Pasta yapıp yollamam hoş olmayan bir durum mu

B
Abartmissin vallahi o ne öyle, senin çok ilginç konuların var, kafan da karışık sanırım:))) ne alakası var zırt pırt pasta götürüyorsun, hadi onu bırak bir de köyden zeytinyağı falan götürmek nedir, çok gereksiz vallahi. Bir kaç defa olsa anlarım, başka işin gücün mü yok , annen babanda mı bir şey demiyor " kızım bu pastalar nereye gidiyor düzenli olarak" diye :)
Biliyorlar ailem

350-500 tl? Nereye gidiyorsunuz kuzum_?

Yahu ağzından cımbızla alıyoruz burda kimse senin kötülüğünü istemiyor herkes senden deneyimli evli barklı insanlar saklamana gerek yok ki...500 tl lik yemeğe götürsün ister 1000 tl lik gene de bunları yapmana gerek yok...
Yani dışarıdaki doğru düzgün bir balık restaurantı öyle tutuyor maalesef :))

Alttaki yoruma katılıyorum. Yazan arkadaşı da tebrik ediyorum.
Bence de sizin bilinç altınızda kendini sevdirme, kabul gördürme isteği var. Bunu günlük hayatımızda hepimiz yaparız. Mesela ben de aslında yaptığım pastaları isyerime getirir dağıtırım ki evde bayatlamasın diye. Kendimi böyle sevdirmeyi seviyorum, ayı sorundan bende de var farkındayım. Ama çok abarmamakta fayda var. Etrafın doğru söylüyor, yap ama abartma. Ben de pastaya meraklı olduğum için anlıyorum. Ama başkalarına ver.
SÜrekli sen sevgiline birşeyler yapıyorsan, o birşey yapmıyorsa onu kaybedersin. Kimse borçlu olduğu kişiyi sevmez değil mi? dengeyi kurun
Yanlış anlayıp anlamamaktan ziyade sizin biraz kabul görme, sevme/sevilme ihtiyacınız çok ağır basıyor gibi. Yani düşünceleriniz içinde mesela şey var "Peşkeş çekiyormuş gibi olur mu?", "Oğlunuz getirse ne düşünürsünüz?" yine bir eş, kayınvalide, onun çevresi vs. tarafından sevilme ve kabul görme kaygısı. Burada bile hediyelerinizden bahsederken çeşitli bahaneler, sebepler sunarak yaptıklarınızı kabullendirme kaygınız var. Anlatabildim mi biraz buna odaklanmanız lazım. Normalde jestleriniz güzel ama bu kaygıyı sizden aşırı şekilde aldım, muhtemelen bunun kaygısıyla jestlerinizi abartıyor da olabilirsiniz. Söyleyeceğimi abartı bulanlar olabilir ama ben gerçekten psikolojik destek almanızı öneriyorum.

I ipekyc şimdi daha da meraklandım, ailen de biliyor durumu, daha resmi bir şey yok, erkek arkadaşın ne iş yapıyor, seni ailesiyle tanıştırdı mı, konuştunuz mu, yoksa mesafeli misiniz, yaşlar kaç vs vs

Yorumlara hayret ettim doğrusu...
Yok büyü var , yok yamanmak için , yok sevdirmek için ne alakası varsa..
Siz bence güzel bişey yapiyosunuz , ben de sizin gibiyim bu güne kadar kimseye de yamanmadim , gözüne girmeye calismadim.
5 varsa ben de 2 sini kV deye 1 ini komşuma verdim.
Değeri bilinmesin hiç önemli değil ALLAH bilsin görsün yeter.
Zaten bu devirde insanlar herseye kulp buluyolar , o kadar cikarci menfaatci insan kayniyo ki ortalık , herkesi kendileri gibi saniyolar.
Kimsenin bahçesi bağı yok sanırım .
Bir zeytin bahçesinden verilen 5 kilo zeytin 5 kilo yağ ne ki...

ayy tandır ekmeği mi okudum:KK57:
gözüm açıldı resmen:KK70: çok severim çok uzun yıllar oldu yemeyeli.olsada yesek:KK72:
yaşınızı öğrenebilir miyim.sadece merak ettim:KK37:
sevgiliyken bende tatlı , börek , pasta v.s yapardım.sevgilime gotururdum yesin diye oda sağolsun alır eve götürmüş:KK35:
evlendikten sonra evde dönen muhabbet.
kayinpederim ve kayinvalidem tarafından.
cayimin şekeri evlenmeden once tatlı yapar dururdun ,evlendikten sonra hiç görmedik:hamarat:
ve ben
:KK47::ıslık::ruh:
icinizden nasıl geliyorsa öyle yapın.
nasıl mutlu hissedecekseniz.
afiyetle yiyorlardir merak etmeyin .
daha sonra atıfta bulunacakları kesin ama o zamanda aranız iyi olursa zaten güler geçersiniz.
benim gibi
malzemeleri alın gelin yapayim dersin:KK70:

Hiç gerek yoktu bence.Ayıp değil ama gereksiz.Bi' de "Acaba ne düşünürler ?" diye soruyorsunuz ama bir yandan da içinizden geldiğini söylüyorsunuz.

Gerçekten içinizden geliyor olsa "Acaba ne düşünürler?" kaygısı taşımazsınız.Bu tür hareketlere gerek yok.İçinizden geliyorsa sokak çocuklarına ikram edin yaptığınız pastaları ya da gariban ailelere.Pastaya hasret büyüyen çocuklara da verebilirsiniz.

Back
X