yaa cok super bunlar ben de bunlardan bi tane yapmak istiyorum nasil yaptigindan biraz bahseder misin?
seker hamurunu nasil yapiyosun kekini nasil hazirliyorsun?
kelebekli bi pasta yapicam ama nasil yapcagimi bilmiyorum yardim et lutfen
minacım pastaların çok güzel... bende çok ilgi duyuyorum bu şeker hamurlu pastalara fakat bulunduğum yerde bir tel malzeme yok...merhabalar herkese
dogru yere aciyormuyum bilmiyorum ama yaptigim pastalari sizlerle paylasmak istedim
adalayla eğer malzeme alıp yaparım diyorsan eminönünden tüm malzemeyi temin edebilirsin istersen tarif ederim.. bir dahaki gidişimde bende alacağım çünkü...yaa cok super bunlar ben de bunlardan bi tane yapmak istiyorum nasil yaptigindan biraz bahseder misin?
seker hamurunu nasil yapiyosun kekini nasil hazirliyorsun?
kelebekli bi pasta yapicam ama nasil yapcagimi bilmiyorum yardim et lutfen
cnm ben de çok meraklıyım böyle şeylerehihoyyyt. burda şeker hamurlu pastalar 2000 yılından beri yapılıyo. ben 3 yıl kadar önce coccolat pasta kursuna gittim. temel pastacılık 1 ve yaş pasta kursu aldım .sizin yaptığınız pastanın kursu 5 veya 6 dersti. ama fiyatı o zamanlar 600 küsür ytl idi. ben de iyi para verdim o yıllar ama oğlum küçük olduğu için ara verdim.orjinal yaş pastalar,tiramisu ,profiterol vs... ben de yapıyorum.zaten evdeki pastalarım da hep süslüdür.ama şimdi burda kurs sıkıntısı var fiyatları feci uçurmuşlar:1no2:.ciddi ciddi cafe açmayı düşündüğüm için gitmiştim ma eşim bırakmadı
valla güzelim ilk heves kalmadı ama gene de çok seviyorum. gerisini getirmadim. sen bayağı uyguna gitmişsin. ben sadece 6 derse 700 ytl civarı ödedim ama meslek olarak düşündüğüm için gitmiştim.hala küçük kendime özgü pastaların olduğu bi cafe hayal ediyorum bazen.gelçi uzun süre ara verdim evde de pek yapmıyorum ama biraz pratik yapsam düzelir heraldesenin yaptigin pastalari da cok gormek isterim canim. bence devam et derim. bu evde de yapabilecegin bir meslek. kurslar epeyce pahaliymis. ben burda 8 haftalik kursa $150 verdim. tabi malzemeleri ben aldim. cafe isi cok iyi bir fikir bence. benim hayalim birgun kendi pastanemi acmak, kisiye ozel pastalar yapmak. umarim bir gun oda olur.
ne güzel ben hala devamını istiyorum ama çok pahalı işte gidemem ama belki pc den öğrenirim bakalımEvet ben Avustralya Sydney'de yasiyorum. benim gittigim kurs yeni baslayanlar icindi. temel bilgileri ogrettiler.
Ellerine sağlık canım gerçekten hepsi birbirinden güzel insan yemeğe kıyamaz
yok canim tadi fena degil ama sevmeyenlerde var. asiri sekerli olupta pastanin tadini degistirmiyor. zaten pastayi kaplarken seker hamurunu cok kalin acmaman lazim . yaklasik 1,5 -2 cm kalinliginda acmalisin. kivamina gelince ilk onlce biraz sert oluyor posette dura dura ama biraz tezgahta yogurmaya basladinmi aynen PLAY DOUGH gibi bir kivami var o yuzden istedigin seyo yapabilirsin seker hamuruyla.ya peki tadi nasil oluyo ben asil onun merakindayim ya
yani seker hamuru ile cok tatli mi oluyo pasta seker hamuru bole plastigimsi bi kivamda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?