duymadım hiç.....Kızartma için ayrı yağlar varmış kullanan oldu mu daha önce? kızartma yağı diye geçiyor içinde su olmuyormuş
ben denedim ama çıtır olmadı o şekilde ./PEKİ BU DONDURULMUŞ PATATES ALIYOZYA. BİZDE PATATESLERİ ATSAK DOLABA ÇIKARTIĞIMIZDA ÖLE CIDIRDAMIYO. NE YAPMALI...
FİKRİ OLAN VARMI
bende denedim olmadı.. soydum doğradım attım dolaba... çıkarttım kızarttım olmadı..ben denedim ama çıtır olmadı o şekilde ./
tatllım benim , peki dondurucudan ertesi gün yada 2 gün sonra çıkartsak nasıl oluyo. ben pazar günü yapsak.. hafta içi sabahları kızartmalık olurmuki. dayanırmı.G gulcandemirci
@gulucukgs
morincim
kızlar patatesi iki kere kızartın. yani bir tur tam pişirmeden yağdan alın ve soğumaya bırakın.ılıyınca dondurucuya atın birazda dondurucuda kalsın.15-20 dk kalması yeterli oluyor.sonra kızgın yağda ikinci kızartma işlemini yapın.tabağa alınca tuzunu serpin.dışarıda yediklerimiz gibi çıtır çıtır oluyor.
bu arada o kızartma yağlarından bim marketlerde var.
işte onu denemedim.ben de merak ediyorum. kim denerse haber versin.tatllım benim , peki dondurucudan ertesi gün yada 2 gün sonra çıkartsak nasıl oluyo. ben pazar günü yapsak.. hafta içi sabahları kızartmalık olurmuki. dayanırmı.
bayramdan bi dönelim.. inş yapayım haber veririm.işte onu denemedim.ben de merak ediyorum. kim denerse haber versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?