- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
Benim sorunum istediğim gibi davranamiyorum.Nedense eşimden sanki her konuda onay bekliyorum veya destek.
Eskisi kadar değil ama yinede birsey yapamiyorum.
Eşimle aramiz cok kötü cunku esim calişmiyor ve ne evle nede cocuklarla ilgileniyor.bizimlede hiç gezmeye gitmez
Asla kendi akil edip bir plan yapmaz.
Adamin iki oğulu var ve daha birkere olsun onlarla beraber faliyet yapmadi.
Olursa hep benim zorumla, hafta sonlari.
Oyüzden kucuk oğlum internet bağimlisi oldu.Artik büyüdüler ,14+17.ama halen öyle .benim canim yaniyor cocuğumu böyle havarlada
iceride pc basinda surekli görmek.ben sitem ettigim zaman kötü kişi oluyorum .herseyi oluruna biraktim
yine hic bir değisiklik yok.
Eşime artik diyecek birsey bulamiyorum.
Ben bunaliyorum,ellim ayağim tutarken gezmek tozmak eğlenmek insan icinde olmak istiyorum. Imkanlari yarattan benim nolur cocuklarla beraber gelse.
Cocuklar benimle yalniz cikmayi sevmiyorlar.nekadar olsa ilgiler değişik.
Eee...bende hepsini birakip yalniz cikamiyorum.
Turlara katiliyim diyorum ariyorum bakiyorum ama harekette gecemiyorum
Korkuyorum resarvasyon yapmayi.
Yine tartişma cikacak cocuklar üzülecek ,ben bağiracam ve sonra kendimi suclu hisedecem.
Hayati özgür yaşamaktan korkuyorum
Tam nedeninide bilmiyorum,fakat hic birseyi aklimda olanlari yapamiyorum
Terapie görüyorum fakat yinede harekette gecemiyorum.
Artik o kadar sıkıliyorimki kalbim rahatsizlaniyor.
Belki herseyi kayip etmekten korkuyorum,cunku ayrilsak cocuklar belki babalarini sececekler .nede olsa o büyütü onlari.babalarina daha yakinlar.
Ben hep stressliyim,kizan azarlayan
Şunu yap bunu yap diyen benim.
Yoruluyorum ve birde eve gelipte 7/24 esimi ayni yerde ayni positionda gördümmü cildiriyorum.
Bu sene tatil yapalim dedim(3 sene yapmadik).ben bos zamanlarimda bakiyorum araştiriyorum ,gel birbakilim diyorum fakat adamda hic tepki yok.
Hiç ilgilenmiyor sanki bir komşusu ona atlatiyor.
Eeee...bu işin bir sürü hazirliğida var.
Ne olur nede olmaz diyor beni ortada birakiyor.olmaz demiyorki başaramasin ve bana birsey diyemesin diye.Oğluma acimasam otur otgibi evde diyeceğim ..
Ben ne yapsamda bu adamda,bağirsam cağirsam küssem hic tepki yok..
Beni yok sayiyor ...ben konuştukca oda hic cevap verimiyor elinde tel devam
oynuyor,elinden tel birakmiyor.
Ne yapaçağim bu adami ,gidecek kimsem yok bir ara kacsam diyorum.
Beni hice sayiyor ,dirdir eder susar oturur düşünüyor.
Niye böyle bu adam niye..
Dişardan bakan derki hoşgörülü yardimsever güleryüzlü sempatik sosyal fakat evde asosyal ilgiz umarsamaz ...
Çoook öffkeliyim cok..
Eskisi kadar değil ama yinede birsey yapamiyorum.
Eşimle aramiz cok kötü cunku esim calişmiyor ve ne evle nede cocuklarla ilgileniyor.bizimlede hiç gezmeye gitmez
Asla kendi akil edip bir plan yapmaz.
Adamin iki oğulu var ve daha birkere olsun onlarla beraber faliyet yapmadi.
Olursa hep benim zorumla, hafta sonlari.
Oyüzden kucuk oğlum internet bağimlisi oldu.Artik büyüdüler ,14+17.ama halen öyle .benim canim yaniyor cocuğumu böyle havarlada
iceride pc basinda surekli görmek.ben sitem ettigim zaman kötü kişi oluyorum .herseyi oluruna biraktim
yine hic bir değisiklik yok.
Eşime artik diyecek birsey bulamiyorum.
Ben bunaliyorum,ellim ayağim tutarken gezmek tozmak eğlenmek insan icinde olmak istiyorum. Imkanlari yarattan benim nolur cocuklarla beraber gelse.
Cocuklar benimle yalniz cikmayi sevmiyorlar.nekadar olsa ilgiler değişik.
Eee...bende hepsini birakip yalniz cikamiyorum.
Turlara katiliyim diyorum ariyorum bakiyorum ama harekette gecemiyorum
Korkuyorum resarvasyon yapmayi.
Yine tartişma cikacak cocuklar üzülecek ,ben bağiracam ve sonra kendimi suclu hisedecem.
Hayati özgür yaşamaktan korkuyorum
Tam nedeninide bilmiyorum,fakat hic birseyi aklimda olanlari yapamiyorum
Terapie görüyorum fakat yinede harekette gecemiyorum.
Artik o kadar sıkıliyorimki kalbim rahatsizlaniyor.
Belki herseyi kayip etmekten korkuyorum,cunku ayrilsak cocuklar belki babalarini sececekler .nede olsa o büyütü onlari.babalarina daha yakinlar.
Ben hep stressliyim,kizan azarlayan
Şunu yap bunu yap diyen benim.
Yoruluyorum ve birde eve gelipte 7/24 esimi ayni yerde ayni positionda gördümmü cildiriyorum.
Bu sene tatil yapalim dedim(3 sene yapmadik).ben bos zamanlarimda bakiyorum araştiriyorum ,gel birbakilim diyorum fakat adamda hic tepki yok.
Hiç ilgilenmiyor sanki bir komşusu ona atlatiyor.
Eeee...bu işin bir sürü hazirliğida var.
Ne olur nede olmaz diyor beni ortada birakiyor.olmaz demiyorki başaramasin ve bana birsey diyemesin diye.Oğluma acimasam otur otgibi evde diyeceğim ..
Ben ne yapsamda bu adamda,bağirsam cağirsam küssem hic tepki yok..
Beni yok sayiyor ...ben konuştukca oda hic cevap verimiyor elinde tel devam
oynuyor,elinden tel birakmiyor.
Ne yapaçağim bu adami ,gidecek kimsem yok bir ara kacsam diyorum.
Beni hice sayiyor ,dirdir eder susar oturur düşünüyor.
Niye böyle bu adam niye..
Dişardan bakan derki hoşgörülü yardimsever güleryüzlü sempatik sosyal fakat evde asosyal ilgiz umarsamaz ...
Çoook öffkeliyim cok..