Pasiflikten kurtulmak istiyorum...

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Benim sorunum istediğim gibi davranamiyorum.Nedense eşimden sanki her konuda onay bekliyorum veya destek.
Eskisi kadar değil ama yinede birsey yapamiyorum.

Eşimle aramiz cok kötü cunku esim calişmiyor ve ne evle nede cocuklarla ilgileniyor.bizimlede hiç gezmeye gitmez
Asla kendi akil edip bir plan yapmaz.
Adamin iki oğulu var ve daha birkere olsun onlarla beraber faliyet yapmadi.
Olursa hep benim zorumla, hafta sonlari.
Oyüzden kucuk oğlum internet bağimlisi oldu.Artik büyüdüler ,14+17.ama halen öyle .benim canim yaniyor cocuğumu böyle havarlada
iceride pc basinda surekli görmek.ben sitem ettigim zaman kötü kişi oluyorum .herseyi oluruna biraktim
yine hic bir değisiklik yok.
Eşime artik diyecek birsey bulamiyorum.
Ben bunaliyorum,ellim ayağim tutarken gezmek tozmak eğlenmek insan icinde olmak istiyorum. Imkanlari yarattan benim nolur cocuklarla beraber gelse.
Cocuklar benimle yalniz cikmayi sevmiyorlar.nekadar olsa ilgiler değişik.
Eee...bende hepsini birakip yalniz cikamiyorum.

Turlara katiliyim diyorum ariyorum bakiyorum ama harekette gecemiyorum
Korkuyorum resarvasyon yapmayi.
Yine tartişma cikacak cocuklar üzülecek ,ben bağiracam ve sonra kendimi suclu hisedecem.
Hayati özgür yaşamaktan korkuyorum
Tam nedeninide bilmiyorum,fakat hic birseyi aklimda olanlari yapamiyorum
Terapie görüyorum fakat yinede harekette gecemiyorum.
Artik o kadar sıkıliyorimki kalbim rahatsizlaniyor.
Belki herseyi kayip etmekten korkuyorum,cunku ayrilsak cocuklar belki babalarini sececekler .nede olsa o büyütü onlari.babalarina daha yakinlar.
Ben hep stressliyim,kizan azarlayan
Şunu yap bunu yap diyen benim.
Yoruluyorum ve birde eve gelipte 7/24 esimi ayni yerde ayni positionda gördümmü cildiriyorum.

Bu sene tatil yapalim dedim(3 sene yapmadik).ben bos zamanlarimda bakiyorum araştiriyorum ,gel birbakilim diyorum fakat adamda hic tepki yok.
Hiç ilgilenmiyor sanki bir komşusu ona atlatiyor.
Eeee...bu işin bir sürü hazirliğida var.
Ne olur nede olmaz diyor beni ortada birakiyor.olmaz demiyorki başaramasin ve bana birsey diyemesin diye.Oğluma acimasam otur otgibi evde diyeceğim ..
Ben ne yapsamda bu adamda,bağirsam cağirsam küssem hic tepki yok..
Beni yok sayiyor ...ben konuştukca oda hic cevap verimiyor elinde tel devam
oynuyor,elinden tel birakmiyor.
Ne yapaçağim bu adami ,gidecek kimsem yok bir ara kacsam diyorum.
Beni hice sayiyor ,dirdir eder susar oturur düşünüyor.
Niye böyle bu adam niye..
Dişardan bakan derki hoşgörülü yardimsever güleryüzlü sempatik sosyal fakat evde asosyal ilgiz umarsamaz ...
Çoook öffkeliyim cok..

Benim sorunum istediğim gibi davranamiyorum.Nedense eşimden sanki her konuda onay bekliyorum veya destek.
Eskisi kadar değil ama yinede birsey yapamiyorum.

Eşimle aramiz cok kötü cunku esim calişmiyor ve ne evle nede cocuklarla ilgileniyor.bizimlede hiç gezmeye gitmez
Asla kendi akil edip bir plan yapmaz.
Adamin iki oğulu var ve daha birkere olsun onlarla beraber faliyet yapmadi.
Olursa hep benim zorumla, hafta sonlari.
Oyüzden kucuk oğlum internet bağimlisi oldu.Artik büyüdüler ,14+17.ama halen öyle .benim canim yaniyor cocuğumu böyle havarlada
iceride pc basinda surekli görmek.ben sitem ettigim zaman kötü kişi oluyorum .herseyi oluruna biraktim
yine hic bir değisiklik yok.
Eşime artik diyecek birsey bulamiyorum.
Ben bunaliyorum,ellim ayağim tutarken gezmek tozmak eğlenmek insan icinde olmak istiyorum. Imkanlari yarattan benim nolur cocuklarla beraber gelse.
Cocuklar benimle yalniz cikmayi sevmiyorlar.nekadar olsa ilgiler değişik.
Eee...bende hepsini birakip yalniz cikamiyorum.

Turlara katiliyim diyorum ariyorum bakiyorum ama harekette gecemiyorum
Korkuyorum resarvasyon yapmayi.
Yine tartişma cikacak cocuklar üzülecek ,ben bağiracam ve sonra kendimi suclu hisedecem.
Hayati özgür yaşamaktan korkuyorum
Tam nedeninide bilmiyorum,fakat hic birseyi aklimda olanlari yapamiyorum
Terapie görüyorum fakat yinede harekette gecemiyorum.
Artik o kadar sıkıliyorimki kalbim rahatsizlaniyor.
Belki herseyi kayip etmekten korkuyorum,cunku ayrilsak cocuklar belki babalarini sececekler .nede olsa o büyütü onlari.babalarina daha yakinlar.
Ben hep stressliyim,kizan azarlayan
Şunu yap bunu yap diyen benim.
Yoruluyorum ve birde eve gelipte 7/24 esimi ayni yerde ayni positionda gördümmü cildiriyorum.

Bu sene tatil yapalim dedim(3 sene yapmadik).ben bos zamanlarimda bakiyorum araştiriyorum ,gel birbakilim diyorum fakat adamda hic tepki yok.
Hiç ilgilenmiyor sanki bir komşusu ona atlatiyor.
Eeee...bu işin bir sürü hazirliğida var.
Ne olur nede olmaz diyor beni ortada birakiyor.olmaz demiyorki başaramasin ve bana birsey diyemesin diye.Oğluma acimasam otur otgibi evde diyeceğim ..
Ben ne yapsamda bu adamda,bağirsam cağirsam küssem hic tepki yok..
Beni yok sayiyor ...ben konuştukca oda hic cevap verimiyor elinde tel devam
oynuyor,elinden tel birakmiyor.
Ne yapaçağim bu adami ,gidecek kimsem yok bir ara kacsam diyorum.
Niye böyle bu adam niye..
Dişardan bakan derki hoşgörülü yardimsever güleryüzlü sempatik sosyal fakat evde asosyal ilgiz umarsamaz ...
Çoook öffkeliyim cok..
ben olsam çekemezdim.
maşallah sabrınıza.
çocuk büyütmek zaten her yiğidin harcı değil. eşinizin de harcı değilmiş.

Sinir krizleride gecirfim o sütdökmüş kedi
Gibi karsimda duruyor susuyor hic tepki vermiyor suclu ben oluyorum tabii..
Bazen calismasin nolocak sadece bizimle ilgili olsun diyorum oda yok..

Hem babalık hem annelik yapıyorsunuz.üstüne birde evi siz gecindiriyorsunuz.Bünye buna ne desin.Sinirlenmekte haklısınız.eşiniz neden çalışmıyor?hep mi çalişmiyordu yeni olan bir şey mi?

İşsiz güçsüz herif destek verse ne vermese ne çok mu lazım.?!?

Alın çocukları pikniğe gidin , hazırlayın bir yemek sepeti. Ufaktan başlayın dışarı çıkmaya gerisi gelir.

Hem babalık hem annelik yapıyorsunuz.üstüne birde evi siz gecindiriyorsunuz.Bünye buna ne desin.Sinirlenmekte haklısınız.eşiniz neden çalışmıyor?hep mi çalişmiyordu yeni olan bir şey mi?
Hayatta hedefi kalmamiş..
Lüzümsüz görüyor .olsada olur olmasada

Ayni Benim herifi tarif ediyosun, benimki simdilik Daha calisiyo Ama sürekli bir mazeret ariyo sanki isten cikmak icin. Cok zor bir durum , acaba kendini gereksiz mi hissediyo bu adamlar, nasil olsa kadin herseyi yapabiliyo herseyi Halledip, biz yatalim mi diyolar ? Seni cok iyi anliyorum arkadasim, cok zor bir durum gercekten.

Pikniğe gelmez de, havuzlu, denizli bir tatil ayarlarsanız mutlaka gelir çocuklar.

Bir de masrafı siz karşılayacaksınız, adam da gelmek istese onu bağlayacak işi de yok, niye keyfini bekliyorsunuz ki? Ayarlayın, ister gelir, ister gelmez.

Çocukları en azında bir spor kulübüne falan yazdırın. Yazık valla, bütün gün evde pc başına beyinleri uyuşmasın, sosyalleşsinler.

Hayatta hedefi kalmamiş..
Lüzümsüz görüyor .olsada olur olmasada

O zaman o da olsada olur olmasa da.
Siz cocuklarınıza ulaşmak istiyorsunuz belki kız olsalar işiniz daha kolay olurdu.
Bağırmak azarlamaktan çok ogullarınızla ortak zaman geçirmeye calısın.
Siz guclu bir kadınsınız.üç erkeğe bakıyorsunuz kendi basıniza da çok güzel kararlar alabilirsiniz.
Çocuklarınıza secenek sunun bu yıl tatile nereye gitmek istersiniz diye bilgisayara çok takılan oglunuza tatil için nere daha iyi bir araştır internetten diyin.ortak noktalar bulmaya calısın ve ogullarınızın fikirlerine önem verin.

Sakın kendinizi bırakmayın. Bu evi tek başına idare eden sizsiniz siz de olmasanız evinizin hali harap demektir. Eşinize de pes yani tüm gün evde napıyor acaba niye çalışmayı düşünmüyor ki? Erkek evlat daha zor oluyor sanırım kızınız olsaydı daha rahat ederdiniz. Bence çocuklarınızın arkadaşları varsa çağırın onları da havalar güzelleşti piknik yapın. Çocukların arkadaşlarının anneleriyle kaynaşın onlarda gelsin. Belki bu sayede çocuklarınız da dışarıda vakit geçirir.

Niye böyle bu adam niye.

Bu adam niye mi böyle? Dırdır edip susup oturduğunuz için!
Dayamış sırtını size tembel teneke.... Aklı başına gelmezse basın tekmeyi yoksa ileride sinir hastası olur çıkarsınız benden demesi...

Back
X