Pasta yapıp yollamam hoş olmayan bir durum mu

Merhabalar görüştüğüm birine buluştuğumuzda bazen pasta yapıp götürüyorum ama pasta yaptığımı bildiği için götürüyorum ona ozel bir durum degil ben yapıp dağıtmayı çok severim insragramda da görüyor yani msa da pastacılık okudum profosyonel pastalar yapıyorum yani öyle hobi niyetine ve yapıp sevdiklerime güzel kutulara koyup vermeyi çok seviyorum ee herkese veriyorum maalesef elim durmuyor hergun birşeyler deniyorum ve yemiyorum kilo alırım diye bende dağıtıyorum yesemde dağıtırım yanlış olmasın :)) bende iki üç kez ama baya büyük kutularda yolladim yani 5 çeşit falan ama gerçekten hani insan birbirini tanımadan içini bilemez gerçekten hani kendimi beğendirmek amacıyla asla asla değil hatta benim yolladığını lütfen söyleme dışarıdan aldığını soyle lütfen dedim tabi söyledi benim yolladigimi ama yanlış anlarlar mi çok iyi insanlar ama yani pastalarıyla kandırmaya mi çalışıyor diye düşünmezler mi o gün köyümüze gittim o gün dediğim 3 ay oluyor zeytin bahçemiz var yani gerçekten hani herkese sevdiklerimize verdiğimiz hediye ettiğimiz şey 5 kg basılmış zeytin yufka ekmek 5 kg zeytinyağ getirdim tavuklar taze taze yumurtlamıştı yumurta getirdim eve vermek için ama böyle düşünürler diye veremiyorum hani ortada birşey de olmayınca garip düşünürler diye peşkeş çekiyormuş gibi bende yanlış olur diye getirmedim bu kız devamlı birşeyler yolluyor derler dedim gülerek :) ama dolapta getireceğim dedim birgün yani sizin oğlunuz olsa böyle pastalar gelse ne dusunursunuz iyi mi kotu mu mesela o günde ama gerçekten farklı bir ekmek şehirlerde bulunmadığı için göturdum yoksa ekmek gider mi tandır ekmeği tandirda pismis kendisinide dedim seversen getireceğim diye farkli bir ekmek diye yani ya siz ne dusunuyorsunuz cok uzun oldu hakkinizi helal edin
Çok güzel bi davranış olmakla birlikte bir zaman sonra göreviniz haline gelecek ve yapmadığınızda altında sorun arayacaklar,insanlar çok iyi olsada bu tarz art niyetli kişilerde var ve biraz mesafeli olun bence

Sürekli göndermek art niyetli insanlar için ters şeyler düşünmelefine sebep olabilir .
Sokaktaki çocuklarada götürebilirsiniz .
Yani sürekli aynı kişiye yapıp yollamak " ben bunu hobi olarak yapıyorum " demekten uzaklaşır.

Ben senin yerinde olsam fakire fukaraya veririm pasta sevgilime vermem inan hiç bir kıymeti yok gözlerinde ve evet yaranmak için yaptığını düşünür ailesi ve zaten bir gün ayrılınca keşke yapmasaydım hiç bir şey dersin eski sevgilim ve ailesinden çok çekmiştim zamanında şimdi ki sevgilimin annesi vefat etmiş babasıda çok yaşlı pasta versem 1 saat sonra yediğini bile unutur yine de parmağımı bile kaldırmıyorum elimi cebime atmıyorum evine gidince çayımı kahvemi bile yapar önüme getirir böyle daha kıymetli olduğunu gördüm ama inanmamıştım vallahi de doğruymuş :)

Çok güzel bir davranış ama erkek ailesi ne düşünür bilemedim. Kıza bak kendini ispat etmeye çalışıyor bile diyebilirler. Bana gelse oğlum aracılığıyla ne becerikli kız derdim sanırım :hamarat:

Bana çok saçma ve gereksiz geldi bu durum.
Ne o öyle köyden gelen kaynananın oğlunun evine getirdiği gibi yumurta 5kg yağ. Her buluşmada pasta gönderme. Hiç bana göre şeyler değil.

Kardeşimin bi sevgilisi her gördüğünde gönderirdi birşeyler.
Tanımadan soğumuştum kendisinden.
Ne yani alamıyor muyuz biz, evindeki fazlalıkları mi gönderiyor, kime yaranmaya çalışıyor diye düşünüyordum.

Eğer illa yapıp ziyan olmasın diye düşünüyorsanız birkaç parçaya bölüp bi sokağa çıkın. Pastanın tadını bilmeyen tonla insan var. Çok sevaba geçersiniz.

Merhabalar görüştüğüm birine buluştuğumuzda bazen pasta yapıp götürüyorum ama pasta yaptığımı bildiği için götürüyorum ona ozel bir durum degil ben yapıp dağıtmayı çok severim insragramda da görüyor yani msa da pastacılık okudum profosyonel pastalar yapıyorum yani öyle hobi niyetine ve yapıp sevdiklerime güzel kutulara koyup vermeyi çok seviyorum ee herkese veriyorum maalesef elim durmuyor hergun birşeyler deniyorum ve yemiyorum kilo alırım diye bende dağıtıyorum yesemde dağıtırım yanlış olmasın :)) bende iki üç kez ama baya büyük kutularda yolladim yani 5 çeşit falan ama gerçekten hani insan birbirini tanımadan içini bilemez gerçekten hani kendimi beğendirmek amacıyla asla asla değil hatta benim yolladığını lütfen söyleme dışarıdan aldığını soyle lütfen dedim tabi söyledi benim yolladigimi ama yanlış anlarlar mi çok iyi insanlar ama yani pastalarıyla kandırmaya mi çalışıyor diye düşünmezler mi o gün köyümüze gittim o gün dediğim 3 ay oluyor zeytin bahçemiz var yani gerçekten hani herkese sevdiklerimize verdiğimiz hediye ettiğimiz şey 5 kg basılmış zeytin yufka ekmek 5 kg zeytinyağ getirdim tavuklar taze taze yumurtlamıştı yumurta getirdim eve vermek için ama böyle düşünürler diye veremiyorum hani ortada birşey de olmayınca garip düşünürler diye peşkeş çekiyormuş gibi bende yanlış olur diye getirmedim bu kız devamlı birşeyler yolluyor derler dedim gülerek :) ama dolapta getireceğim dedim birgün yani sizin oğlunuz olsa böyle pastalar gelse ne dusunursunuz iyi mi kotu mu mesela o günde ama gerçekten farklı bir ekmek şehirlerde bulunmadığı için göturdum yoksa ekmek gider mi tandır ekmeği tandirda pismis kendisinide dedim seversen getireceğim diye farkli bir ekmek diye yani ya siz ne dusunuyorsunuz cok uzun oldu hakkinizi helal edin
Keşke sizinle arkadaş olsak.. Ben hicccc tuhaf karşılama mm tabi erkek tarafı ne düşünür bilemem.. Aslinda komşu çok fazla şey yollayınca bile insan ezilip rahatsız oluyor altta kalmamak istiyor.. Bence çok yollama yanlı ms anlayabilirler onlarda küçük jestler yapıyormu Yada arayıp teşekkür ediyormu bunlar yoksa seni yanlış anlama potansiyelleri var demektir hele o zeytini falan hiç yollama... (adresimi yazabilirim) :kk77::kk77::kk77::kk77:

Bana çok saçma ve gereksiz geldi bu durum.
Ne o öyle köyden gelen kaynananın oğlunun evine getirdiği gibi yumurta 5kg yağ. Her buluşmada pasta gönderme. Hiç bana göre şeyler değil.
Yorumunuz için teşekkür ederim disardaki insanlara dağıtıp dagitmadigim bırakında içimizde kalsın lütfen emin olun fazlasıyla sevap kazanıyorumdur dert etmeyin lütfen :)

Kardeşimin bi sevgilisi her gördüğünde gönderirdi birşeyler.
Tanımadan soğumuştum kendisinden.
Ne yani alamıyor muyuz biz, evindeki fazlalıkları mi gönderiyor, kime yaranmaya çalışıyor diye düşünüyordum.

Eğer illa yapıp ziyan olmasın diye düşünüyorsanız birkaç parçaya bölüp bi sokağa çıkın. Pastanın tadını bilmeyen tonla insan var. Çok sevaba geçersiniz.

Zaten 20 gune bir görüşüyoruz öyle sık sık değil ee aralar uzun olunca da götürüyorum her buluşmada bir şeyler

Bu noktada şunu sorayım. Ne zamandır birliktesiniz? Ne zamandır böyle şeyler veriyorsunuz?
Size hiç bu tip geri dönüş oldu mu hani "kız bir sürü şey gönderiyor. al oğlum bunu götür ver" gibisinden?
Ne düşünecekleri açısından önemli bir detay çünkü..

Keşke sizinle arkadaş olsak.. Ben hicccc tuhaf karşılama mm tabi erkek tarafı ne düşünür bilemem.. Aslinda komşu çok fazla şey yollayınca bile insan ezilip rahatsız oluyor altta kalmamak istiyor.. Bence çok yollama yanlı ms anlayabilirler onlarda küçük jestler yapıyormu Yada arayıp teşekkür ediyormu bunlar yoksa seni yanlış anlama potansiyelleri var demektir hele o zeytini falan hiç yollama... (adresimi yazabilirim) :kk77::kk77::kk77::kk77:
Elbette teşekkür edip oğullarıyla ellerine sağlık dediler çok beğendiler diye teşekkürlerini yolluyorlar

Pasta tamam ama zeytin, zeytinyağı vs bunlar gereksiz bence.
Muhtemelen yaranmaya çalışıyor gibi algilanacaktir. Yani ben olsam oyle anlardim :)

Herşeyin fazlası zarar diye bir cümle vardır.İyilikte bile abartıya kaçmamak gerekir.Erkek arkadaşının sana jesti oluyor mu hiç.Hediye filan.Bazen yapılan bu fazla vermeler karşı tarafı da mahcubiyete sokar.Borçlu hisseder kendini.Erkek arkadaşının ailesiyle dolaylı yoldan dahi olsa çok iletişim halinde olmamanı öneririm.
Hobinse ve seviyorsan,bunu yapıp internet aracılığıyla satışını yapabilirsin.
Yani lafın özü,gönderme.Bi sınır,bi duruş olmalı.Her iyi niyet yapılmalı diye bir şey yok.Bak gönderen kendin olduğun halde bile,sen bile rahatsızlık duymuşsun.Acaba yanlış düşünürler mi diye senin aklından bile geçmiş.

Sanki beni anlatmissin.Bu kadar verici olma canim karsi tarafin ne dusunecegini bilemezsin.Simdiki aklim olsa hicbir sey yapmam.O guzel pastalari da sokakta cop toplayan cocuklara ver emin ol daha hayirli.

Gereksiz bir davranış olarak görüyorum.
Ne gerek var, başka insan mı yok etrafınızda verecek, paylaşacak.
Hiç gerek yok böyle şeylere, kendi değerinizi düşürürsünüz.

Maalesef zamane insanları paylaşımcı olmadıkları için paylaşanlar da artık göze batıyor haklısınız, ama değer düşürmek kısmına katılmıyorum... Bir şeyler vermek, bir şeyleri paylaşmak neden değer düşürmek olsun ki? Ne fena algılar olduk artık hayatı... :/

Back
X