Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
bu yarismaya katilarak.yarismaa hayatimi baslatmak istiyorum.ben kazanmak istiyorum.bana ne bana ne

1.olcam diye sevinenler,hic sevinmesin.Benim pastam harika oldu.
Ama gel görki yapim asamalarini cekmeyi unuttugumdan yiyim asamasinin fotograflari var

Hafta sonuna dogru yeniden yapicam,esim fotolari pc ye atarsada yüklerim,Yoksa hayriniza bana fotolar nasil pc ye atiliyor anlatirsiniz demi.Yoksa 1.ligi kaptiracam

Son düzenleme:
bu yarismaya katilarak.yarismaa hayatimi baslatmak istiyorum.ben kazanmak istiyorum.bana ne bana ne
sen de mi dur tahmin edeyim hangi pasta diye ya da tahmin etmiyim ben de kalsin cinis

o zaman cok beklersin ben anlatmam baga ne

sen de mi dur tahmin edeyim hangi pasta diye ya da tahmin etmiyim ben de kalsin cinis

o zaman cok beklersin ben anlatmam baga ne

sen biliyormusunama ben bu pastani ilk bugun gordum.insallah yapabilirim.yoksa katilmiycam.rezil olmak istemiyorum.

sen biliyormusunama ben bu pastani ilk bugun gordum.insallah yapabilirim.yoksa katilmiycam.rezil olmak istemiyorum.
hee oyleyse yanlis tahmin etmisim ben cinis
Pro üyeligi ben alsam,hediyeyide sana versem yine anlatmazmisin

Rüsvetle bilgi aliyorum yanliz,nerde bu görevliler,mapusa atmayin beni sakin:18:

ben rusvete karsiyim bi keremvaryemez azerin derler bana burdasaka bi yana anlatirim merak etme

o konuda 1.sin diyosun yani tesekkur ederim canim:13:

Çok iddialısınız kızlarHadi bekliyoruz o zaman
Eğer müsait olduğum ve pc başında olduğum bir zamanda eklersen elimden geldiğince yardımcı olurum
Pro üyeligi ben alsam,hediyeyide sana versem yine anlatmazmisin

Rüsvetle bilgi aliyorum yanliz,nerde bu görevliler,mapusa atmayin beni sakin:18:

Sen bir daha unutma çekmeyi bekliyoruz

ooooo çok iddialıııı bir açıklama olmuş buuuu korktum ama ben önce sen yayınla baktım hiç şansım yok ben geri çekilirim

hee oyleyse yanlis tahmin etmisim ben cinis

ben rusvete karsiyim bi keremvaryemez azerin derler bana burdasaka bi yana anlatirim merak etme
Bende saka yapmistim zaten,hediyeyide ben alicam

Tesekkür ederim,önce esime söylim,ondan ögrenemezsem buraya müracat ederim

Çok iddialısınız kızlarHadi bekliyoruz o zaman

Eğer müsait olduğum ve pc başında olduğum bir zamanda eklersen elimden geldiğince yardımcı olurum

Sen bir daha unutma çekmeyi bekliyoruz
Tesekkür ederim,elimde makinayla dolasiyorum,unutmam mümkün degil
ooooo çok iddialıııı bir açıklama olmuş buuuu korktum ama ben önce sen yayınla baktım hiç şansım yok ben geri çekilirim
Valla olmaz önden sen buyur
Benim daha yaptigim yenecek,yenisi yapilacak,ooo cok is var

hafta sonuna kadar cocuklara zorla bitirtirsem pastayi,yapacam yenisini

Bol şanslar kızlar,yarışmaya pek katılma düşüncem yok ama kızımın sene sonu veda partisi olunca illa birşeyler yapalım dedi.Eğer yaparsam renk olması açısından bende katılabilirim belki
Ama kızım herşeyini ben yapıcam diyor
Ben resimlicem sadece

ahanda bende katildim... onaydan sonra yayinlanacak tarifim

Sabirsizlikla bekliyorum onaydan gececek sunumunuBu aksam gecse bari

Beklentiyi büyük tutma
biraz uydurmasyon oldu biraz sade ama onemli olan katilmak,
bu yarismalar bitmeden bende bi katilayim dedim,
bide cok pis gaza geldim

Beklentiyi büyük tutma
biraz uydurmasyon oldu biraz sade ama onemli olan katilmak,
bu yarismalar bitmeden bende bi katilayim dedim,
bide cok pis gaza geldim

Oyle deme onemli olan katilmak vede eglenmek Hem hep ne diyoruz oncelik emege saygi.bu yuzden ellerine saglik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…