pasakli raziye. ye bir cozum.

Benimde sorunum daginiklik.mesela yemek yapmak 15 dakikami aliyosa mutfagi toplamak yarim saatimi aliyo.cok dagitiyorum.aslinda cok detayciyim.hergun mutlaka siler supurur toz alirim ama aksam oldugunda sanki hic el degmemis

Senin işin çook zor. Hem çalış, hem iki küçük çocukla uğraş. Valla kolay değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten burada evimizin temizliği mükemmel olmalı her an dip bucak temizlik yapılmalı diyen yok yapanlar kendilerindem örnek vermiş.Konu sahibi üzerinden konuşyoruz bu kişi çalışmıyor tek işi evde yani ve bulaşıklar bile tezgahta bekliyorsa çamaşırlar bekliyorsa toz alınmıyorsa bu fazla değil mi bir kadın olarak kendi temizliğimize nasıl özen gösteriyorsak evimize de göstermeliyiz her dk yapmak anlamsız ama ne yapıcaz eşim gelsin beraber süpürürüz sileriz bulaşıkları yıkarız mı dicez evde tüm gün sıkılmaz mı insan erkeğin yaptığıyla kadının yaptığı iş bir olur mu. Benim eşim yapmak istiyor yapıyor da gerçi öyle zannediyor arkasından ben tekrar yapıyorum belli işleri verebilirsiniz konu sahibi çok fazla rahat düşünsenize adam işten geliyo bulaşıklar tezgahta toz filan güzel mi aşkım seni bekledim yapmak için mi desin. Temizlik işi yapmış olmak için değil içten gelmeli.

bende oleyim tozlar ucusuncaya kadar gozume batmiyor napim arada delleniyorum saece krize griyorm kocam yardim ediyor cok sukur.bence seviyorsa katlanir hic takma benm kocamda titiz kendisi yapiyor.ikimizde calisiyrouz ama ole minik bir ayrinti var ben dah acok yoruluyorum sanirim iste.

Tabi ki güzel değil, şahsen ben evhanımı olsam sıkılıp oturacağıma uğraşırdım evle.
Bana sanki konu sahibi arkadaş, ilk kez bebeği olmuş, sanki ne bileyim depresif gibi geldi.
Bir şeyler eksik gibi, mesele sadece temizlik değil de bunalmış ve kendini bırakmış gibi.
Bol bol moral depolaması lazım, insanın morali olmayınca enerjisi ve isteği de olmuyor en basit şeylere bile.

Bende aynisini dusunuyorum.cok temiz titiz biriydim ama suan psikolojim sifir ve inanin keske serumla besleselerde hic kolumu kipirdatmasam diyorum.eskiden arkadaslarim geldiginde bi oturda yuzunu gorelim derlerdi.bi mutfaga bi oraya bi buraya...simdi elleri ndeki cay bittiginde gormezden geliyorum ki kalkip kendileri doldursunlar diye.hatta kendimede istiyorum hazir kalkmisken:):)
Velhasil adamlar temizlik istiyolarsa once eslerinin psikolojisini duzeltsinler ..genelde bozanda onlar zati

nasıl yaniii

Belki yaniliyorumdur.bilmiyorum ama bende oyle oldu.kafaniz daginiksa evinizde dolaplarinizda herseyiniz daginik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…