patan siteye ye olan koca..

Glikoz

DİNE
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
604
1
316
44
Ankara
başlıktan belli sinirden kuduruyorumm

Eşimin posta adresine bi posta gelmiş baktım ....... sitesinde size yeni bir mesaj var diye
kullandıgı niki yazıyordu parolasını da şak diye buldum Anlaşılan yeni üye olmuşş

10 gün oluyor yinede sinirden kudurmak üzereyimm Kendisi tır şoförü yurt dışında şu anda ve ordan arkadaşlık edecegi birini arıyor klava:

Telefonunu defalarca aradım açmadı delircem

yuh :bbo:
sakın olmaya calısın dıyecem ama bu durumda zor :1ninca:
ne yapmayı dusunuyosunuz

Eeee mesajda ne yazıyor ki..Eşime çok geldi parola falan yok..Bu siteden yeni bir mesaj aldınız, üyeliği iptal etmek için boş e_mail yollayın diye..Eşim defalarca yolladı boş mesaj halen geliyor,beraber baktığımız oluyor maillerine..Böyle bir durum olabilir mi? Yoksa eşiniz demi yazmış birşeyler?

canım üye olduğuna emin misin??bazen denk gele gönderiyolar ya öyle msjlar öyle bişey olmuş olamazmı acabakafamçokkarıştı

Malesef canım bahsedilen siteye girdim niki yazıyordu zaten parolasıda klasiktir giriş yaptım beyimiz profil yapmışş

Evli *çocuklu

Ve msj atanlarda olmuşş kendisi msj yazmamış sanırım yada silmiş

yurtdışından arkadaş arıyormuş boyunu kilosunu göz rengini yazmayıda ihmal etmemiş gece gece bed dua edecem yine acıyorum yaa sabırrrr

yuh :bbo:
sakın olmaya calısın dıyecem ama bu durumda zor :1ninca:
ne yapmayı dusunuyosunuz

Bende bilmiyorumm ama o sinirle aradıgı kişi olarak bayan yazmış onu ERKEK olarak değiştimm

Böyle bir şey benim için boşanma sebebidir.Siz ne düşünürsünüz bilemeyeceğim.
Hülya,bana da eşime de böyle mailler geliyor.Ama üye olmadığımız yerlerden geliyor ki hiç bir arkadaşlık sitesinde üyeliğimiz yok.Arkadaşının eşi o siteye üye olmuş ki bir rumuzu ve şifresi var.Yani boşa gelen mail değil onlar.
Arkadaşım girdin mi o siteye eşinin şifresi ile.Gir bak bakalım ne yazmış kimlerle konuşmuş.Hee aklıma bir cinlik geldi,Eğer arkadaş listesinde birileri varsa aptal saptal şeyler yaz da listesindekiler onu silmek istesinler.Hatta profilindeki bilgilere iğrenç şeyler de yaz ki millet tırssın..delikafadulden Eşinin sana bunun hesabını soracağını,hır çıkaracağını hiç sanmam kaydirigubbakcemile3

Bende bilmiyorumm ama o sinirle aradıgı kişi olarak bayan yazmış onu ERKEK olarak değiştimm [/QUOTE]

bu çok iyi olmuş. uğraşsın erkeklerle de görsün. cep nosunu da yazmış mı?
mutlaka parolasını değiştirin.:1ninca:

telefonunu açmıyorsa msj atın.

Bende bilmiyorumm ama o sinirle aradıgı kişi olarak bayan yazmış onu ERKEK olarak değiştimm

telefonunu açmıyorsa msj atın.[/QUOTE]

parolayı degısse ne olurkı canım yenı nıck alır :bbo:
adam yoldan cıkmaya görsun bı sefer akannehir

arkadaş listesi yok tu ama bulundugum ilde olan bi bayandan 5-6 msj vardı toplam 10 msj filan zaten sadee göndermişler

dediğin gibi o hinligin alasını yaptım canımm bi iki erkek kullanıcıya çiçek gönderdim lülülülülülülülülülülülükötükedihüso

sıkıyosa hesap sorsun bakalım

Evet evet aradığı kişiye erkek yaz.sonra kro bir adam fotosu koy.eşcinselim falan yaz bilgilere..gaylerle uğraşsın dursun delikafadulden

ha bir de yeni bir mail adresi al ama eşine de söyleme,bu sitedeki üyeliğinin mail adresini yeni alacağın adrese yolla ya da eşinin maillerinin bir kopyasını ayarlar bölümünden kendi mailine yolla..vereliniortak

ya sinir oluyorum böyle adamlara bunları boşıycaksın olcak bitcek aslında ama çocukların hatrı var..çok iğrenç bi durum ya..Allah yardımcın olsun canım

telefonunu açmıyorsa msj atın.[/QUOTE]

telefon nosunu yazmamış

Ama yazsa ne fark edecek benim güvenimi sildikten sonra

Çok sinirliyim belki başka sitelerede üyeligi vardır başkalarıylada konuşuyodur dicem öyle bişey olsa faklı bi mail adresi kullanırdı sanırım yada şifresi farklı olurdu

İyi yapmışsınkaydirigubbakcemile3 Çiçek yollamakla kalmayıp bir de buluşalım mı diye sorsaydın kaydirigubbakcemile3

İyi niyetliyiz vesselam eger gelen postada kullanıcı ismi yazasa bende öle bişe der umursamazdım belki ii

canım madem öyle eminsin ben olsam dünyayı başına yıkardımklava:klava:klava:
nasılsa dönüp dolaşıp gelecek eveklava:klava:klava:

ne sinir bozucu kocalar varya Allah islah etsin evde gülgibi eşleri dururken sen yinede beddua etme canım sabırlı ol

canım madem öyle eminsin ben olsam dünyayı başına yıkardımklava:klava:klava:
nasılsa dönüp dolaşıp gelecek eveklava:klava:klava:

Bende yıkıcam başınada yanımda değil uzak oluncada çare kolay şak kapatır telefonu ulaşamazsında gelecek eve tabiiki o zamana kadar ses etememek lazım

ne sinir bozucu kocalar varya Allah islah etsin evde gülgibi eşleri dururken sen yinede beddua etme canım sabırlı ol

beddua etmek istemiyorm bende sonuç nee olursa olsun üç çocuğumuz var vee onlar deli gibi babalarını özlüyor

ilişkinizde bir sorun varmıydı? neden öyle bir siteye üye olmuşolabilir?

hiç şüpheli bir davranışını gördünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…