- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
o sırada evimde değildik dışardaydık. araya mesafe koyuyorum hiç aramıyorum o benim yakamı bırakmıyor. kendi evinde sevgilisiyle rahat fingirdeyemiyor. bizim eve gelince konuşması buluşması daha rahat oluyor yani aslına bakarsanız bizi kullanıyor ama işte ailesi bize karşı çok iyi özellikle babası eşii çok sever . bi laf vardır ya itin hatırı yoksa sahibinin vardır diye. eşimde boşwer umursama zaten ne olduğunu herkes biliyor diyor.
Eger sen gizli yapilan bir isi ve senin buraya acikca yazdigin gibi desteklemedigin bir isin arkasinda, hala durabliyorsan o zaman, sen dost degilsindir.
Babasi ve annesi sizi böyle sevecek ama sen onlarin kötülügünü ister gibi bir halin var. Dost dedigin, eger yilik istiyorsa, her seyi acikca yüzüme söylebilendir, arkamda gizli isler ceviren degil.
Bu yükle yasayabiliyorsan ve hala o insanlarin yüzüne gülebiliyorsan bravo diyorum sana, devam et.
Madem açıkça söyleyemiyorsun.Eve geldiğinde evde yokmuş gibi davran.Mesajlarına cevap verme. Aramazsa arama.Aradığında konuşmayı kısa kes.Yani yüz verme.Birşey olursa kendini kurtarmak için sana iftira atablir.İlişkiyi kesmene bak derim. kuzenin kaç yaşında
slm , benim bi akraba var kız uzaktan kuzen sayılırız. uzakta oturuyo bekar. ben evlendikten sonra eskisi kadar sık görüşmedik . çocukluktan tanışıyoruz o zamanlar samimiydik ama büyüdükçe değiştikçe yakınlık pek kalmadı aramızda. ayda yılda bir bize gelir 2 gün kalır bizde daha rahat ediyor sanırım kafasına göre takılıyor. neyse buraya geldiğinde ne düzenimiz kalıyor ne huzurumuz o konulara girmicem neyse. bide bu kız erkek arkadaşıyla birlikte oluyor tabi ailesi kesinlikle bilmiyor. neyse ben pek karışmam zaten karıştırmaz da. bi gün dedim ki ''bi halt yaşıyosunuz bari dikkat edin hamile filan kalma'' dedim. bana hemen cevabı yapıştırdı ''ben doğururum sende bakarsın'' dedi sert bi şekilde . bu arada ben 3 yıldır evliyim çocuğum yok tabi bu kız ve annesi kısır olduğumu ve sakladığımı düşünüyolar her neyse üstüne bu lafı duyunca çok şaşırdım siz olsanız yerimde nasıl cevap verirsiniz ve bundan sonraki tepkiniz ne olurdu?
dün yine aradı bu hafta sonu bana gelcekmiş kız kardeşiyle beraber off yaa kurtulamıyorum gece sabaha kadar uyuyamadım düşünmekten her geldiğinde bizi masrafa sokuyor mesela her geldiğinde yeni yemek yapmış oluyorumbuna rağmen ayy ben yemek yiyemiyorum dışardan bieyler söylesene diyor yaa çok sinirleniyorum ne yapacağımı bilemiyorum surat yapıyorum kız benim evimde beni ti ye bile almıyor. bide maddi olarak ekonomi yapmaya çalışıyorum borçlarımı bitirebilmek için. ama bunlar geldğinde yok dışarı çıkalım ve en çok da pis boğazı. ya misafir bulduğunu yemez mi? her geldğinde istanbulda ün yapmış kebapçılardan en meşhur pastanlerden sipairş veriyoruz eve. eşim bozuluyor ama bişey demiyor garibim. off 2 gün sonra gelip 2 gün kalıcaklar ne yapıcam nolur akıl verin sizinde hayatınıda olmuştu böyleler. bide yakın akrabayız birlikte büyüdük silip atamıyorum ailem görüşür ailesiyle filan. acaba diyorum bi yalan mı bulsam evde yokuz acil bişey olmuş gibi. off yalanacıda oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?