• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patan siteye ye olan koca..

Eeee mesajda ne yazıyor ki..Eşime çok geldi parola falan yok..Bu siteden yeni bir mesaj aldınız, üyeliği iptal etmek için boş e_mail yollayın diye..Eşim defalarca yolladı boş mesaj halen geliyor,beraber baktığımız oluyor maillerine..Böyle bir durum olabilir mi? Yoksa eşiniz demi yazmış birşeyler?

Yenisini yazdım...Bunun hükmü yoktur.....

Son düzenleme:
ay kocasını zorla gay yapcak bu da, kurda kuşa yem etcekkaydirigubbakcemile3
şaka bi yanada masum bi mail alduğunu hiç sanmam çünkü şifre oluşturulmuş, bazen banada böyle reklam mailleri geliyo, spama düşürüyorum bu reklam maili olsaydı, şifre oluşturulmuş olmazdı diye düşünüyorum
zaten evde uzakta çalıştığı için hepten şüphelenmekte haklı başlık sahibi arkadaş
bence hiç çaktırma profilinide değiştirme, nasılsa şifreyi biliyosun açık verme, arada girer kimle ne konuşmuş bakarsın, sakıncalı bişey bulursan bi gerçek kanıt bulursan kayıt eder, ona göre söyleyip söylemeyeceğini düşünürsün

Malesef canım bahsedilen siteye girdim niki yazıyordu zaten parolasıda klasiktir giriş yaptım beyimiz profil yapmışş

Evli *çocuklu

Ve msj atanlarda olmuşş kendisi msj yazmamış sanırım yada silmiş

yurtdışından arkadaş arıyormuş boyunu kilosunu göz rengini yazmayıda ihmal etmemiş gece gece bed dua edecem yine acıyorum yaa sabırrrr

Bende bilmiyorumm ama o sinirle aradıgı kişi olarak bayan yazmış onu ERKEK olarak değiştimm

Pardon glikozcuğum.Bunları okumadan cevap yazmıştım.....Önce yazdıklarımı kaale alma.
Elinden geleni ardına koyma o zaman...Anasından emdiğini burnundan getir.Hayatında senden başka kimsenin olamayacağını bir güzel ezberlesin....Sanal da olsa olamayacağını bilsin....

Pişman olduğunun samimi ve gerçek olduğunu görene veya hissedene kadar gebert adamı hayatım ne diyeyim sana.Ben bunu yaparım sana da ancak bunu tavsiye edebilirim.
Ancak dengeyi tutturmak gerek...Evlatlar var canım...Onlara yansıtmazsın tabii ama;yavrular çok üzgün olduğunu görecekler...Dikkat...onlar üzülmesin;babaları üzülsün.

Ayaklarına kapanana kadar;ben ettim sen etme diyene kadar yolu var.Yaptığının cezasını çeksin.....İşi hemen boşanmaya getirme haaaaa.Sakin ol......
Biz hep yanındayız...Ne zaman konuşmak istersen;ne zaman bir şeyler anlatmak istersen biz her an hazırız......
:1hug::1hug:

Kendinize ayrı bir üyelik alıp eşinizle konuşun bencede. Nereye kadar gidebileceğini yada gidemeyip vicdan azabı duyup duymayacağını kendiniz görün derim. Çünki bazıları başlar ama sonunu getiremeden pişman olur. Umarım öyledir eşinizde. Değilse kaybettiği çok şey var. Yuvasına bağlı bir eş ve 3 çocuk. Allah ıslah etsin. Sevgiyle kal canım...

Aynı amanda da saf oluyorla rki aynı parolayı kullanıp iz bırakmış Allah bildigi gibi yapsın şu net olmasa aslında iyi olurdu diyorum bazen..

lila'şimin koyduklaı çok hoş..bence bunları koy..
hay Allahım ya..herhalde kendine oralarda vakit geçirmeye birilerini aramış.
sen burda evde bekleyen;orda bulacağı kadınlada yurtdışında olduğu zamanlarda işini halledecek yemeğini yedirtecek,ütüsünü yapacak birini arıyorum..
helal olsun dürüst adammış,evli ve çocuklu olduğunu yazmayı ihmal etmemiş..yersen.
ya kadınlara ne demeli.bunu göre göre mesaj atmış kancıklar.
boşanma nedeni olmasın bu senin için,ama mutlaka burnundan getir bunu canım.

Aynen öyle canımm beyefendi keyfini düşünüyoo ne dicemide bilemiyorumm çokk fenayımm

canım senin sıkıtın sana yetiyor ama eşin senin yanına bu kadar az gelebiliyorken sen zaten rahat edemiyorsundur sanırım,uzun yol şöförü olmak kolay değil çünkü burnunun dibindeki bile herşeyi yapıyo,bir ay eve gelmemek demek yeterince insanı huylandıran bişey olsa gerek,allah yardımcın olsun

zaten çok rahat değildim ama insan kondurmak istemiyor illede gözüne sokmak lazımm

ay kocasını zorla gay yapcak bu da, kurda kuşa yem etcekkaydirigubbakcemile3
şaka bi yanada masum bi mail alduğunu hiç sanmam çünkü şifre oluşturulmuş, bazen banada böyle reklam mailleri geliyo, spama düşürüyorum bu reklam maili olsaydı, şifre oluşturulmuş olmazdı diye düşünüyorum
zaten evde uzakta çalıştığı için hepten şüphelenmekte haklı başlık sahibi arkadaş
bence hiç çaktırma profilinide değiştirme, nasılsa şifreyi biliyosun açık verme, arada girer kimle ne konuşmuş bakarsın, sakıncalı bişey bulursan bi gerçek kanıt bulursan kayıt eder, ona göre söyleyip söylemeyeceğini düşünürsün

Takibe almak istemiyorumm yada üye olup nereye kadar gidecek diye denemeyide istemiyorumm çünki ben oldugumu bilmeden söyleyecegi her söz canımı daha çok yakar istemiyorumm

Pardon glikozcuğum.Bunları okumadan cevap yazmıştım.....Önce yazdıklarımı kaale alma.
Elinden geleni ardına koyma o zaman...Anasından emdiğini burnundan getir.Hayatında senden başka kimsenin olamayacağını bir güzel ezberlesin....Sanal da olsa olamayacağını bilsin....

Pişman olduğunun samimi ve gerçek olduğunu görene veya hissedene kadar gebert adamı hayatım ne diyeyim sana.Ben bunu yaparım sana da ancak bunu tavsiye edebilirim.
Ancak dengeyi tutturmak gerek...Evlatlar var canım...Onlara yansıtmazsın tabii ama;yavrular çok üzgün olduğunu görecekler...Dikkat...onlar üzülmesin;babaları üzülsün.

Ayaklarına kapanana kadar;ben ettim sen etme diyene kadar yolu var.Yaptığının cezasını çeksin.....İşi hemen boşanmaya getirme haaaaa.Sakin ol......
Biz hep yanındayız...Ne zaman konuşmak istersen;ne zaman bir şeyler anlatmak istersen biz her an hazırız......

Sağol canım ya zaten konuşup paylaşabilecegim kimsem yok etrafımda herkes kendi gailesinde

Burnundan getiricem getirmesinede onun burda olması lazım illaki yüzyüze olmalıyız uzaktan uzaga olmaz

huyunu bilirim bundan 8 sene öncede msjlarını yakaladım ilk çocuguma hamileydim üstelik çok güzell inkar ettii bide beni suçlu duruma düşürdü sonradan öğrendim biriyle neredeyse 4 aydır görüştügünü bide kardeşi filanda biliyormuş

Aynı amanda da saf oluyorla rki aynı parolayı kullanıp iz bırakmış Allah bildigi gibi yapsın şu net olmasa aslında iyi olurdu diyorum bazen..

Saflıktanmı yoksa altında başka manalarmı gizli orasını bilemicem artık

aldatılıyorsun. daha önce de aldatılmışsın. aldatılmaya razıysan ses etme bence. 3 maymunu oyna, görme duyma söyleme. Daha çok acı çekersin. Bu adam illaki tekrar aldatacak. Ayrılabiliyorsan ayrıl, ayrılamıyorsan da Karıştırma, kurcalama.
Allah yardımcın olsun.

Aynen öyle canımm beyefendi keyfini düşünüyoo ne dicemide bilemiyorumm çokk fenayımm

zaten çok rahat değildim ama insan kondurmak istemiyor illede gözüne sokmak lazımm

Takibe almak istemiyorumm yada üye olup nereye kadar gidecek diye denemeyide istemiyorumm çünki ben oldugumu bilmeden söyleyecegi her söz canımı daha çok yakar istemiyorumm

Sağol canım ya zaten konuşup paylaşabilecegim kimsem yok etrafımda herkes kendi gailesinde

Burnundan getiricem getirmesinede onun burda olması lazım illaki yüzyüze olmalıyız uzaktan uzaga olmaz

huyunu bilirim bundan 8 sene öncede msjlarını yakaladım ilk çocuguma hamileydim üstelik çok güzell inkar ettii bide beni suçlu duruma düşürdü sonradan öğrendim biriyle neredeyse 4 aydır görüştügünü bide kardeşi filanda biliyormuş

Saflıktanmı yoksa altında başka manalarmı gizli orasını bilemicem artık

Yani 8 sene önce de aynı haltı yedi ve af mı ettiniz ? :sm_confused:

Bir de şimdi yakalıyorsunuz...

Eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş demek ki...:bbo:

Bence de aldatılıyorsunuz.....:çok üzgünüm:

aldatılıyorsun. daha önce de aldatılmışsın. aldatılmaya razıysan ses etme bence. 3 maymunu oyna, görme duyma söyleme. Daha çok acı çekersin. Bu adam illaki tekrar aldatacak. Ayrılabiliyorsan ayrıl, ayrılamıyorsan da Karıştırma, kurcalama.
Allah yardımcın olsun.

Eşimin savunmasını yapacak değilim

8 yıl içinde başka hiçbir şeyini ne yakaladım nede şüphe etmeme neden olacak bir olay yaşadım ha eşime tam olarak güvenemiyorum buu doğru ama
Affettim Evliliğimi bozmadım diye hatalımıyım bilemiyorumm

Hangi insan aldatılmaya razı olabilir bilemiyorumm
siz yaşamamışsınız umarım yaşamazsınızda Siz farklı bişey söylemek istediniz belki ama benim anladıgım HAKEDİYORSUN gibi bi özet oldu Nedemek aldatılmaya razıysan karıştırma kurcalama

[

[/B]

Bir kere aldatan affedilirse bir daha yapar tezini doğruluyor bu yazdığınız..

Allah size kolaylık versin...

8 yıl içinde başka hiçbir şeyini ne yakaladım nede şüphe etmeme neden olacak bir olay yaşadım ha eşime tam olarak güvenemiyorum buu doğru ama

siz yaşamamışsınız umarım yaşamazsınızda Siz farklı bişey söylemek istediniz belki ama benim anladıgım HAKEDİYORSUN gibi bi özet oldu Nedemek aldatılmaya razıysan karıştırma kurcalama

Böyle çok yanlış bir durumla karşılaşılınca yani aldatılınca bir bayanın tepkisi ne olur ? Ya boşanır ya da boşanmaz..2 seçenek var.Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız eşinizi affedeceksiniz ve (8 sene önce birşeyler yapmışsa ki daha sonra birşeyini yakalamadım diyorsunuz ama tekerrür etmiş bu durum işte) eşiniz daha önce de yaptığı ve alışkanlık haline getirdiği için tekrar yapıcak..Razı olmamak boşanmaya kadar işi götürmektir.Arkadaşlar sakın boşanma diyorlar.Benim tepkim kesinlikle boşanmak olurdu..Arkadaş doğru diyor,ama şu an size acı geliyor sözleri..Eğer şartlarınız gereği boşanamayacağınızı düşünüyorsanız veya şartlar bir yana eşimi çok seviyorum ,onunla ayrılık aklımın ucundan bile geçmez diyorsanız ,bir süre çektirmeyi düşünseniz bile bir süre sonra affedecekseniz,boşuna karıştırıp üzülmeyin bence de...

Canımmmmmm......Arkadaş kesinlikle böyle demek istememiş...Avukatlık yapmayayım ama;anladığım kadarıyla ''''' evlatlarını düşünerek veya senin için geçerli olan herhangi bir sebeple ayrılığı düşünmezsen.Fazla kucalayıp karıştırma,kendini de üzme'''' demek istemiş.

Glikozcuğum;şu anda çok gergin ve üzgünsün.Çok ta haklısın....Azıcık yanlış anladın arkadaşı..Yoksa hiç bir kadın diğerine ''''aldatılmayı hak ettin''' demez.Diyemez.Derse
cevabını alır.Ki arkadaş sana hak etmişsin dememiş.Lütfen böyle şeylerle kendini daha fazla yıpratma....

Sen şimdi evlatlarına fark ettirmeden eşinden intikam yollarını ara.Hatta beraber arayacağız.Şu anda bizde şaşkın durumdayız.Biraz toparlanınca bak ne planlar çıkar.
Olayın üzerinden 1 gün geçsin daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın...Ne yapman gerektiğini daha net saptayabilirsin.Sadece lütfen kendini daha fazla üzüp yıpratma.
SENİ ÇOK SEVİYORUM.BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIĞIN İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM.

glikoz..
kimse senin şuan ne hissettiğini,nasıl bir ruh hali ve ne türlü canını acıtan düşünceler ile olduğunu senin kadar bilemez canım..iyisi mi,sen aklına yatanı mantığına sığanı yaşa.... bizler sana boşan desekte ,bizler için değişen bişi yok ,ama senin hayatın değişir!.. olumlu yada olumsuz yönde bunu bilemem..ama en iyi ve sağlıklı kararı sen vereceksin... biliyorum,hiç bir kadın mecbur kaldığı bir hayatı yaşamak istemez ama çaresizlik öyle birşey ki,bunu sadece yaşayan kişinin kendinin bilebileceği bir acıdır...bu yüzden sen önemlisin ,senin kararların ..bu hayatı yaşayan sensin çünkü...

GLıKOZ'um canım benim 3 çocukla bunlarda mı gelecekti başına, kendini pek fazla üzüp harap etme, sonuçta çocuklarının babası, yinede inşallah döner dolaşır gelir ve ondan hesap soarsın,
Bu arada çocuklarının sana ihtiyacı var.No ulur üzülme ablacım
Üzüzlme demek kolay, insanın başına gelmeyince olayları daha iyi anlayamaz, kendine iyi bak
Seni seviyoruz çıtırım.

Herkesin fikrine saygı duyuyorum evet sinirliyim gerginim belki o yüzden

Yenilir yutulur bir şey değil çok agır bi sorun yaşadıgım , anlamaya çalışın lütfen evet geçerli bi boşanma nedeni

ikinci defa aynı şeyi yaşamak istemiyorum boşanmış dul olmak hiç kolay değil bunu ancak yaşayan bilir zaman değişti vs fasafiso yeri geldimi kendi canınız bile size sırtını dönüveriyor sanki kocasını elinden alacaksınız

şu an kendi ayaklarımın üzerinde değilim babadan kalma evim var çok şükür ama yinede olmaz bir evle bitiyormu annemin yanına sığabilirmiyim 3 çocukla ne kadarda olsa şu ihtiyacım var diyebilirmiyim hiç kimseye yük olmadan çocuklarımın geçimini temin edebilecegim bir durumda olsam bi dkk düşünmem

şu an bunu düşünemiyorum.Ama canımı acıttıgı gibi onunda canını yakmak istiyorum şimdi ben burda sinirden deliriyorum .Belki o orda birini bulmuştır bile rahat vee huzurlu

bence sen ona yaz...kendine bir profil oluştur ,hoş bir bayan resmi bul ekle profiline
ve eşinin işi nereye kadar götürebileceğini öğren bakalım....
sonuçta onu bağlaman ve kendine motive etmen çok kolay olacak ,onu ii tanıyorsun ..
ve böylece sana odaklandığı içinde başkası ile yazışma şansı olmayacak...

evet kesinlikle bencede böyle yappp...:oklava:

siz yaşamamışsınız umarım yaşamazsınızda Siz farklı bişey söylemek istediniz belki ama benim anladıgım HAKEDıYORSUN gibi bi özet oldu Nedemek aldatılmaya razıysan karıştırma kurcalama

canım belkide öylesine bi heyecan arayışıydı, belki sadece vakit geçirmek biraz da heyacan duymak istedi nette, doğru mu değil tabii
şimdi sen onla bi konuşma yapsan sen niye benim özel hayatıma bu kadar burnunu sokuyorsun diyebilir, böyle bi dava vardı gazetelerde çıkan o aklıma geldi, kadın üste çıktı bide özel hayatıma müdehale etti kocam diye kocasına dava açmıştı, altadan kadındı yani
evliliğinizde sorunlar varsa iletişiminizde falan onlara yoğunlaşsan, belki kendiliğinden bırakır

GLİKOZ'um canım benim 3 çocukla bunlarda mı gelecekti başına, kendini, sonuçta çocuklarının babası, yinede inşallah döner dolaşır gelir ve ondan hesap soarsın,
pek fazla üzüp harap etmeBu arada çocuklarının sana ihtiyacı var.No ulur üzülme ablacım
Üzüzlme demek kolay, insanın başına gelmeyince olayları daha iyi anlayamaz, kendine iyi bak
Seni seviyoruz çıtırım.

Bunun anlamı katlan,nasılsa edeceği haltı etse de bir süre sonra gene sana döner demek değil mi ?

Bazı bayanlarımızın zihniyeti böyle oldukça erkekler daha çok aldatır.....

Derin bir uffffffffffffffff çekmek istedim şimdi.............:çok üzgünüm:

Konuyu açan arkadaşım,hakkında hayırlısı ne ise o olsun......:a015:

Back
X