Tarifi: Öncelikle şeker ve yumurtayı köpük olana kadar çırpın, kabartma tozunu ve kakaoyu una katıp karıştırın,çırptığınız yumurtaya suyu ekleyin karıştırın daha sonra unu katın kaşıkla yavaşça karıştırın yağlanmış yada yağlı kağıt serilmiş kare fırın tepsisine dökün 180 derecelik fırında pişirin.Fırından alınca sıcakken rulo yapın soğumaya bırakın. Pasta kremasını üzerindeki tarife göre hazırlayın soğuyan rulo keki yavaşça açııp arasına sürün ve kabukları soyulmuş bütün mandalinaları dizin tekrar rulo sarın dolapta bekletin, daha sonra dilimleyrek servis yapın....ALINTIDIR...
Lezzeti gerçekten güzeldi.Normalde ben yaş pasta pek sevmem kremşanti falan bana göre değil.O yüzden belki farketmişsinizdir mutfağımda pek hatta hiç kremşantili pasta falan bulamazsınız.Ama çocuklar söz konusu olunca arada bir yapıyorum.Genelde de poğaça tarzı tatlı türü ve ev yapımı kremalı şeyler yapmaya özen gösteriyorum.Ama konu yarışma olunca zıvanadan cıktı benimkiler :)
Lisacım Nevoşum ben bişe yapmadım kızım yaptı hepsini biraz şekilsiz oldu önceki kısımlar ama kızım illa katılalım diyor bakim zaman bulursam ekleyim :)
Bir de ben yapsam 2 değişik pasta ile sunum oluyomki kızlar
asıl benim yapmak istediğim başka yane
Lisacım Nevoşum ben bişe yapmadım kızım yaptı hepsini biraz şekilsiz oldu önceki kısımlar ama kızım illa katılalım diyor bakim zaman bulursam ekleyim :)
Bir de ben yapsam 2 değişik pasta ile sunum oluyomki kızlar
asıl benim yapmak istediğim başka yane