- Konu Sahibi istanbulsultani
-
Ellerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum
ilk eklenen tarifti bu incelemiş ama fırsat bulup yazamamıştım. hatta evde yalnız olduğumdan acaba ne yapsam da akşamı atlatsam şöyle hafif hafif derken denk gelmişti ve erişteli salatanı hooop yapıp afiyetle yemiştimçok pratik ve hafif oldu gerçekten. ellerine sağlık
Ellerine emeğine sağlık canım ,
Her iki tarifinde başarılı gözüküyor ve kesinlikle doyurucu
Özellikle yaşını dikkate aldığımda tekrar tekrar kocamaaaan tebrikler ve başarılar dilerim
Ellerine saglık arkadaşım :)
İlk baktıgm tarif buydu benimde simdi fırsat buldm yorum yapmaya:)
Yarışmada bol şans :)
dilviin seni taktir ettim yasina ve emegine oyumu sana verdim INSALLAH sen kazanirsin hak ediyorsun cunku...
Karnım da çok açtı, beni benden aldı resimler. Favorim. Tek geçerim. Ellerinize sağlık.
Ellerine sağlık Dilvinciğim gencecik yaşında hamur açıp erişte kesecek pastalar börekler yapıp misafir ağırlayacak marifettesinn..Hem tarifinlerini çok beğendim hem de bu yeteneğin takdire şayan olduğunu düşünüyorumm..Yarışmada başarılar diliyorumm Oyum kesinlikle senin...bu ketegoriyi seçerken hazır makarnalarla güzel sosla bir sunum yapılır diye beklerken beni şaşırttın tatlımm...
tarife bayıldım kesinlikle deneyeceğimmm
ellerine saglık datlumm
Canım bende tariflere şöyle bir tekrar göz attım ama senin elde açman beni daha çezbetti tadıda bir o kadar emin lezetlidir tekrar ellerine sağlık oyum sana yarışmada başarılar
tebriklerrrrrrr........... uğraşına değimiş nefis görünüyo.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?