Poğaçalar Pastane Poğaçası Fotolu

sağol canım bende bir paket koydum oldu görüntü tamamda pek tadı tuzu yok gibi geldi bana hamuruda çok az oluyor bir tepsi anca çıktı aslında mazemelerinde biraz oynama yaparak tekrar deniycem

canım ben tuzunu daha fazla koydum. 2. yapışımda...

denedim cok guzel oldu ama tarifte ufak degisiklikler yaptim. malgarin yerine tereyag, su hic kullanmadim 1 su bardagi sut koydum sekeri 1 kasik attirdim tuzuda ayni sekilde tam anlamiyla karakoy pogacasi oldu tesekkurlerrrr

Ben de poğaça yaparım ama bulduğum tariflerin hiçbiri pastahane poğaçaları gibi kabarık ve lezzetli olmaz.Bu olur inşallah.Bugün börek var başka bir gün deneyeceğim.Ellerine sağlıka.s.

bugün yine yaptım çok sevdiler benimkilerzemuszemus,ve akşam misafirler gelecekbayanssulusmile,tarif için çok teşekürler tatlımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
(p.s. ben kuru maya kulandım bu sefer,minik minik yaptım ve tam da pastane poaça tadında oldularalkisalkisalkis,mmmmm):asigim:
:hooray:

mahlep koymasam olur muki yaa( hiç kullanmadım ewdede yok zaten misafirde gelcek acil cewap(

Kızlar fırın alttan ısıtmalımı olarak mı ayarlancak öyle bişi varda fırında yoksa üstten alttan aynımı olcak fisfisfis

Uploaded with ImageShack.us

bugün yaptım kendimize , aceleyle ve harika oldu,o kadar çok bekleyemedim attım fırına ama çok güzel kabardı milföy gibi.
kuru pakmaya kullandım yaş yoktu evde,gerçekten çok güzel oldu.sıcak sıcak yendi bitti zaten pamuk gibiydi.soğuyunca nasıl olur bilemicem bittiği için :)
misafire özene bezene yapsam böyle olmaz,kendiize yaptımya müthiş oldu:icecream:

sütlü gayfe poğaçalar çok güzel gözüküyor tarifini denemek üzere aldım ellerine sağlık.

kedi dili ve genciza sizin yaptıklarınızda çok güzel duruyor demli bir çayla nefisss gider ellerinize sağlıkalkisalkisalkis

ya yuvarlak sekli nasil veriyorsunuz , icine nasil peynir koyuyorsunuz yzz

canım yuvarlak şekil vermek daha kolay
elinle hamuru aç yuvarlak şekilde içine malzemeyi koy
yuvarlayarak topla
topladığın kısmı alta gelecek şekilde koy ve pişir

yarın deneyeceğim inşallah bu tarifi pastane poğaçasını çok severim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…