• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patan siteye ye olan koca..

ah ah tam dayaklık bunlar yaa eşek sudan gelinceye kadar döveceksin..mümkünse o eşek sudan hiç gelmeyecekk kötükedihüso

glikoz,öyle bir canını yak ki,senin bu yüzünü görmediği o yüzü göster...
bir daha bunu yapacak cesareti bulamasın!
sanırım bu 2. evliliğin ....seni anlıyorum....
bu düşünülecek en son sahfa!
ben sanmıyorum ki,seni sevmiyor..dediğim gibi erkek kısmı heyecan peşine düşüp ,zaman zaman aklı karışıyor...ama sen onu mikserine dahil edince tam bir bulamaç olacak...ne desende ,ne yapsan da yeri....soğukkkanlı ol sen sadece ...olmaya gayret et ...

Ya beni delirten son zamnlarda oldukca iyi olması duymak istedigim şeyleri söylüyor olmasıydı biraz tedirgin olmuştum aslında ama kondurmadımm meger suçluluk duygusuymuş bu kadar latifkar olmasının nedeni

Duymaya o kadar alıştım ki bü tür şeyleri.akannehir
Gerçekten sinirlenmekte çok haklısın canım.
Ne yapmayı düşünüyorsun bu konu için.:delphin:

Şu an için bi şey yapamayacagım zaten ne haltlar yiyorsa güvenim kalmadı ki telde açmıyor ice sinirleniyorum zaten

buarada zeytinyağı gibi üstte çıkamaz...senin üyelik tarihin belli olacak...o siteye giriş zamanın eşinden sonraki bir zaman olacak ve sen eşinle muhattap olacaksın...bu durumda sanmıyorum ki,zeytinyağı misali üstte çıkabilecek yüzü olsun sana karşı ...

Ondan ne farkım kalacakki yapmam öyle birşey

sinirden ne kadar ......ne varsa arkadaş listesine ekledim anlar herhalde bildigimi

glikoz allah aşkına koysana şu resmi onun profil resmine zemuszemus
bak bakem dönüp baken olacağmıııı:1hug:
açınca kendi bile korkacakkkkk:roflol:yada diğeri

ya17tr1.jpg
Ugly-Men.jpg

Son düzenleme:
glikoz allah aşkına koysana şu resmi onun profil resmine zemuszemus
bak bakem dönüp bakem olacağmıııı:1hug:
açınca kendi bile korkacakkkkk:roflol:

ya17tr1.jpg

Kadınlar çılgına dönecek..Saçlarını başlarını yolacaklar,kavgaya tutuşacaklar görünce..Hele erkekler hepsi bülent ersoy gibi cinsiyet değiştirmek için can atacaklar böyle bir cazibe karşısında..delikafadulden :roflol:

emokid.jpg

glikoz balım benim peteğim bu nasılllllll:smiley-cool:

bu dehşet bişey...Allahım çok bakıp ta yoldan çıkmayayım.İnsan görür görmez çarpılıyor,Erkek güzeli resmen.Hele o dudaklarındaki küperler yok mu.Ne kadar seksi durmuş..Ayyy kendimi kaptırmayayım daha fazla..delikafadulden

kendi remini ekleyip sayfanın çıktısını alsam kapı papı dagıtsamm daha ii

Rahatlarımm en azından

image006ky.jpg

image009nh.jpg

al canım bunu koy...
mesleğede ikoncan yaz!
bu ona en iyi ceza olur ..
üzme artık kendini nolur...:çok üzgünüm:

lila'şimin koyduklaı çok hoş..bence bunları koy..
hay Allahım ya..herhalde kendine oralarda vakit geçirmeye birilerini aramış.
sen burda evde bekleyen;orda bulacağı kadınlada yurtdışında olduğu zamanlarda işini halledecek yemeğini yedirtecek,ütüsünü yapacak birini arıyorum..
helal olsun dürüst adammış,evli ve çocuklu olduğunu yazmayı ihmal etmemiş..yersen.
ya kadınlara ne demeli.bunu göre göre mesaj atmış kancıklar.
boşanma nedeni olmasın bu senin için,ama mutlaka burnundan getir bunu canım.

image006ky.jpg

image009nh.jpg

al canım bunu koy...
mesleğede ikoncan yaz!
bu ona en iyi ceza olur ..
üzme artık kendini nolur...:çok üzgünüm:

Vallahide billahide koy bu resmi....süper olur...alkisalkisalkis

Profiline ek olarakda....Hafiften gayim diye yaz..!!zemuszemus

Ve hic sesini cikarma....Bak bakalim o ne zaman sesini cikaracak:kahve:

esınızın nıckını bılıyosanız sızde o sıteye uye olu bı nıkc alıp esınızın karsısına cıkın..
benımı arıyosun hayatım dıye...

913200671650PM.jpg

profilini tamamen değiştir derimm...hobileri arasındada sümüklü böcek ve salyongoz yerim yaz....

lilanın resimleri süperdi onlarıda ekle bak REZıL RÜSVAY OLMUYORMU .....

ben olsam kafayı yerdım sinirden herhalde..

benım de aklıma gelen senın de bır profıl olusturup karsısına cıkman..

uff cok zor ya.

canım senin sıkıtın sana yetiyor ama eşin senin yanına bu kadar az gelebiliyorken sen zaten rahat edemiyorsundur sanırım,uzun yol şöförü olmak kolay değil çünkü burnunun dibindeki bile herşeyi yapıyo,bir ay eve gelmemek demek yeterince insanı huylandıran bişey olsa gerek,allah yardımcın olsun

Adamı doğduğuna pişman edeceksiniz vesselam..:jeyyar:

Fotolar da süper ha..Bittim delükanlulara..zemuszemusopuyorumnanaktan

Back
X