tek kalorifer araları ve ocak temziliğinde faydalı buldum. gerisi gereksiz..

Milan eşin ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…