ilişkinizde bir sorun varmıydı? neden öyle bir siteye üye olmuşolabilir?
hiç şüpheli bir davranışını gördünüz mü?
Malesef canım bahsedilen siteye girdim niki yazıyordu zaten parolasıda klasiktir giriş yaptım beyimiz profil yapmışş
Evli *çocuklu
Ve msj atanlarda olmuşş kendisi msj yazmamış sanırım yada silmiş
yurtdışından arkadaş arıyormuş boyunu kilosunu göz rengini yazmayıda ihmal etmemiş gece gece bed dua edecem yine acıyorum yaa sabırrrr
Bende bilmiyorumm ama o sinirle aradıgı kişi olarak bayan yazmış onu ERKEK olarak değiştimm
Eşinizin pişkinliğine hayran olmamak elde değil. Ama erkek olarak değiştirmeniz iyi olmuş.
Yani kocanıza koca bir yuuuhhhh çekmek istiyorum.
Valla ben olsam kıyametleri kopartırım, siz ne yaparsınız bilmem ama bence tavuk gibi tüylerini tek tek yolun.
bence de o siteden üyelik al kendine.
ve eşine msj yaz bakalım ne yapacak.böyle emin olabilirsin herşeyden.yani uydurcak bahanesi de kalmaz.gerçi şimdi de yok ta..
Öyle bişey yapsam zeytin yağı gibi üste çıkar bak sende üye olmuşsun sen niye üye oldun vs vs böylesi daha iyi şimdilik
buarada zeytinyağı gibi üstte çıkamaz...senin üyelik tarihin belli olacak...o siteye giriş zamanın eşinden sonraki bir zaman olacak ve sen eşinle muhattap olacaksın...bu durumda sanmıyorum ki,zeytinyağı misali üstte çıkabilecek yüzü olsun sana karşı ...Öyle bişey yapsam zeytin yağı gibi üste çıkar bak sende üye olmuşsun sen niye üye oldun vs vs böylesi daha iyi şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?