Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SiZ keşke yapmasaydım demeyin yinede belki dünyayı iyiler kurtarmayacak ama yaptığınız iyilik belki birgün karşınıza çıkacaktırÖyle malesef ki doğru söylüyorlar.
Bende işim gereği elime bir çok malzeme geçerdi değerli şeyler vs.
Kayınvalidemin de huyunu bildiğim için az çok, onun işini görebilecek şeyleri gönderirdim.
Hem sözlü hem nişanlılık döneminde yaptım bunları...
Ne oldu?
5 senelik evliliğimde 1 gün kıymet mi bilindi?
Ben de yaranmak için yapmadım.
Benim ihtiyacım olmayacak, zaten başkasına dahi vereceğim şeyleri verdim kayınvalideme.
Maksat onun işi görülsün niye başkasına gitsin di mantığım... Ancak gel gelelim benim bu şekilde düşünmem bana yarar değil zarar sağladı...
Ha herkes bir midir? Değildir tabii ki.
fakat siz yine temkinli olun ve en kötüsünü düşünerek ilerleyin ki, olumsuzluk yaşamayın...
Hahhahahahahah ayyy çok guldummm çok hoşsunuzuzun bir sure yani hani gercekten cumlelerini duymak istemiyorum![]()
Ay cidden mi bu kadar kötü düşünen var midir yaBüyü yapmış bile derler. Yiyecek ikram etmeyi doğru bulmuyorum bu nedenle.
sizde cok tatlisiniz.genelde baska biri olsa hemen sert cikardiHahhahahahahah ayyy çok guldummm çok hoşsunuz
Arkadaşım poğaça, börek yapıp götürüyordu nişanlısına. Sonra ailesiyle sıkıntı olunca öyle dediler vallahi. Büyülü poğaçaları yedirdi oğluşuma vs. O günden beri soğuk bakıyorum öyle şeylere.Ay cidden mi bu kadar kötü düşünen var midir ya
özel şeylerde gayet güzel, pastalarınız veya tandır ekmeği mutlu edebilir hakikaten.
ama ne bileyim çok bulunur şeyleri de göndermek pek hoş olmaz bence.
Yaaa keşke bende ikram etmeyi inan çok isterdim herkese :)sizde cok tatlisiniz.genelde baska biri olsa hemen sert cikardisizi tanisam o guzel pastalardan bende isterdim
Zaten 20 gune bir görüşüyoruz öyle sık sık değil ee aralar uzun olunca da götürüyorum her buluşmada bir şeylerPastaya bir şey diyemem de 5 kilo zeytin, 5 kilo yağ abartı değil mi?
Bence pastayı da arada bir(birkaç ayda bir hatta) gönderseniz daha makbule geçer.
mesela bana habire pasta gönderse gıcık olurum :)) zira ağzıma sürmem pastayı.
ama o zeytinler gelse![]()
Işte köyden doğal olduğu için getirdim zeytinleri yumurtaları zeytinyağını yufkayı falan :))ya o da var haklısın da.
ne bileyim aklıma şey geldi, kayınvalidem bana gelirken manavdan bir kasa domates alıp getirirdi, hani manavdan yani, köy domatesi falan olsa neyse derim veya kendi saksıda yetiştirse falan. Ama böyle olunca gösteriş gibi geliyor bana.
Hahah ay cidden dediniz mi öyle turşu öyle kurulmaz böyle kurulur :))Valla çok eski zamanlarda ben de 5 kilo turşu basıp vermiştim. Anasının yaptığı turşudan getirmişti bana. Çok iğrençti.
"Al turşu öyle yapılmaz,böyle yapılır" demiştim
Bence çok tatlı. Karamsar düşünüp,kafada komplo teorileri kurmamak lazım.
İyi insan iyidir. Kötü insan kötüdür.
Ha baktınız bu iyi niyetiniz zamanla suistimal edilip,üstünüze basılmaya çalışılıyor o zaman da yükseltirsiniz sesinizi. Koyarsınız tavrınızı. Çekersiniz çizgilerinizi.
Hayat zaten zor. Bir de her hareketi "o öyle mi düşünür,bu böyle mi yapar" diye ölçüp tartarsak daha da zorlaşıyor.
Yaaa çok tatlı birisinizYaaa keşke bende ikram etmeyi inan çok isterdim herkese :)
Işte köyden doğal olduğu için getirdim zeytinleri yumurtaları zeytinyağını yufkayı falan :))