Eeee mesajda ne yazıyor ki..Eşime çok geldi parola falan yok..Bu siteden yeni bir mesaj aldınız, üyeliği iptal etmek için boş e_mail yollayın diye..Eşim defalarca yolladı boş mesaj halen geliyor,beraber baktığımız oluyor maillerine..Böyle bir durum olabilir mi? Yoksa eşiniz demi yazmış birşeyler?
yuh :bbo:
sakın olmaya calısın dıyecem ama bu durumda zor :1ninca:
ne yapmayı dusunuyosunuz
canım üye olduğuna emin misin??bazen denk gele gönderiyolar ya öyle msjlar öyle bişey olmuş olamazmı acabakafamçokkarıştı
Bende bilmiyorumm ama o sinirle aradıgı kişi olarak bayan yazmış onu ERKEK olarak değiştimm
Böyle bir şey benim için boşanma sebebidir.Siz ne düşünürsünüz bilemeyeceğim.
Hülya,bana da eşime de böyle mailler geliyor.Ama üye olmadığımız yerlerden geliyor ki hiç bir arkadaşlık sitesinde üyeliğimiz yok.Arkadaşının eşi o siteye üye olmuş ki bir rumuzu ve şifresi var.Yani boşa gelen mail değil onlar.
Arkadaşım girdin mi o siteye eşinin şifresi ile.Gir bak bakalım ne yazmış kimlerle konuşmuş.Hee aklıma bir cinlik geldi,Eğer arkadaş listesinde birileri varsa aptal saptal şeyler yaz da listesindekiler onu silmek istesinler.Hatta profilindeki bilgilere iğrenç şeyler de yaz ki millet tırssın..delikafadulden Eşinin sana bunun hesabını soracağını,hır çıkaracağını hiç sanmam kaydirigubbakcemile3
Bende bilmiyorumm ama o sinirle aradıgı kişi olarak bayan yazmış onu ERKEK olarak değiştimm
arkadaş listesi yok tu ama bulundugum ilde olan bi bayandan 5-6 msj vardı toplam 10 msj filan zaten sadee göndermişler
dediğin gibi o hinligin alasını yaptım canımm bi iki erkek kullanıcıya çiçek gönderdim lülülülülülülülülülülülükötükedihüso
sıkıyosa hesap sorsun bakalım
İyi niyetliyiz vesselam eger gelen postada kullanıcı ismi yazasa bende öle bişe der umursamazdım belki ii
ya sinir oluyorum böyle adamlara bunları boşıycaksın olcak bitcek aslında ama çocukların hatrı var..çok iğrenç bi durum ya..Allah yardımcın olsun canım
eşiniz neden telini açmıyor acaba?
canım madem öyle eminsin ben olsam dünyayı başına yıkardımklava: klava: klava:
nasılsa dönüp dolaşıp gelecek eveklava: klava: klava:
ne sinir bozucu kocalar varya Allah islah etsin evde gülgibi eşleri dururken sen yinede beddua etme canım sabırlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?