• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patan siteye ye olan koca..

evet çocuklar onların hali ne olacak sıkıntısı .

Hiç bir fikrim yokk Belki birini bulmuşturrrrrrr :1no2:

ooo kiyamam ya cok uzuldumm mafoldumben
Allah yardimcin olsun canim , esinide islak etsin geri zeka adam zaten soformus esini herzaman rahat rahat gorme imkani yok sofor oldugu icin her firsatda senle olmasi gerekirken baska kadinlar arayisinda olmasi beni sinir etdi :oklava:

image006ky.jpg

image009nh.jpg

al canım bunu koy...
mesleğede ikoncan yaz!
bu ona en iyi ceza olur ..
üzme artık kendini nolur...:çok üzgünüm:

ayyy ianamiyorum yaaa bu ne kizzz :roflol::roflol::roflol:

Herkesin fikrine saygı duyuyorum evet sinirliyim gerginim belki o yüzden

Yenilir yutulur bir şey değil çok agır bi sorun yaşadıgım , anlamaya çalışın lütfen evet geçerli bi boşanma nedeni

ikinci defa aynı şeyi yaşamak istemiyorum boşanmış dul olmak hiç kolay değil bunu ancak yaşayan bilir zaman değişti vs fasafiso yeri geldimi kendi canınız bile size sırtını dönüveriyor sanki kocasını elinden alacaksınız

şu an kendi ayaklarımın üzerinde değilim babadan kalma evim var çok şükür ama yinede olmaz bir evle bitiyormu annemin yanına sığabilirmiyim 3 çocukla ne kadarda olsa şu ihtiyacım var diyebilirmiyim hiç kimseye yük olmadan çocuklarımın geçimini temin edebilecegim bir durumda olsam bi dkk düşünmem

şu an bunu düşünemiyorum.Ama canımı acıttıgı gibi onunda canını yakmak istiyorum şimdi ben burda sinirden deliriyorum .Belki o orda birini bulmuştır bile rahat vee huzurlu

Bak şimdi hayatım....Hiç böyle birini bulmuştur huzurludur falan diye düşünüp kendini mahvetme....Yok böyle bir şey.....Kim kabahat işleyipte huzurlu mutlu olur.Eşini en iyi sen tanıyorsun.Bu kadar zalim olabilir mi? Cevabın evet olsaydı 3 evlat sahibi olacak kadar zamanı onunla geçirmen mümkün olmazdı.....

Şimdi kocanı haklı çıkaracak sebepler var demek istemiyorum asla....Bu durumda haklı olması imkansızın ötesinde....Sizden uzak çok zaman geçirdiği için bir boşluğa düştüğü an cahilliği isyan edip böyle bir nane yemiştir....Şimdi telefonlarına bile çıkmaya yüzü yok.
Bunlar onu haklımı çıkarıyor...ASLA......

İstediğin kadar sinirlen....Görüştüğünüzde sana yaptığının acısını çıkar ondan ama;kendini yıpratıp esas intikamı kendinden alma....

Çok haklısın yuva yıkmak ve yeni bir hayat her yönüyle çok zor.Sadece senin için değil hepimiz için böyle..Eminim eşin özürlerle gelecek sana...Senin tepkini görünce paçayı sıyırmak için seni suçlayacak belkide.Önceden böyle yaptığını ve seni suçladığını belirtmişsin zaten.Bu görüşmede seni tatmin eden sebepler öne sürer ve kendini doğru anlatabilirse ne ala...Yok başını dikerse o zaman seninde tavrın farklı olur.

O da baba sonuçta...3 evlada karşılık çok ciddi bir aldatmayı göze alabilmiş olduğunu ön görmüyorum ve inşallah ta böyledir.
Bence çok utanıp senden özür dileyecektir.Ama o zamana kadar lütfen kendine yazık etme.........​

Ne diyeyim,adam yola girmiş bir kere,bugün olmazsa yarın..
Karısı ve üç çocuğu evde,kendisi tır şoförü,iş üstünde.
ıstediğin kadar kız konu sahibesi arkadaşım ama maddi ve manevi açıdan dul olmak, bu şekilde arayış içinde olarak yuvasını arka plana iten bir adamla evli olmaktan kat kat yeğdir..

Eşimin savunmasını yapacak değilim

8 yıl içinde başka hiçbir şeyini ne yakaladım nede şüphe etmeme neden olacak bir olay yaşadım ha eşime tam olarak güvenemiyorum buu doğru ama
Affettim Evliliğimi bozmadım diye hatalımıyım bilemiyorumm

Hangi insan aldatılmaya razı olabilir bilemiyorumm
siz yaşamamışsınız umarım yaşamazsınızda Siz farklı bişey söylemek istediniz belki ama benim anladıgım HAKEDİYORSUN gibi bi özet oldu Nedemek aldatılmaya razıysan karıştırma kurcalama

Kesinlikle hakediyorsun diye bişey söylemek istemedim. Kimseye bu lafı söylemem. Demek istediğim ayrılamayacaksan, araştırıp kendini üzme idi. Çünkü ben eşimin eski kız arkadaşıyla mesajlarını okudum. o kadar üzüldüm içim yandı ki, yeni ise ne hissedilir tahmin edebiliyorum. Ayrılamıyacaksanız, kurcalayarak yaptığınız tek şey kendinizi üzmek olacaktır. Bunu demek istedim.

Isiniz gercekten zor:teselli:
bikere aldatan hep aldatir malesef
8 senedir duymamissiniz ama kocaniz zaten aylarca gidip gelmiyor bu yüzden cok güzel saklayabilir
eger bossanmazsaniz hayatiniz sürekli acaba beni yine aldatiyormu düsünceleriyle gecicek ve bu size ve ailenize huzur vermicek.
huzursuz bir aile olacagina ayri ama huzurlu bir aile cocuklariniz icin daha saglikli diye düsünüyorum ben.

tır şöförlerinden nefret ediyorum desem kızarmısınız bana
benim işyerim e-5 kenarında
ve eskaza durakta otobüs beklememiz gerekirse
sağolsun tır şoförcükleri yolumuzu aydınlatıcak kadar yakarlar farlarını:)
o yetmez bi de dat datt kornaya basarlar
sağolsun hayat kadını ablacıklarımızla karşılıklı çok bekleşmişizdir
biz otobüs onlar yatakbüz:)

aynen ilk okudugumda bende bunlari düsündüm ayncim:sinifsinif:

senindemi donun yok arkadasim-tatlicadiarzu-

Arkadaşımıza moral vermeye çalışsanız ve tır şöförleri ile ilgili maceralarınızı kendinize saklasanız daha şık olmazmıydı.

Tabii ki sizde istediğiniz gibi fikirlerinizi özgürce söylersiniz.Buna ne ben nede başkası mani olamaz....

Sadece empati yapmanızı ve Glikozun yerine olsanız duymak isteyeceğiniz sözlerin sizinkiler mi olmasını tercih edersiniz bir düşünün derim.
Umarım böyle bir durum sizin başınıza hiç gelmez ve hiç üzülmezsiniz.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH sabır versin aynı siteye üye ol onun nikiyle görüş konuş internetten sonrada buluş seni karşısında görünce ne yapcak bakalım

[/COLOR]

Bak şimdi hayatım....Hiç böyle birini bulmuştur huzurludur falan diye düşünüp kendini mahvetme....Yok böyle bir şey.....Kim kabahat işleyipte huzurlu mutlu olur.Eşini en iyi sen tanıyorsun.Bu kadar zalim olabilir mi? Cevabın evet olsaydı 3 evlat sahibi olacak kadar zamanı onunla geçirmen mümkün olmazdı.....

Şimdi kocanı haklı çıkaracak sebepler var demek istemiyorum asla....Bu durumda haklı olması imkansızın ötesinde....Sizden uzak çok zaman geçirdiği için bir boşluğa düştüğü an cahilliği isyan edip böyle bir nane yemiştir....Şimdi telefonlarına bile çıkmaya yüzü yok.
Bunlar onu haklımı çıkarıyor...ASLA......

İstediğin kadar sinirlen....Görüştüğünüzde sana yaptığının acısını çıkar ondan ama;kendini yıpratıp esas intikamı kendinden alma....

Çok haklısın yuva yıkmak ve yeni bir hayat her yönüyle çok zor.Sadece senin için değil hepimiz için böyle..Eminim eşin özürlerle gelecek sana...Senin tepkini görünce paçayı sıyırmak için seni suçlayacak belkide.Önceden böyle yaptığını ve seni suçladığını belirtmişsin zaten.Bu görüşmede seni tatmin eden sebepler öne sürer ve kendini doğru anlatabilirse ne ala...Yok başını dikerse o zaman seninde tavrın farklı olur.

O da baba sonuçta...3 evlada karşılık çok ciddi bir aldatmayı göze alabilmiş olduğunu ön görmüyorum ve inşallah ta böyledir.
Bence çok utanıp senden özür dileyecektir.Ama o zamana kadar lütfen kendine yazık etme.........​

GLIKOZCUM BEYZUŞA KATILIYORUMM CANIM BENCE DE BİR ANLIK BİRŞEYDİR İNŞ..ŞİMDİ BUNU DÜŞÜNMEN ŞÖYLE YAPCAM BÖYLE YAPCAM DEMEN SADECE SENİ ÜZER KENDİNE ZARAR VERME CNM

İNŞ. HERŞEY YOLUNA GİRER TALTIMM ÜZÜLME 3 ÇOCUK VAR ORTADAA KOLAY KOLAY BÜYÜK Bİ NANE YİYEMEZZ :teselli::teselli:

allah sabır versin aynı siteye üye ol onun nikiyle görüş konuş internetten sonrada buluş seni karşısında görünce ne yapcak bakalım

ayrıca sanada katılıyorumm gerçek ten böyle şeyler i çok duyuyoruzz yaşanmışş

Kızlar yorumlarınızda haklısınız kırılıp gücenecek bişey yok bunda biliyorumm

Eşimin kendisi bile şoförler kadar ...........siz kimse yoktur diyorken sizin söyledikleriniz az bile

Eşimle iletişimimiz gayet iyidir aslında heleki son zamanlarda çok çok iyiydi eşimi tanıdıgım ve beklentilerini bildigim için başka birinde ne aradıgı hakkında bii fikrim yokk açıkcası

telefonu açmayışı illa ki birini bulup rahat olduğu anlamına gelmez ki?

belki düşürdü.. belki başına bişiy geldi... Allah korusun yollar güvenli değil ki....

eşiniz gelip evine girmeden yemeğini yiyip duşunu alsın. tam uyku moduna girince açar konuşmanızı yapar. inandığı tüm şeyler üzerine yemin istersiniz. ve o an ne gerekiyorsa yaparsınıoz. şimdi gerilip çocuklarıda tedirgin etmeyin.

canım ya su zamanda böyle şeyleri çok duyuyoruz rabbim sana sabır versin.insan eşinede güvenmiyecekte acaba kıme güvenecek ben çok meraak ediyorum böyle yapan erkekler acaba benim karımda buralarda gezse ne yapardım diye düşünüyormudur.bayanlar yapsa namussuz olur erkek yaparsa derlerki erkek dediğin az çapkın olacak

belki düşürdü.. belki başına bişiy geldi... Allah korusun yollar güvenli değil ki....

eşiniz gelip evine girmeden yemeğini yiyip duşunu alsın. tam uyku moduna girince açar konuşmanızı yapar. inandığı tüm şeyler üzerine yemin istersiniz. ve o an ne gerekiyorsa yaparsınıoz. şimdi gerilip çocuklarıda tedirgin etmeyin.

Aradı sabah öğlen nerdeyse 20 dkk konuştuk başka mevzular bu konuyu şimdi açmaya niyetimmu yokk gelsinn görüşcez

profilde kendi resmim var alttakide eşim va çocuklarımız ben çok çok güzelim demiyorum ama oda dünya yakışıklısı değil

Sinirlerim zıpladıı zaten valla kaybeden kendisi şu an güvenimi kaybetti zaten elinden gelenide yapsa nafile

Imageshack - dsc00417ahr.jpg

Son düzenleme:

ya allah aşkına uyku modumu hayret bişeysiniz ben yerinde olsam eve almam utanmadan yatağa gelsin oldu bide ninni söylesin başka bunu bi kadın yaptığı zaman erkek karısını öldüüürüyo eve almıyo yada nıye kadınlar kendini çaresiz hissediyo.yerinde olsam eve almam ama arkadaş yine çok sabırlı şimdiye ben ortalığı ayağa kaldırmıstım.sözü edilen hayat arkadaşı sevgilisi değil ömür boyu güvenmesi gereken kişi acaba beni aldatıyomu düşüncesiyle yaşanmaz zaten iki tarafada işkence olur

sen neye bukadar sasirdin bi söylede bilelim bizdebenneyaptımki

Şaşırmadım canım......

Konuyla alaka kuramadım....Aklım yetmedi.....Fazla zekii değilimdir......
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:
Back
X