- Konu Sahibi karacabandirma
-
Ben eskilerimi atmaya kiyamazdim sonra ihtiyaci olanlara dagittim. En azindan bosa gitmedi :)Kendim yazmışım gibi hissettim bende çok korkardım misafir gelirse ne yaparım diye
Ne güzel yapmışsınız fazlalıkları evden kaldırmakla.. bende bunu yapmalıyım sanırım ama ben aldıkça alıyorum ya iyice zorlaştırıyorum işimi
Eheheh ilahi kizlar valla col guldum yazdiklariniza.. umutsuz vakayiz vesselam benbir iki yaptim ama simdi durum gene ayni.. bide muzikle drnicrm.. ne zaman yapayim desem tam ortasinda bebek uyaniyor yada hic uyumuyor. Zaten hep tepemde... bana mr masul gibi bir temizlikci kadin lazim :)
tembel insan için oldukça mantıklıKızı uyurken kendisinin dinlenmesi daha mantıklı değil mi
Off kizlar kadinlarin yuz karasi olarak derdimi anlatiyorum.
esim cok titiz biri oyleki obsesif nerdeyse bende bir okadar daginigim.. hemde nasil canim istemezse kalkio bulasik bilr atmiyorum makineye. Kendimi bildim.bileli hep calisiyorum bebekten sonra isi biraktim kizim 1 yasina gelecek nerdeyse benim ev kalkti kaciyor. Esimle bu konuda cok konustuk bikti resmen biliyorum. Bir yandanda aramizi bozarmi bu mesele benden sogurmu diye endiseleniylrum ama hic elim kalkmiyor.
Ne bicim kadinim brn yahu.
Bide subustune cikiyorum hep cocuga bakiyorum cok yaramaz diye.
Adami zorla sogutucam kendimden sanirim.
Çok şükür biz eşimle çok benziyoruz...
İkimiz de pasaklılığın doktorasını yaptık resmen.
tembel insan için oldukça mantıklı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamilekten dolayi mi boyle oldunuz:18:
Haklısınız, kadın asla dinlenmez çocuğu uyanıkken onunla ilgilenir, uyurken ev işini yapar, uyanınca çocuk kucağında yemeğini temizliğini yapar, ya da oturtur tv nin karşısına çocuğu, kendisi dolanır durur. Gün içinde asla uyumaz ama asla... Dinlenirse tembeldir çünkü dimi.
Hanımefendi anne sağlığı bebek için çok önemlidir, ve bir kadının dinlenmek için en iyi bulduğu vakit çocuğunun uyuduğu vakittir. aksi taktirde yorgunluktan bitap düşer ve çocuğuyla ilginemez, çocuğunun ağlamasına bile aşırı agrasif tepkiler verir... Dinlenmiş bir kadın çocuğuyla güzel vakit geçirir. Tabi sizin bakış açınızda haklı olabilir, herkesin öncelikler farklı. Benim önceliğim sizinkinden farklı sanırım... (evi mikrop götürmüyorsa işi abartmanın mantığı yok, varsın dağınık olsun, varsın çarşafları ütülemeyeyim, varsın çamaşırlar ipte bikaç saat daha fazla dursun, varsın ikidebir misafir çağırmayayım, varsın, varsın hergün üç çeşit yemeğim olmayıversin)
bence biraz abartmışsınız herkesin düzeni farklı elbette.Bana göre bebeğin uyuduğu saaatler evin işini yapmak için en uygun zaman.Kendimden örnek vereyim kızım 14 aylık tek başıma bakıyorum sabah 6.30 kalkıyoruz kahvaltı ediyoruz birlikte zaman geçiriyoruz 9.30-10 gibi gezmeye gidiyoruz öğlenden önce eve dönüyoruz yemeğini yediriyorum ve saat 12 de uyutuyorum.Elektrikli süpürge geçeceksem kızım uyanıkken süpürüyorum evi uyuduğunda tüm evi paspaslıyorum tozu alıyorum bulaşık vs hallediyorum akşam yemeği için hazırlık yapıyorum sonra kahvemi içiyorum .Kızım 2-3 saat uyuyor ben hasta olmadığım zamanlar dışında hiç uyumam .Uyanınca tekrar birşeyler yedirip yine dışarı çıkıyoruz saat 17gibi eve dönüyoruz akşam yemeğini hazırlıyorum ve babamız geliyor vs derken 9 da kızımı uyutuyorum ,ütüm varsa onu yapıyorum mutfağı temizliyorum salonu topluyorum.12 den önce gece yatmam .benim hiçbir işim beklemez herşeyi anında yaparım .hergün ev temizlenir süpürge açamadıysam mop ile silerim yerleri.Bebek bence ev işini ve temizliği sevmeyen bayanlar için bir mazeret.Tabi herkesin öncelikleride farklı ben evim dağınık ve pisken asla oturamam huzursuz olurum yada evim pislik içindeyken kendim süslenip giyinip gezmelere gidemem.Bebek uyanıkken bi iş yapılmıyor zaten o uyurken annede uyursa eyvah o evin halini düşünemiyorum.
bence biraz abartmışsınız herkesin düzeni farklı elbette.Bana göre bebeğin uyuduğu saaatler evin işini yapmak için en uygun zaman.Kendimden örnek vereyim kızım 14 aylık tek başıma bakıyorum sabah 6.30 kalkıyoruz kahvaltı ediyoruz birlikte zaman geçiriyoruz 9.30-10 gibi gezmeye gidiyoruz öğlenden önce eve dönüyoruz yemeğini yediriyorum ve saat 12 de uyutuyorum.Elektrikli süpürge geçeceksem kızım uyanıkken süpürüyorum evi uyuduğunda tüm evi paspaslıyorum tozu alıyorum bulaşık vs hallediyorum akşam yemeği için hazırlık yapıyorum sonra kahvemi içiyorum .Kızım 2-3 saat uyuyor ben hasta olmadığım zamanlar dışında hiç uyumam .Uyanınca tekrar birşeyler yedirip yine dışarı çıkıyoruz saat 17gibi eve dönüyoruz akşam yemeğini hazırlıyorum ve babamız geliyor vs derken 9 da kızımı uyutuyorum ,ütüm varsa onu yapıyorum mutfağı temizliyorum salonu topluyorum.12 den önce gece yatmam .benim hiçbir işim beklemez herşeyi anında yaparım .hergün ev temizlenir süpürge açamadıysam mop ile silerim yerleri.Bebek bence ev işini ve temizliği sevmeyen bayanlar için bir mazeret.Tabi herkesin öncelikleride farklı ben evim dağınık ve pisken asla oturamam huzursuz olurum yada evim pislik içindeyken kendim süslenip giyinip gezmelere gidemem.Bebek uyanıkken bi iş yapılmıyor zaten o uyurken annede uyursa eyvah o evin halini düşünemiyorum.
Haklısınız, kadın asla dinlenmez çocuğu uyanıkken onunla ilgilenir, uyurken ev işini yapar, uyanınca çocuk kucağında yemeğini temizliğini yapar, ya da oturtur tv nin karşısına çocuğu, kendisi dolanır durur. Gün içinde asla uyumaz ama asla... Dinlenirse tembeldir çünkü dimi.
Hanımefendi anne sağlığı bebek için çok önemlidir, ve bir kadının dinlenmek için en iyi bulduğu vakit çocuğunun uyuduğu vakittir. aksi taktirde yorgunluktan bitap düşer ve çocuğuyla ilginemez, çocuğunun ağlamasına bile aşırı agrasif tepkiler verir... Dinlenmiş bir kadın çocuğuyla güzel vakit geçirir. Tabi sizin bakış açınızda haklı olabilir, herkesin öncelikler farklı. Benim önceliğim sizinkinden farklı sanırım... (evi mikrop götürmüyorsa işi abartmanın mantığı yok, varsın dağınık olsun, varsın çarşafları ütülemeyeyim, varsın çamaşırlar ipte bikaç saat daha fazla dursun, varsın ikidebir misafir çağırmayayım, varsın, varsın hergün üç çeşit yemeğim olmayıversin)
robot gibi olmussunuz uzuldum size gercekten.. Tam tesekkullu bir ev robotu olmak istemezdim hic bir zaman. hayati yasamak lazim. hergun temizlik,utu,camasir,yemek,cocuk,
gercekten biraz oturup agliyacagim size tembel tembel
Tabi herkesin yaklaşım ve tercihi başkadır. Ben enerjinize hayran kaldım, ama yatanı da tembellikle nitelendirmek yanlış sanırım. Herkesin enerjisi sizinki ile aynı olamaz. Dinlenmeden sabahtan gece yarısına kadar dayanmanız olağan üstü gerçekten..[/
Alışkanlık meselesi bence,çalışmayan iş yapayan insan sıkılır herşey boş gelir bende öyle en azından.Robot gibi gelebilirim size ama bunun adı düzen.Herşey planlı olunca çok kolay oluyor.
yoo hiçte ağlanacak bir durum yok bana göre tümüyle yapı meselesi.Ben sürekli birşeylerle meşkul olmalıyım boş kalınca depresif oluyorum bebekten dolayı evdeyim çalışamıyorum şuan.Evde temizlik,yemek ve ütüden başka yapılacak iş yok.Kızım uyanıkken geziyoruz öğleden önce ve akşam üzeri hergün dışardayız.Temizlik takıntım var benim bende kendime kızıyorum bazen otur tv aç yat ne olacak diyorum ama hergün yerleri moplamadan tozu almadan içim rahat etmiyor.Çalışırken böyle değildim evi toplu tutuyordum ctesi temizlik yapıyordum.Gündüz evde olunca güneş ışığında herşey çok belli oluyor😩
Ben de size katılıyorum. Benim oğlum şu an 5 yaşında. Uyku nedir bilmezdi bebekken. Öğlen uykusu falan bilmezdik biz. Günde en fazla 1 saat. Gece de uyumazdı doğru düzgün. İş yapmaya gelince... Evi süpürürken silerken kanguruyla kucağıma alırdım. Yemek yaparken küçükken beşiğine, biraz büyüyünce mama sandalyesine koyar, onunla oynaya oynaya yemeğimi yapardım. Her gün böyleydim. Gerçekten zor oluyordu ama hem çocuğumla ilgilenip hem işlerimiaksatmamanın başka çaresi yoktu. Yani çocuk mu ev işi mi vakit harcama falan diye bir şeye inanmıyorum. İnsan istedikten sonra herşeyi yapıyor. Sadece Allah vermesin hastalık farklı bir durum. Gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?