Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisi bende düsündüm kesinlikle.Bende başladım geçen gün ama sadece bir kahvaltıyı yaptım sonra bıraktım. Yapsam iyi olur. Sabahtan beri sıvı alımı yapıyorum sadece. Patates mantıklı bence.
Sende katil Bana ben bugün basladim..Aynisi bende düsündüm kesinlikle.
Sabah 10.30 kahvalti yaptim gayet tokum hic aclik hisetmiyorum istagimda yok süper bisey böyle olursa ooo cok kolay olur
Bi şey yemedim ya sıvılarla duruyorum. Akşam yemeğinde de kuru fasulye-bulgur pilavı var. Bi kase kuru fasulye yerim diye düşünüyodum. Sonrasında da yoğurtla devam ederim. Yarın başlarım patatesli olarak.Sende katil Bana ben bugün basladim..
Bisey yemediysen Bir kaseye yarim limon sik Bir kasik pul biber dök ye aksam en gec altida Bir haslanmis papates bir kase yogurt
Öylede yapabilirsin canimBi şey yemedim ya sıvılarla duruyorum. Akşam yemeğinde de kuru fasulye-bulgur pilavı var. Bi kase kuru fasulye yerim diye düşünüyodum. Sonrasında da yoğurtla devam ederim. Yarın başlarım patatesli olarak.
Oo çok lezzetliEvet aksam yemegimde hazir![]()
Sagol canim zanetmiyorum bakicaz ona artikOo çok lezzetliafiyet olsun, kilo yapmasın
![]()
Ben yaptım da 1 kilo verdim sadece pek işe yaramadıSelam arkadaslar bugün patates diyetine basladim katilmak isteyen varmi ...
Ne kadar sürede canimBen yaptım da 1 kilo verdim sadece pek işe yaramadı
3 gün yapılıyor bu kür. 3 günde 1 kilo. 3 günde 5 kilo verende varmış tabiNe kadar sürede canim
Evet bende öyle okudum canim ama Tabi insanin kendi metabolimasinada bagli..3 gün yapılıyor bu kür. 3 günde 1 kilo. 3 günde 5 kilo verende varmış tabi
Aynen öyleEvet bende öyle okudum canim ama Tabi insanin kendi metabolimasinada bagli..
Su an 66.5 filanimKac kiloyla basladin canim?
Boyunuz kac,cok fazla kilonuz yok sanirim ay ne merakli oldumSu an 66.5 filanim