Evet seninkinden bahsediyorum
Hic uzerime alinmadim goruyonmu o kadar umutsuzum demekki
Tessekur ettim fistiga sen daha guzellerini yapiyorsundur eminim
Lisacım Nevoşum ben bişe yapmadım kızım yaptı hepsini biraz şekilsiz oldu önceki kısımlar ama kızım illa katılalım diyor bakim zaman bulursam ekleyim :)
Bir de ben yapsam 2 değişik pasta ile sunum oluyomki kızlar
asıl benim yapmak istediğim başka yane
2 Tarif olur mu bilmiyorum:44:O zaman sen kendi tarifini yap ekle canım ihmal etme
Canım yarışma başında öyle bir seçenek olsaydı olabilirdiNevoşum şöyle lmazmı mesala hani ben değil bir başka arkadaşta yapsa bir kek bir ekler
bir yaş pasta bir profiterol
rulo pasta yaş pasta gibi ne bilim olur sankim
Kazen agabey neredesin bir cevap sorulaırmıza
Nevoşum şöyle lmazmı mesala hani ben değil bir başka arkadaşta yapsa bir kek bir ekler
bir yaş pasta bir profiterol
rulo pasta yaş pasta gibi ne bilim olur sankim
Kazen agabey neredesin bir cevap sorulaırmıza
O zaman kizina kocamangercekten cok basarili ama yapmak kadar sunumda onemli oldugu icin orda bir anne eli hissediyorum Iki tarifle katilmak pek dogru olmayabilir bilmiyorum bu benim fikrim ama bence sen senin yapacagin tarifle katil yada bununla katil bence cunku cok hos duruyor.Umarim yapim asamalarini ve butun halinide fotograflamissindir
arkadasin kendi adina katilacaksa neden olmasin ki :26:
Canım yarışma başında öyle bir seçenek olsaydı olabilirdiAma şu var yarışa 4 arkadaş birer tarifle katılmış bundan sonra böyle bir uygulama haksızlık olabilir
Örnek verdim canım arkadaş olayını mevzu ben bile olsam mesela kızımın yaptığını kırılmasın diye sunmak istiyoruym hepsini yarışma olunca resimledik.Ama yapmamızdaki asıl amaç okul bitiyor ya okulda parti amaçlı idi.Oraya yaparken resimledik doğal olarak sunum olunca kestik falan hatta öğretmen bunun bilimi nerede diye sormuş
Ben kendim yarışma için yine yaş pasta düşünüyorum ama kızımıda kırmak istemiyorum bilemedim yani
Sunum derken fincan örtü resimleme benim işim yaprak tamamen kızımın düşüncesi resmi gayet iyi tabaktakileri de o yaptı aklıma gelmicek birşeyle hemde
Kız bütün halide bu bak valla kızçem ancak bu kadar yaptı
İleride İç mimarlık falan düşünüyor kafası eli yatkın böyle şeylere anasının kızı
Ama ilk yaş pasta deneyimimiz yani o kadarcık olsun demi
Canım yarışmaya kendi yaptığın tarifi ekle sonra o konuya bir mesajında kızının pastasını ekleyebilirsin:44:Yada bilmiyorum ne olabilirO zaman kendi tarifimi yaparsam şayet yarışma amaçlı kızımınkinide kırılmasın diye alltta sunabilirm belki
bakalım hele o gün gelsin yapabilecekmiyim oda var
13 canım ama artık 14 sayılıcaz
13 canım ama artık 14 sayılıcaz
Canim,kizin kac yasinda bilmiyorum ama(kac yasinda olursa olsun buda hic onemli degil aslinda) onu tebrik ettigimi soyleyip yanaklarindan opermisin benim yerimeValla gorseli supermis yaprak zaten en cok hosuma giden detaylardan birde o bogurtlenler sunuma cok ayri bir zenginlik katmis.Kisacasi seyren cigim sen git kizin gelsin dermisim Katil sen bu pasta ile kizinin adina katil ve kazanirsanda onun pastasi kazanacak,onun sansi kazanacak.Hediyeyide ona verirsin tabiki.Tek bir endisem var olurda kazanamazsa acaba bundan kotu etkilenirmi :44::44:yoksa bence bu tarifle cok guzel katilinir
Kizinada bi nick alip onun pastasiyla onuda yaristirabilirsin bence,
sende kendi sunumunla katil..
kazenede sor istersen.. ama bence olabilir yani..
Maşaallah canımAnnesinin kızı
Kızım nick almak istedi ama ben izin vermedim canım.Sonuçta bir pc 2 kişi giriş sıkıntı olur diye.Ne bileyim Kazeni bu konuda sıkıntıya sokmamak için hiç sorma gereği duymadım.Sonuçta okulu var ve pc de takılamaz.Benım hesap açık oldugundan cok dılerse girip bakıyor okuyacaklarını okuyor çıkıyor.
Olmazsa bir defaya mahsus 2 kişi ana kız yarışırız olmadı kızım adına katılırım sorun değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?