Makarnalar (PastavillaSponsorluğunda)Güveçte Köfteli Soslu VeYoğurtlu Lumaca - EvErişteliSalata.

ilk eklenen tarifti bu incelemiş ama fırsat bulup yazamamıştım. hatta evde yalnız olduğumdan acaba ne yapsam da akşamı atlatsam şöyle hafif hafif derken denk gelmişti ve erişteli salatanı hooop yapıp afiyetle yemiştim çok pratik ve hafif oldu gerçekten. ellerine sağlık

beğenmene sevindim canım afiyet, şifa olsun hanımlar hadi toplanın hamur açalım

Ellerine emeğine sağlık canım ,

Her iki tarifinde başarılı gözüküyor ve kesinlikle doyurucu

Özellikle yaşını dikkate aldığımda tekrar tekrar kocamaaaan tebrikler ve başarılar dilerim

Ellerine emeğine sağlık canım ,

Her iki tarifinde başarılı gözüküyor ve kesinlikle doyurucu

Özellikle yaşını dikkate aldığımda tekrar tekrar kocamaaaan tebrikler ve başarılar dilerim

bende tekraar tekrar teşekkür ediyorum belki ilerde yaptıgım tarifleri paylaşırım

Ellerine saglık arkadaşım :)
İlk baktıgm tarif buydu benimde simdi fırsat buldm yorum yapmaya:)
Yarışmada bol şans :)

dilviin seni taktir ettim yasina ve emegine oyumu sana verdim INSALLAH sen kazanirsin hak ediyorsun cunku...

dilviin seni taktir ettim yasina ve emegine oyumu sana verdim INSALLAH sen kazanirsin hak ediyorsun cunku...

teşekkür ediyorum canım benim hepimiz hak ediyoruz biz kadınlar bir çok fedakarlıklar vererek yapıyoruz bunca şeyleri herşeyimize binbir emekler veriyoruz

Ellerine sağlık Dilvinciğim gencecik yaşında hamur açıp erişte kesecek pastalar börekler yapıp misafir ağırlayacak marifettesinn..Hem tarifinlerini çok beğendim hem de bu yeteneğin takdire şayan olduğunu düşünüyorumm..Yarışmada başarılar diliyorumm Oyum kesinlikle senin...bu ketegoriyi seçerken hazır makarnalarla güzel sosla bir sunum yapılır diye beklerken beni şaşırttın tatlımm...

güzel dileklerin ve görüşlerin için minnettarım ablacan

Canım bende tariflere şöyle bir tekrar göz attım ama senin elde açman beni daha çezbetti tadıda bir o kadar emin lezetlidir tekrar ellerine sağlık oyum sana yarışmada başarılar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…