- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
nekadar bir güzel masa öyle
bukadar becerikli hatunun arasinda kendimi asiyim
ellerine saglik basarilar dilerim![]()
Bizde de her gün böyle kahvaltı sofrası yok.Yarışma olunca özendim biraz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nekadar bir güzel masa öyle
bukadar becerikli hatunun arasinda kendimi asiyim
ellerine saglik basarilar dilerim![]()
Sevimli olmuş dimi.Çok teşekkürler.Maşallah harika görünüyorlar, bunu çok beğendim![]()
Ama sen ne yaptın böyle bayıldım tabaklarına...
Hepsi birbirinden güzel sadece yemelik olan değil de bakmalık olanı görmezden geliyorum tabağa sığmayıp masaya koyduğun için
Her zaman ki gibi çok beğendim...
Sen şimdiden böyle hamaratsan sonrasını tahmin eder gibiyim üstelik çalışıyorsun...
Tüm aksiliklere rağmen ruhen çöksen de ortaya çok güzel bir sunum çıkarmışsın..
Ellerine sağlık![]()
Dilara katılmazsan üzülürüm ama.Lütfen katıl.Adraaa adraaaO kadar aksilik yakana yapışmış ana sen bu sofrayı hazırlamışsın tebrik ederim canım
Ellerine sağlık , bol şans diliyorum
Zaten vakit problemi yaşadım katılamadım işler baya yoğundu son gün belki bi azim dedim fikirlerimi tabağa dökym dedim kiiiii
Senin sunumlarını görünce e dilara sen bi dur dedim, ne haddimee
![]()
Koştur koştur işteyim bugün şanaım çok azaldıYarın son bilmiyom nasıl olcak katılamayabilirim çok isterdim ama
Bakalım çıkmayan candan unut kesilmezmiş
![]()
bu ne yahuuu,çok zor bi yarışma olmuş bu sefer..tum yarışanların sayfasına baktım,en çok sen ozenmişsin hemşiree
oylama nasıl yapılıyorki??
Bir sen farkettin yumurta kapamayı.Çok bilinen bir tarif degil aslında.Çok teşekkür ederim Gazel'ciğim.eline sağlık canım..çal süpürgeleri çok hoşuma gitti
yumurta kapaman da gözümden kaçmadı bende yaparım çok leziz oluyor...
herşey harika cnm ..başarılar...
Çok teşekkür ederim canım.woww bayıldım bunlaraellerine sağlık adra yine baya emek vermişsin bu kadar aksiliğe ragmen
başarılar diliyorum![]()
Bu güzel yorumları duymak büyük mutluluk.Çok teşekkürler.Oy çok hoş olmuş ya ellerinize sağlık:)
kahvaltı masasıda güllü 8 tane bir şey var o nedir??Bu güzel yorumları duymak büyük mutluluk.Çok teşekkürler.![]()
O salamlı milföy.Milföyleri uzunlamasına şerit şerit üçe kesip yan yana ikiye bölünmüş yuvarlak kısımları dışa gelen üç salamla rulo yapıyoruz.Evet netten bakıyoruz.Aynısı olabilir.Sonuçta biz usta değiliz bu konularda.Çok teşekkür ederim.kahvaltı masasıda güllü 8 tane bir şey var o nedir??
bir de bu tabakları yaparken netten falan mı bakıp yaptınız
yani aynısı olmaması mı gerekiyor
yoksa nerden aklınıza geliyor??
güzel olmuş bu arada ellerinize sağlık
oyumu size verdim hadi bakalımO salamlı milföy.Milföyleri uzunlamasına şerit şerit üçe kesip yan yana ikiye bölünmüş yuvarlak kısımları dışa gelen üç salamla rulo yapıyoruz.Evet netten bakıyoruz.Aynısı olabilir.Sonuçta biz usta değiliz bu konularda.Çok teşekkür ederim.![]()
çok çok çok beğendimmmmmm
oyumu size verdim hadi bakalım
ödül nedir?