Makarnalar (PastavillaSponsorluğunda)Güveçte Köfteli Soslu VeYoğurtlu Lumaca - EvErişteliSalata.

teşekkürler canım :) ben bu kadar olucağını sanmıyorum çünkü ilk defa yemek yaptım ben hep pasta tatlı börek çeşidi yaparım :)

17 Yaşındasın,ilk defa yemek yapıyorsun ve elde makarna açıp,kesip pişiriyorsun :44: Sanırım hep pasta,tatlı börek yaptığından bu beceri kâbiliyet
Ellerine sağlık,kız seni alan yaşadı Başarılar diliyorum ayrıca
(Neden sponsor olarak Pastavilla yazdınki,el emegi var Pastavillanin bu tarifte ne işi var? Sponsor kesinlikle sensin )

Ellerine emeğine sağlık çok yorucu ama bir o kadar da güzel şeyler çıkmış ortaya bu yaşta erişte kesmen büyük başarı köfteli soslu makarnan da ayrıca güzel başarılar dilerim..

vay be 17 yasindamisinvalla cok beceriklisin be 17 yasindayken hic biseye elimi surmezdimama evlenince simdi yapiyoruz iste

mantı makarnamın markası pastavillaydı canımcım ondan pastavilla sponsorlugunda yazdım

Ellerine emeğine sağlık çok yorucu ama bir o kadar da güzel şeyler çıkmış ortaya bu yaşta erişte kesmen büyük başarı köfteli soslu makarnan da ayrıca güzel başarılar dilerim..

vay be 17 yasindamisinvalla cok beceriklisin be 17 yasindayken hic biseye elimi surmezdimama evlenince simdi yapiyoruz iste

evet canım 17 yaşında bi öğrenci stajerim
ayrıca hepinize minnettarım bu güzel dilekleriniz için

Ellerine saglik,genc yasina ragmen cok güzel seyler yapmissin,ayrica mutfagin tertemiz,cok hosuma gitti bu,sunumunda cok güzel,basarilar diliyorum.

Ellerine saglik,genc yasina ragmen cok güzel seyler yapmissin,ayrica mutfagin tertemiz,cok hosuma gitti bu,sunumunda cok güzel,basarilar diliyorum.

Benim kızımda böyle olur inş :))
Ellerine sağlık canım başarılar ;-)

temizliği düzeni titizliği aileme, marifetlerimide anneme borçluyum hanımlar teşekkürler hepinizin iyi dilekleri için çok mutlu oldum

17 yaşında genç bir kızın bu kadar marifetli olması karşısında diyecek tek birşey var; helal olsun sana

emeklerine sağlık canım,annen çok güzel bir evlat yetiştirmiş..

Son düzenleme:
Ellerine ,emeğine sağlık ne çok emek harcamışsın,
Çok çok güzel gözüküyor

17 yaşında olman benide çok şaşırttı bu arada, bence çok yeteneklisin:13::13:

bu i$in ya$ la ilgisi yok gibi sanki , ben 28 im ama yapamam bunu :) hamur açsam geriisi olurda onu becremiyorum :)
bi kizim var ama ondan bunu beklemem haksizlik olucak galiba anasiysa neyse danasida o olurmu$ :)

uzun lafin kisasi benim oyum sana canim
seni alan hakket ya$adi :)
ellerine saglik ..

oda doğru bende yapamam

17 yaşında genç bir kızın bu kadar marifetli olması karşısında diyecek tek birşey var; helal olsun sana

emeklerine sağlık canım,annen çok güzel bir evlat yetiştirmiş..

Ellerine ,emeğine sağlık ne çok emek harcamışsın,
Çok çok güzel gözüküyor

ellerine sağlık

harika, enfes olduğuna eminim, başarılar:13::13:

17 yaşında olman benide çok şaşırttı bu arada, bence çok yeteneklisin:13::13:

oda doğru bende yapamam

canlarım hepinizin bu güzel yorumları öyle mutlu ediyor ki beniiii aslında bir çok yaptıgım şeyi sizlere göstermek istiyorum blog açmayı bir çok kez aklımdan geçirdim fakat hiç zamanım olmuyor ya çalışıyorum (asistan stajerim şuan) yada derste oluyorum gece sınavlarıma çalışyıorum yani uzun lafın kısası belki burda topic açarım sonra bloga terfi ederim bana destek oldugunuz için ve bu güzel dilekleriniz için minnettarım

Kuzu sen 17 yaşındamısın ? :44:
Şaşırdım şimdi
Ben daha ömrü hayatımda hamur açmayı denemedim bile ,bravo canım tebrikler

Kuzu sen 17 yaşındamısın ? :44:
Şaşırdım şimdi
Ben daha ömrü hayatımda hamur açmayı denemedim bile ,bravo canım tebrikler

evet canım 17 yaşındayım
hayatım bence çooook büyük şey kaçırıyorsun çook zevkli en kısa zamanda sende aç bir hamur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…