Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .

O zaman kizina kocaman gercekten cok basarili ama yapmak kadar sunumda onemli oldugu icin orda bir anne eli hissediyorumIki tarifle katilmak pek dogru olmayabilir bilmiyorum bu benim fikrim ama bence sen senin yapacagin tarifle katil yada bununla katil bence cunku cok hos duruyor.Umarim yapim asamalarini ve butun halinide fotograflamissindir

2 Tarif olur mu bilmiyorum:44:O zaman sen kendi tarifini yap ekle canım ihmal etme

Nevoşum şöyle lmazmı mesala hani ben değil bir başka arkadaşta yapsa bir kek bir ekler
bir yaş pasta bir profiterol
rulo pasta yaş pasta gibi ne bilim olur sankim
Kazen agabey neredesin bir cevap sorulaırmıza

Nevoşum şöyle lmazmı mesala hani ben değil bir başka arkadaşta yapsa bir kek bir ekler
Canım yarışma başında öyle bir seçenek olsaydı olabilirdiAma şu var yarışa 4 arkadaş birer tarifle katılmış bundan sonra böyle bir uygulama haksızlık olabilir

arkadasin kendi adina katilacaksa neden olmasin ki :26:

Sunum derken fincan örtü resimleme benim işim yaprak tamamen kızımın düşüncesi resmi gayet iyi tabaktakileri de o yaptı aklıma gelmicek birşeyle hemde
Kız bütün halide bu bak valla kızçem ancak bu kadar yaptı
İleride İç mimarlık falan düşünüyor kafası eli yatkın böyle şeylere anasının kızı
Ama ilk yaş pasta deneyimimiz yani o kadarcık olsun demi

arkadasin kendi adina katilacaksa neden olmasin ki :26:

Örnek verdim canım arkadaş olayını mevzu ben bile olsam mesela kızımın yaptığını kırılmasın diye sunmak istiyoruym hepsini yarışma olunca resimledik.Ama yapmamızdaki asıl amaç okul bitiyor ya okulda parti amaçlı idi.Oraya yaparken resimledik doğal olarak sunum olunca kestik falan hatta öğretmen bunun bilimi nerede diye sormuş

Ben kendim yarışma için yine yaş pasta düşünüyorum ama kızımıda kırmak istemiyorum bilemedim yani

Canım yarışma başında öyle bir seçenek olsaydı olabilirdiAma şu var yarışa 4 arkadaş birer tarifle katılmış bundan sonra böyle bir uygulama haksızlık olabilir

O zaman kendi tarifimi yaparsam şayet yarışma amaçlı kızımınkinide kırılmasın diye alltta sunabilirm belki
bakalım hele o gün gelsin yapabilecekmiyim oda var

Kizinada bi nick alip onun pastasiyla onuda yaristirabilirsin bence,
sende kendi sunumunla katil..
kazenede sor istersen.. ama bence olabilir yani..

Canim,kizin kac yasinda bilmiyorum ama(kac yasinda olursa olsun buda hic onemli degil aslinda) onu tebrik ettigimi soyleyip yanaklarindan opermisin benim yerime Valla gorseli supermis yaprak zaten en cok hosuma giden detaylardan birde o bogurtlenler sunuma cok ayri bir zenginlik katmis.Kisacasi seyren cigim sen git kizin gelsin dermisim Katil sen bu pasta ile kizinin adina katil ve kazanirsanda onun pastasi kazanacak,onun sansi kazanacak.Hediyeyide ona verirsin tabiki.Tek bir endisem var olurda kazanamazsa acaba bundan kotu etkilenirmi :44::44:yoksa bence bu tarifle cok guzel katilinir

Son düzenleme:
O zaman kendi tarifimi yaparsam şayet yarışma amaçlı kızımınkinide kırılmasın diye alltta sunabilirm belki
bakalım hele o gün gelsin yapabilecekmiyim oda var
Canım yarışmaya kendi yaptığın tarifi ekle sonra o konuya bir mesajında kızının pastasını ekleyebilirsin:44:Yada bilmiyorum ne olabilir

Kızım 14 olacak ablası az kaldı da yaprak detaylarını kendi düşündü.Böğürtlen bahçede idi anne dur çekme deyip koparıp ekledi meyve suyumuzuda ben evvelinde konsantre olarak yapmıştım vişne suyu.
Şu an uyuyor canım öperim elbette yerine.Bu yazılanları görünce çok mutlu olacak
Görseli yakalamak zor oldu çünkü yaparken falan dağıttı biraz öyle böyle çektik işte.Aslında yapmak istediği pasta tam anlamı ile bu değildi.Amaç tamamen çiçek detayı vermekti ben ellemeyince poşetten ancak böyle sıkabildi

Kizinada bi nick alip onun pastasiyla onuda yaristirabilirsin bence,
sende kendi sunumunla katil..
kazenede sor istersen.. ama bence olabilir yani..

Kızım nick almak istedi ama ben izin vermedim canım.Sonuçta bir pc 2 kişi giriş sıkıntı olur diye.Ne bileyim Kazeni bu konuda sıkıntıya sokmamak için hiç sorma gereği duymadım.Sonuçta okulu var ve pc de takılamaz.Benım hesap açık oldugundan cok dılerse girip bakıyor okuyacaklarını okuyor çıkıyor.

Olmazsa bir defaya mahsus 2 kişi ana kız yarışırız olmadı kızım adına katılırım sorun değil canım

Maşaallah canımAnnesinin kızı

Canımsın ya,
İkiz kız anası kıskanıyom bazen seni dolu dolu kızım oğlum olsun istiyorum.Evlat gibisi yok.Bu saatte ağladım işte.
Güzel dilek ve yazılarınız için sağolun kızlar.Kızım çok mutlu olacak bunları okuyunca

onu bi danis bence zevkli olacak gibi ana kiz rekabeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…