Makarnalar (PastavillaSponsorluğunda)Güveçte Köfteli Soslu VeYoğurtlu Lumaca - EvErişteliSalata.

dilvinciğim seni tebrik ederim şimdiden canım ,harikasın, benden sana tam puan kendi kızım için için özendim doğrusu hiç o taraklarda bezi yok

dilvinciğim seni tebrik ederim şimdiden canım ,harikasın, benden sana tam puan kendi kızım için için özendim doğrusu hiç o taraklarda bezi yok

ablamda gelmiş tamm olmuş hoşgeldin topiğimee kızın kaç yaşında ablacım ?

herkes hepimiz iyiyiz,her birimiz emek veriyoruz,ciddi bir zaman harcıyoruz ve herkes hakediyor.
iyi olan ve hakeden kazansın demiyelim,içimizde en şanslı olan kazanacak hepsi bu:)

çok doğru canım evet kesinlikle :) ben o sözü adet yerini bulsun diye demiştim :)

teşekkürler canım :) ben bu kadar olucağını sanmıyorum çünkü ilk defa yemek yaptım ben hep pasta tatlı börek çeşidi yaparım :)

ellerinize sağlık yemeğiniz çok güzel görünüyo eminim tadı öyledir başarılar dilerim

Rica ederim kız, senin gibi tatlı olan kim isterse destekçi olurum
Yeterki paylaşmasini bilelim, saygılı ve doğru bir şekilde bir birimize yaklaşalım

Öptüm seni yavriiii

çok doğru canımcım

ellerinize sağlık yemeğiniz çok güzel görünüyo eminim tadı öyledir başarılar dilerim

cok lezzetli gorunuyor istahim kabardi ellerine saglik cok emek vermissin

ellerine saglik baya ugrasmissin

teşekkürler kızlar güzel yorumlarınız için :) evet baya uğraştım birde 17 yaşında oldu mu acemi işi işte tadı evet güzeldi bana göre yiyenlerde sevdi :)

17 yasindamisin
ben 23 yasindayim yapamam ben bunu
acmissin kesmissin bicmissin ne acemisi daha ne olsun

Oldukca ugrasmis ama harika bir sunum cikarmissin,ellerine saglik...Bol sanslarin olsun

Ellerinize saglik gercekten çok hos gorunuyor,sabah sabah canim istedi olsa hayir demeden yerim su anda
Yarismada basarilar dilerim...

17 yasindamisin
ben 23 yasindayim yapamam ben bunu
acmissin kesmissin bicmissin ne acemisi daha ne olsun

ama size göre ve burdaki maharetli hanımlara göre acemiyim ablacım

zahmetli olmuş
başarılar dilerim

Ellerinize saglik gercekten çok hos gorunuyor,sabah sabah canim istedi olsa hayir demeden yerim su anda
Yarismada basarilar dilerim...

elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım beğenmenize sevindim canlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…