Pasta yapıp yollamam hoş olmayan bir durum mu

O öyle düşünür, böyle konuşur diye komplo teorileri ürete ürete bütün iyi davranışların kökünü kuruttuk milletçe. İnsan artık alışveriş ettiği bakkalına selam veremiyor, karısı ya da kendisi yanlış anlar diye... Az mı okuduk burada...

Bu konuda bile bir sürü fesat senaryo yazılmış.

İnsanlar kız tarafı, erkek tarafı vs diye ayrılmaz, iyi insan ve kötü insan diye ayrılır. İyi niyetli bakamayıp altında fesatlık arayıp, senin değerini düşüren kişi kendi kötülüğünden yapar, senin yaptığınla ilgisi yok.
Sen içinden geldiği gibi davran ve cömertliğini, iyi niyetini bozma bence. Senden pasta geliyor diye senin kıymetsiz yapacak birinin de kendi ayıbı. O ne der, bu ne düşünür diye her şeyi 40 yaracak olduktan sonra yaşamayalım daha iyi. Peh.

pasta tatlı turu seylerı hç sevmem...soyle guzel turuslar kuran gelınım olsada yesem:)))acılı seylerı seviyorum.

Cok guzel. Kim ne dusunurse dusunsun ama ne olur lutfen bir nokta virgul bisey kullan...

Merhabalar görüştüğüm birine buluştuğumuzda bazen pasta yapıp götürüyorum ama pasta yaptığımı bildiği için götürüyorum ona ozel bir durum degil ben yapıp dağıtmayı çok severim insragramda da görüyor yani msa da pastacılık okudum profosyonel pastalar yapıyorum yani öyle hobi niyetine ve yapıp sevdiklerime güzel kutulara koyup vermeyi çok seviyorum ee herkese veriyorum maalesef elim durmuyor hergun birşeyler deniyorum ve yemiyorum kilo alırım diye bende dağıtıyorum yesemde dağıtırım yanlış olmasın :)) bende iki üç kez ama baya büyük kutularda yolladim yani 5 çeşit falan ama gerçekten hani insan birbirini tanımadan içini bilemez gerçekten hani kendimi beğendirmek amacıyla asla asla değil hatta benim yolladığını lütfen söyleme dışarıdan aldığını soyle lütfen dedim tabi söyledi benim yolladigimi ama yanlış anlarlar mi çok iyi insanlar ama yani pastalarıyla kandırmaya mi çalışıyor diye düşünmezler mi o gün köyümüze gittim o gün dediğim 3 ay oluyor zeytin bahçemiz var yani gerçekten hani herkese sevdiklerimize verdiğimiz hediye ettiğimiz şey 5 kg basılmış zeytin yufka ekmek 5 kg zeytinyağ getirdim tavuklar taze taze yumurtlamıştı yumurta getirdim eve vermek için ama böyle düşünürler diye veremiyorum hani ortada birşey de olmayınca garip düşünürler diye peşkeş çekiyormuş gibi bende yanlış olur diye getirmedim bu kız devamlı birşeyler yolluyor derler dedim gülerek :) ama dolapta getireceğim dedim birgün yani sizin oğlunuz olsa böyle pastalar gelse ne dusunursunuz iyi mi kotu mu mesela o günde ama gerçekten farklı bir ekmek şehirlerde bulunmadığı için göturdum yoksa ekmek gider mi tandır ekmeği tandirda pismis kendisinide dedim seversen getireceğim diye farkli bir ekmek diye yani ya siz ne dusunuyorsunuz cok uzun oldu hakkinizi helal edin

Yanlış anlayıp anlamamaktan ziyade sizin biraz kabul görme, sevme/sevilme ihtiyacınız çok ağır basıyor gibi. Yani düşünceleriniz içinde mesela şey var "Peşkeş çekiyormuş gibi olur mu?", "Oğlunuz getirse ne düşünürsünüz?" yine bir eş, kayınvalide, onun çevresi vs. tarafından sevilme ve kabul görme kaygısı. Burada bile hediyelerinizden bahsederken çeşitli bahaneler, sebepler sunarak yaptıklarınızı kabullendirme kaygınız var. Anlatabildim mi biraz buna odaklanmanız lazım. Normalde jestleriniz güzel ama bu kaygıyı sizden aşırı şekilde aldım, muhtemelen bunun kaygısıyla jestlerinizi abartıyor da olabilirsiniz. Söyleyeceğimi abartı bulanlar olabilir ama ben gerçekten psikolojik destek almanızı öneriyorum.

Sadece gelin adayi icin değil de damat adayi icinde ayni sey gecerli bence kaleyi icten fethetmeye calisiyo gibi bi izlenim yani bir olur iki olur da surekli olunca bi garip siz iyi niyetlisiniz ama dısardan farklida anlasilabilir. Hele zeytinyağı yumurta olayina hic girmeyin bence :KK25:

Abartmissin vallahi o ne öyle, senin çok ilginç konuların var, kafan da karışık sanırım:))) ne alakası var zırt pırt pasta götürüyorsun, hadi onu bırak bir de köyden zeytinyağı falan götürmek nedir, çok gereksiz vallahi. Bir kaç defa olsa anlarım, başka işin gücün mü yok , annen babanda mı bir şey demiyor " kızım bu pastalar nereye gidiyor düzenli olarak" diye :)

Ay ne yetenekli kızmış oğlum sen bu kızı kaçırma der, pastalara yumulurum :hamarat: ama tabii herkes ben değil, karşı taraf manyaksa ger şeye kusur bulabilir. Ama sizin yaptığınızda bir şey yok.

Yemek derken pahalı bir yemek mi nasıl mesela? Hayır efendim yetmez,sen böyle habire pasta yap dur, yetmedi tüm köyü taşı, 20 günde bir adam seni yemeğe çıkarıyormuş...

Canım bak erkekler para harcadığı şeye değer verir 2 kere 2 4, burda bu kadar kadın anlatıyor ama sen kendin yaşamadan inanmayacaksın sanırım, ben anlatayım da günah benden gitsin.

Bu kadar şeyin üzerine bir de şimdiden doğumgününe ne yapayım diyorsun , yavrucum senin başka işin gücün yok mu hayat telaşın , amacın vs tek amacın bu adama ve aileye kendini sevdirmek mi? Seni sen olduğun için sevmeli birisi, bunları yapıyorsun diye değil.

Bir yemek en
Jest neden jesttir? Neden güzeldir?
Beklenmeyen anda ve nadiren yapıldığı için.

Sizinki jest olmaktan çıkmış, çok abartı. Ve bakın demişsiniz ki tabi ki çok sevsinler istiyorum. Farkında olmadan içten içe sevilme arzusuyla yapıyorsunuz bunu. Ha bunda da gram yanlış yok. Bu hayatta karşılıksız bir şey yoktur. İyice indirgeyecek olursak sokak çocuğuna yapılan iyilik bile iyilik yapma huzuru,vicdan rahatlığı için yapılır çünkü.

Yemeğe çıkarıyor yetmez mi demişsiniz. Bu kadar iyi niyet ve beklentisizlikle bu güne nasıl geldiniz :) Yetmez tabi ki. Parka oturup simit kemirecek haliniz yok tabi ki yemek yiyeceksiniz buluşunca. Çiçek, hediye alması lazım. Ne zamandır berabersiniz ve hiç mi almadı?
Yani bir götürdüğü yemek hani en az 350 -500 tl tutuyordur dahaya gerek var mı :))

Bir yemek en

Yani bir götürdüğü yemek hani en az 350 -500 tl tutuyordur dahaya gerek var mı :))

350-500 tl? Nereye gidiyorsunuz kuzum_?

Yahu ağzından cımbızla alıyoruz burda kimse senin kötülüğünü istemiyor herkes senden deneyimli evli barklı insanlar saklamana gerek yok ki...500 tl lik yemeğe götürsün ister 1000 tl lik gene de bunları yapmana gerek yok...

Back
X