patavatsız kuzen..

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
slm , benim bi akraba var kız uzaktan kuzen sayılırız. uzakta oturuyo bekar. ben evlendikten sonra eskisi kadar sık görüşmedik . çocukluktan tanışıyoruz o zamanlar samimiydik ama büyüdükçe değiştikçe yakınlık pek kalmadı aramızda. ayda yılda bir bize gelir 2 gün kalır bizde daha rahat ediyor sanırım kafasına göre takılıyor. neyse buraya geldiğinde ne düzenimiz kalıyor ne huzurumuz o konulara girmicem neyse. bide bu kız erkek arkadaşıyla birlikte oluyor tabi ailesi kesinlikle bilmiyor. neyse ben pek karışmam zaten karıştırmaz da. bi gün dedim ki ''bi halt yaşıyosunuz bari dikkat edin hamile filan kalma'' dedim. bana hemen cevabı yapıştırdı ''ben doğururum sende bakarsın'' dedi sert bi şekilde . bu arada ben 3 yıldır evliyim çocuğum yok tabi bu kız ve annesi kısır olduğumu ve sakladığımı düşünüyolar her neyse üstüne bu lafı duyunca çok şaşırdım siz olsanız yerimde nasıl cevap verirsiniz ve bundan sonraki tepkiniz ne olurdu?

Ben olsam o verdiği cevaptan sonra ilişkimi keserdim, nasıl insanlar bunlar öyle "kısır olduğunu düşünüyorlar". Ayyy Allah bölelerinden korusun ne diyim, bide ben doğururum sen bakarsın diyo ya terbiyesiz

boşver canım o kendi terbiyesizliği senin kimseye birşey kanıtlama mecburiyetin yok.bende evlendiğimde 4 sene çocuk yapmadım .gerçi kimse yüzüme bişi demedi ama eminim arkamdan fısıldaşmalar oldu umrumda da değildi.dediğin gibi o onun patavatsızlığı

o sırada evimde değildik dışardaydık. araya mesafe koyuyorum hiç aramıyorum o benim yakamı bırakmıyor. kendi evinde sevgilisiyle rahat fingirdeyemiyor. bizim eve gelince konuşması buluşması daha rahat oluyor yani aslına bakarsanız bizi kullanıyor ama işte ailesi bize karşı çok iyi özellikle babası eşii çok sever . bi laf vardır ya itin hatırı yoksa sahibinin vardır diye. eşimde boşwer umursama zaten ne olduğunu herkes biliyor diyor.

Kimse kusuruma bakmasin ama babasi iyi adam diye, esimle iyi anlasiyor diye kimsenin sorumlulugunu üstüme alamam, hele böyle bir insanin.
Sen kiza iyilik degil, kötülük yapiyorsun, bir abla veya arkadas olarak ona bu davranislarin dogru olmadigini söylemen lazim.
Ben olsam böyle bir insani yukarida bir arkadasin dedigi gibi evime sokmam.
Cünkü eger evliysem, yuvamin huzurunu korumak adina, kafama ve mantigima uymayan seyleri yapmam.
Ha egitim icingelir sende kalir hadi bir iyilik yapmis olursunda erkek arkadasini görmesi icin, bile bile sizleri kullanmasi ve sizlerde kendinizi kullandirtmaniz pek mantikli degil degilmi?
Kiza acik ve net bu isin böyle yürümeyecegini ve bundan sonra bu isin bittigini söylemen lazim, kim ne halt yiyiyorsada yesin buda seni ilgilendirmez bence.
Aldigin cevaba hic sasmadim,cünkü sende biliyorsunki kötü söz sahibinindir.

ben olsam çoktan tavır koyup gayet açıkça da evime gelmesnden rahatsız olduğumu bildirirdim. ne demek yakamı bırakmıyor. bir de demişsin ki ailesi çok iyi. ilerde bir sorun olsa, nerde yedin bu haltı deseler, o da senin adını verse, o iyi ailenin hala iyi kalacağını mı düşünüyorsun.? vallahi büyük cesaret. hiç umursamam öylesini. bekarken benim de öyle bir arkadaşım vardı. hem de evliydi. sabahın köründe evden çıkardı akşama kadar gezer oraya buraya giderdi, genelde de bize gelirdi. vallahi bir gün annemin yanında bana laf sokmaya kalktı, o oldu. birdaha ne aradığında açtım, ne de geldiğinde eve aldım. kusura bakma babam rahatsız oluyor senin gelmenden dedim. tabi yüüzsüz, durmadan aradı msj attı ama ne açtım ne cavp verdim, 1 ay sonra filan bir daha da aramadı. ne işim var ne diye üzerine alayım onun saçma sapan sorumluluğunu. yerinde olsam öyle bne doğurayım sen bak filan dediğinde, sen doğur kendin bak, ben gerekince doğururum derdim. bence çok geniş davranıyorsunuz o da farkında bu yüzden de çok rahat

Seni kullanmasına izin verme akraba ise akrabalığını bilsin genç kızken halamın kızıyla sinema gitmek için buluştuk baktım yanında erkek arkadaşınıda getirmiş halamdan izin koparmak için ne oldu bir daha kesinlikle onlara gitmedim annemede anlattım çok sinirlenmiştim, o oğlanla evlendimi? Hayır! Kız kıza dertleşmek bir şey paylaşamamak çok acı kızların aklı fikri erkekler ki çoğu evlenmekten yana değil bu erkeklerin bence eve alma

nasıl eve almayayaım ki .. ben eşimle onlara gittiğimizde ailesi çok güzel ağırlıyorlar kızına böyle bişey diyemem ((

hani olaylar çorap söküğü gibi akar ya;işte söküğün ilk ilmeği kaçmış ..tut ki akmasın...hamile kalacak,kuzen sağladı ortamı diyecek vs vs...derhal söyle ailesine böyleyken böyle diye...tabi yalan iftira diyecek,tabiki aile kendi kızlarına inanacak ama sen kurtulmuş olacaksın...bir iç savaş herşeyi halleder

Eger sen gizli yapilan bir isi ve senin buraya acikca yazdigin gibi desteklemedigin bir isin arkasinda, hala durabliyorsan o zaman, sen dost degilsindir.
Babasi ve annesi sizi böyle sevecek ama sen onlarin kötülügünü ister gibi bir halin var. Dost dedigin, eger yilik istiyorsa, her seyi acikca yüzüme söylebilendir, arkamda gizli isler ceviren degil.
Bu yükle yasayabiliyorsan ve hala o insanlarin yüzüne gülebiliyorsan bravo diyorum sana, devam et.

bence cvp vermeyin öğüt de vermeyın kendı hayatı kend seçimi. Siz bulaşmadıfınız sürece o da bulaşmaz. Cok sinirinizi bozuyorsada mesafe koyun yapacak bişe yok..

ben onları kötülüğünü niye isteyim banane benden uzak olsun ne olursa olsun modundayım . ailesine söylesek annesi en başta kızını savunmaya kalkacak kocasına yok hayatım kızımız kız arkadaşında kalmış prenses333 de abartıyor diyecek ve anakız tavır alıcaklar yine ben kötü olacağım. anası babası mahçup olacak kusura bakmayın kızım için filan demezler yani o biçimler . kızda başlayacak benim özelimi didiklemeye benimle uğraşmaya ben safın tekiyim ama onlar car car konuşup üste çıkan insanlar ailece . kötülüklerinş değil sadece hiç bi şekilde uğraşmak istemiyorum onlarla ve zaten kızın yıllardır bu hayatı var her defasında beni kullanmadı ki.

Madem açıkça söyleyemiyorsun.Eve geldiğinde evde yokmuş gibi davran.Mesajlarına cevap verme. Aramazsa arama.Aradığında konuşmayı kısa kes.Yani yüz verme.Birşey olursa kendini kurtarmak için sana iftira atablir.İlişkiyi kesmene bak derim. kuzenin kaç yaşında

kuzenim 26 yaşında canım. zaten dediğin gibi yapıyorum arıyor açmıyorum konuşmları kısa kesiyorum o anlıyor ama umursamıyor bildiğini okyur yinede. beni zaten ihtiyacı olduğunda arar

dün yine aradı bu hafta sonu bana gelcekmiş kız kardeşiyle beraber off yaa kurtulamıyorum gece sabaha kadar uyuyamadım düşünmekten her geldiğinde bizi masrafa sokuyor mesela her geldiğinde yeni yemek yapmış oluyorumbuna rağmen ayy ben yemek yiyemiyorum dışardan bieyler söylesene diyor yaa çok sinirleniyorum ne yapacağımı bilemiyorum surat yapıyorum kız benim evimde beni ti ye bile almıyor. bide maddi olarak ekonomi yapmaya çalışıyorum borçlarımı bitirebilmek için. ama bunlar geldğinde yok dışarı çıkalım ve en çok da pis boğazı. ya misafir bulduğunu yemez mi? her geldğinde istanbulda ün yapmış kebapçılardan en meşhur pastanlerden sipairş veriyoruz eve. eşim bozuluyor ama bişey demiyor garibim. off 2 gün sonra gelip 2 gün kalıcaklar ne yapıcam nolur akıl verin sizinde hayatınıda olmuştu böyleler. bide yakın akrabayız birlikte büyüdük silip atamıyorum ailem görüşür ailesiyle filan. acaba diyorum bi yalan mı bulsam evde yokuz acil bişey olmuş gibi. off yalanacıda oldumm

eşimin asker arkadaşına gidicez hafta sonu evde yokuz de..ayyy kızda siz gidin anahtarı bana bırakın der mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…