• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patan siteye ye olan koca..

bence sen ona yaz...kendine bir profil oluştur ,hoş bir bayan resmi bul ekle profiline
ve eşinin işi nereye kadar götürebileceğini öğren bakalım....
sonuçta onu bağlaman ve kendine motive etmen çok kolay olacak ,onu ii tanıyorsun ..
ve böylece sana odaklandığı içinde başkası ile yazışma şansı olmayacak...

ilişkinizde bir sorun varmıydı? neden öyle bir siteye üye olmuşolabilir?

hiç şüpheli bir davranışını gördünüz mü?

Bir sorunumuz yokk gibi

Ama nasıl olsun kii zaten ayda yada iki ayda bir geliyor 3-5 gün anca kalıyorKaldıgı süre boyuncada gayet memnun oluyor her anlamda sürekli telde yada msn de göüşüyoruz

bence de o siteden üyeLik aL kendinee ve eşıne msj at... ne yapmak istediğini anlarsın böyLece...

şu an için ne yapacagım konusunda hiç bir fikrim yok ama gerçektan hem çok sinirliyim hemde canım çok yanıyor

Malesef canım bahsedilen siteye girdim niki yazıyordu zaten parolasıda klasiktir giriş yaptım beyimiz profil yapmışş

Evli *çocuklu

Ve msj atanlarda olmuşş kendisi msj yazmamış sanırım yada silmiş

yurtdışından arkadaş arıyormuş boyunu kilosunu göz rengini yazmayıda ihmal etmemiş gece gece bed dua edecem yine acıyorum yaa sabırrrr

Bende bilmiyorumm ama o sinirle aradıgı kişi olarak bayan yazmış onu ERKEK olarak değiştimm

Eşinizin pişkinliğine hayran olmamak elde değil. Ama erkek olarak değiştirmeniz iyi olmuş.
Yani kocanıza koca bir yuuuhhhh çekmek istiyorum.
Valla ben olsam kıyametleri kopartırım, siz ne yaparsınız bilmem ama bence tavuk gibi tüylerini tek tek yolun.

alla alla kotu bi durum ya nasıl cesaret ediyorlar boyle seylere... birde acıklamasını dinle dicem ama..

Eşinizin pişkinliğine hayran olmamak elde değil. Ama erkek olarak değiştirmeniz iyi olmuş.
Yani kocanıza koca bir yuuuhhhh çekmek istiyorum.
Valla ben olsam kıyametleri kopartırım, siz ne yaparsınız bilmem ama bence tavuk gibi tüylerini tek tek yolun.

Tek tek değil çoğul olarak çekse bence daha iyi..Ağda nasıl fikir ama ?delikafadulden Daha çok canı acır.kaydirigubbakcemile3 Ah yine canavarlık damarlarım tuttu galiba:kedi:

moralini bozma...seni anlıyorum,çok zor bir durum..bir an önce karşına alıp gözlerinin içine bakarak bunu konuşmak istiyorsun eminim...
üyelik aldığına göre,belli ki bir macera ,adrenalin peşinde ...ama bakalım senin bu durumu öğrendiğini ,öğrendiği an o heyecan ve adrenalini kat ve kat nasıl yaşayacak...
ne olur sakin olmaya çalış...:sinifsinif:

eeee böyle erkeğe anca yuh denir ay ne cesaretle yaparlar anlamam ki?
bence resmen aldatmak bu ordada yalnız kalmasın diye kendine arkadas aramıs seytan diyor ki töbee töbeee

bence de o siteden üyelik al kendine.
ve eşine msj yaz bakalım ne yapacak.böyle emin olabilirsin herşeyden.yani uydurcak bahanesi de kalmaz.gerçi şimdi de yok ta..

Hiç bir açıklaması mazereti olacagını düşünemiyorum bile

En mantıklısı şu an için sakin kalabilmek sanırım mecere bilirsem anlar illaki anlar ses tonumdan hitap şeklimden

Boşansakta fark eden bi ley olmayacak çocuklar açısından zaten çok kısa vakit giçiriyorlar ve babaya özlemleri alabildigine büyük tak fark boşanmış anne baba olur .Kendi adıma korkularım var bencillik diyeceksiniz belki ama daha öncede yaşadım .Şu zamanda boşanmış olmak hiçte kolay değil.

Offf ya sinirden dudaklarımı kemirerek okudum yazdıklarınızı bence döndüğünde açık açık sorun eşinize amacı nedir diye.

bence de o siteden üyelik al kendine.
ve eşine msj yaz bakalım ne yapacak.böyle emin olabilirsin herşeyden.yani uydurcak bahanesi de kalmaz.gerçi şimdi de yok ta..

Öyle bişey yapsam zeytin yağı gibi üste çıkar bak sende üye olmuşsun sen niye üye oldun vs vs böylesi daha iyi şimdilik

Uff ne zor yaa ne kötü bir durum..
Bu erkek milleti madem düşkün böyle şeylere evlenmeyin ozaman yaaa :kızgın:Ne diye insanların günahını alırsınız kötükedihüso
Çok sinirlendim gene Çok üzgünüm çoook
taviz vermeyin eşinizin bu yaptığı aldatmadır bariz ortada yani, hem teli açmamasıda tuhaf neden açmıyorki ben bunun için bile yolarım herifi hiç affedemem:umursamaz::mymeka:

Benim içimdeki asıl şeytan,bu direk boşanma sebebi diyor.ben olsam ekran görüntülerini kopyalar,delil olarak kullanır sonra da adamı boşayıp donuna kadar alırdım.Artık o adamdan ne bana koca olur ne de benden ona eş olur diye düşünürdüm.Ayrıca bu yenir yutulur bir durum olmadığı için güvenim de hiç kalmaz,evde sürekli gergin bir ortam olacağı için çocuklarımı da etkileceği için sağlıksız bir aile ortamında yetişip ilerde psikolojisi bozuk kişiler olacaklarına boşanmış bir anne olarak,ayaklarım üstünde durmaya çalışarak,gerekirse çocuklarımın nafakası için evlere temizliğe gider ya da çocuk bakıcılığı yapardım.Çocuklarım sağlıklı bireyler olsunlar yeter ki........

bence kendinizi düşünmeniz gayet dogal hiçte bencillik değil dediğiniz gibi bu devirde bosanmıs hanım olmak zor ,yasam sartları dahada zor ben sizi haklı görüyorum

glikoz,öyle bir canını yak ki,senin bu yüzünü görmediği o yüzü göster...
bir daha bunu yapacak cesareti bulamasın!
sanırım bu 2. evliliğin ....seni anlıyorum....
bu düşünülecek en son sahfa!
ben sanmıyorum ki,seni sevmiyor..dediğim gibi erkek kısmı heyecan peşine düşüp ,zaman zaman aklı karışıyor...ama sen onu mikserine dahil edince tam bir bulamaç olacak...ne desende ,ne yapsan da yeri....soğukkkanlı ol sen sadece ...olmaya gayret et ...

Duymaya o kadar alıştım ki bü tür şeyleri.akannehir
Gerçekten sinirlenmekte çok haklısın canım.
Ne yapmayı düşünüyorsun bu konu için.:delphin:

Öyle bişey yapsam zeytin yağı gibi üste çıkar bak sende üye olmuşsun sen niye üye oldun vs vs böylesi daha iyi şimdilik
buarada zeytinyağı gibi üstte çıkamaz...senin üyelik tarihin belli olacak...o siteye giriş zamanın eşinden sonraki bir zaman olacak ve sen eşinle muhattap olacaksın...bu durumda sanmıyorum ki,zeytinyağı misali üstte çıkabilecek yüzü olsun sana karşı ...

Back
X